180

Анонимен

преди 9 години

Браво само че този конкурс е нещо като Екс Фактор и други подобни.

179

изумен

преди 9 години

Зрителите от цяла Европа видяха ,чуха и оцениха таланта и красотата на нашите прекрасни деца, а тук в България се намериха *** които оплюха и дори тях.Ужас !

178

Анонимен

преди 9 години

Три дечица със звучни български имена.

177

Николай

преди 9 години

Във форума е пълно с *** индивиди ! Защо вкарвате религия на детски конкурс? А не искам и да знам защо , защото отговорът ще е още по-*** от тези хора във форума

176

Анонимен

преди 9 години

Супер бяха и тримата ! А и без да вкарвам патриотични чувства , бяха наистина най-добрите ! Поздрави от Перник

175

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

За мен Крисия беше истинския победител снощи !Нашите деца изглеждаха страхотно, а малката чаровница изпя свирепо песента си.Направо размазаха конкуренцията !Италианският ром, на когото дадоха първото място просто не го заслужаваше.Ограбиха ни отново !Също като през онова незабравимо футболно лято на 94-та в САЩ.И пак за сметка на Италия ...И друго - ако нашите русофоби не плюеха по Русия, братската страна също като Сърбия щеше да ни даде 12 точки. Така нашите деца щяха да са първи.

174

Анонимен

преди 9 години

НА ДИЗАЙНЕРКАТА ДА СЕ ЗАБРАНИ ДА ПРОИЗВЕЖДА МОДЕЛИ!РЕЗИЛ!

173

Анонимен

преди 9 години

Браво, Криси!!! Браво!!Но коя, по дяволите, беше тази дизайнерка, която окепази детето- изгреждаше на 30 годишна жена на Виенски бал! Защо не оставиха детското в него с някакво мило, детско тоалетче- всички дечица подскачаха безгрижно на общите сцени с къси полички и панталонки, нашето само крепеше грозната ЧЕРНА рокля!

172

Ганчо

преди 9 години

Хора Вие тотално сте изтрещели. Вместо да се радвате, че БЪЛГАРСКИ ДЕЦА са най-добрите вие злорадствате. За това ще сме най-накрая на опашката в Европа. Това което пишат 280,279 и други подобни е мерзост и тотална завист. Какво са Ви виновни децата. Сигурно Вие никога няма да можете да се представите така даже и в работата си и завиждате на успелите.БРАВО ДЕЦА ВИЕ СТЕ ГЕНИИ И ПРОСЛАВЯТЕ ТАЗИ СТРАНА.БРАВО И НА МАЕСТРОТО И ЕКИПА МНОГО СТЕ ДОБРИ ДОКАЗАХТЕ ГО.

171

Вера

преди 9 години

Крисия е 1 ! Този уникален глас в телцето на 9 годишно дете - на живо ! с два рояла ! - Космически талант, Обичаме те !

170

Ястреб©

преди 9 години

Браво на децата! И са много талантливи, и много хубави! Аллах да ги дари със здраве и щастие! И да ги опази от злобата и завистта на българина! Амин!!

169

баси

преди 9 години

Ко бе,радвате се,че некви елементи с имена като Ибрахим и Хасан са спечелили нещо за България???Акъл нямате.Ергдоган ще ги спонсорира и утре ще бъдат депутати от ДПС.Ха да ви е честито!

168

PLAMENN

преди 9 години

tova e istinskia pobeditel:)

167

музикант

преди 9 години

Крисия е уникална,а тези двамата-няммам думи-велики само една малка забележцица,ако ми позволите само-не трябваше да им се зализват косите така!

166

Анонимен

преди 9 години

Страхотен глас има детето, но май наистина някой е пообъркал аранжимента - на моменти се опитваше да звучи като възрастен, а това е детски конкурс. Особено по тия католически краища хората не толерират подобни неща.

165

Евровизия

преди 9 години

Всъщност те спечелиха. Евровизия винаги първото място се знае предварително защото са следващия домакин, така че второто място е всъщност победа. Изпълнението беше страхотно! Успех, деца!

164

Браво !!!!!

преди 9 години

Трябваш да сме първи, но колониалистите не биха го позволили. Поздрави за Крисия !

163

Vans

преди 9 години

Страхотни! Накарахте ме да се чувствам горд! Крисия е едно прекрасно цвете, желая й да стане световно известна един ден и да запази харизмата и позитивността си!

162

смях

преди 9 години

2ро място от конкурс с 3 участвали западни държави - ми то си е направо провал!На пакистанската Азиовизия с участието на Бангладеш и Непал щяхме да сме 1ви.

161

Анонимен

преди 9 години

За съжаление подборката на песента е била предоставена на някое псевдо-мамино-татино музикантче.Аранжимента е провал и изпълнението фалшивее.Не е виновно детето,даде всичко от себе си, но не му подхожда подобна пародия на звучене.