273

руско

преди 9 години

Съжалявам руснаците.Те с нищо не са виновни,че водачът им е с болни амбиции.

272

само минавам

преди 9 години

И нас какво ни интересува таз *** - само родните корумпета се надяват *** да им напълни сметките с презрени зелени хартиики, понеже рублата е шума

271

Анонимен

преди 9 години

Презират Путин, защото не им играе по свирката. ИД що не ги санкционикат от ЕС и Сащ, ами купуват нефт от тях, че по-тънко, а след това им продават и оръжие. Както и да е... Продължавайте като магарета да ревете по площадите, колко сме велики, могъщи и да плюете всичко руско... Той Роската не случайно е президент. Нашите политици показват много точно какъв ни е народа...

270

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се има пред вид че каквото и да се говори винаги става въпрос за пари.

269

orlinpetkov

преди 9 години

***!!! Там сигурно не живеят хора? Вземи и се самоизолирай ***!

268

До гарабедчо

преди 9 години

Драги, целият свят презира джуджето!

267

гарабедчо

преди 9 години

Камерън като всички премиери на Британия след Чърчил е дребна американска марионетка. За разлика от палячото от Вашингтон и другите европейски мекерета на световната банка, Путин е изградена личност , която върви с няколко хода напред в междудържавните отношения. Зад гърба си има силна военна държава с огромни ресурси. С нация която го уважава. И глобален спят , който се отвращава и мрази САЩ и съюзниците им. Жалко че и ние се набутваме к ъдето не ние мястото.

266

Анонимен

преди 9 години

Щатите са жалко циници. Потопиха десетки държави в кръв но Русия им е виновна! хаха! Какво станаха с малоазийския самолет? Като пръдня в *** се скатаха.

265

Анонимен

преди 9 години

На целия свят е ясно веднъж завинаги какъв борец за мир са САЩ, след като пуснаха две атомни бомби над Япония.Русия също има атомно оръжие, но ДОСЕГА не го е използвала.

264

вътрешен човек

преди 9 години

Путин пък като си тръгнал от Австралия казал,че щял да изолира русия от света на пук на селия свят.

263

до 316

преди 9 години

Прав си, дори онзи ден за пореден път САЩ обявиха, че ще продължават да дестабилизират Сирия и ще търсят начини да извършат пряка военна агресия срещу нея, грубо погазвайки сирийския суверенитет. Реакция на ООН - никаква! Реакция на Г-20 - никаква! Реакция на т.нар. 'лидери' на ЕС - никаква! Е, на каква справедливост в международните отношения можем да се надяваме, след като САЩ остават несанкционирани, въпреки тези им действия срещу суверенна и независима Сирия.

262

левскар

преди 9 години

Истински Гео политици сме Българите , ама май сме забравили къде бяхме !Русия си е Русия , тя никога няма да изчезне нито да намалее . Монголците Французите Германците Англичаните и Турците загубиха там, здрав народ , но всъщност малко кръвопиец.Нито са ни освободили защото много сме им мили , нито ни държаха 45 г зад желязната завеса за да живеем " по- добре " , те имаха сметка от територията , е сега ЕВРОПА ИМА СМЕТКА ,а от вас БЪЛГАРИТЕ никой няма сметка .

261

Анонимен

преди 9 години

А заради активното им участие в дестабилизирането на Сирия (продължаващо вече над 3 години и взело хиляди жертви), не следва ли САЩ да бъдат изолирани от целия свят, всички американски бази извън САЩ да бъдат закрити, а каубойчетата от тях, вместо да стрелят по хората, да бъдат върнати обратно да си пасат кравите там, на заграбената *** земя....

260

Анонимен

преди 9 години

Като икономика България губи от това, че политиците ни са срещу Русия.Като чета коментарите, ясно е, че Българите не сме срещу Русия, никога няма да бъдем!!!За морала на политиците нищо не казвам, на тази дума те не знаят смисъла.

259

до 310

преди 9 години

Бас ловя,че си атакист..."преминаване на друга енергия",вероятно от космоса,или вдигане на мин.пенсии на 500 лв.от утре с пари дошли от същото място.И най-смешното е,че когато русия спре да печели от продажбата на горива,Албания ще я задмине по качество на живот след няколко месеца.

258

проруска

преди 9 години

Камерън е един ***!!!

257

anonimen

преди 9 години

gordostta na kameran mu prechi da si spomni kakvo pravi anglia na folklenskite ostrovi

256

апокалипсис

преди 9 години

Меня спросили - "Европа объединяется против России... Вам не страшно...???"Я ответил - "Мы уже сталкивались с объединенной Европой в 1812 и в 1941 гг. Это им должно быть страшно..."В.В.Путин

255

Може

преди 9 години

Русия бързо може да се оправи - нефта по 10 долара за барел - както през 1999 год. , преминаване към друга енергия , без зависимост от петролопроизводителите. Така всички фашисти и арабски и руски и ислямската държава ще мирясат.

254

Анонимен

преди 9 години

До 307 Защо трябва да се разхождаш из нета ? Погледни пред теб рекламата на руската помпа.Високотехнологична,от по-миналия век....