68

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Потресен съм Вие наистина не сте Българин.Вероятно сте потомък на хората,които предадоха Апостола.Поне пишете на Български или не Ви се отдава.Не мога да си обясня как така някой няма да желае победа за България.

67

Успех, Кубрате!

преди 9 години

Кобра, като всеки българин вярвам в теб! Бой по канчето на майданеца!

66

Анонимен

преди 9 години

"KOBRATA" E POREDNIQ SMESHNIK KOITO SI MISLI CHE MOJE DA POBEDI SVETVNIQ SHAMPION!N\SAMO SE OPLAKVA,SAMO REVE CHE KLICHKO NESHTO PAK MU E IZIRAL NOMER,NEZNAM ZA KLICHKO ,NO "KOBRATA" E ISTINSKO DETE MOMICHENCE KOETO SAMO SE OPLAKVA I CIVRI!KLICHKO SHTE GO RAZMAJE DA VIDIM TOGAVA TOQ KAKVO SHTE SE OPRAVDAVA PO MEDII I KAK SHTE HODI S NAVEDENA GLAVA I NQMA DA ISKA DA SE POKAJE NAVAN,ZASHTOTO NE SE GOVORI HLQDI PROSTOTII ZA SVETOVEN SHAMPION,MALKO TRQBVA DA SI MAJ!

65

Кругер

преди 9 години

Мачкай, Кобра!

64

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИН

63

Румбо

преди 9 години

До реалноМускулната маса е важна,но не е решаваща в тоя спорт!Издръжливост и бързина си трябват,също и здрав кокъл.Вижте Мохамед Али(най-великия)-да ви прилича на културист!?

62

Анонимен

преди 9 години

Владимир Кличко ще защити световната си титла И ще размаже самозванеца пулев ..

61

Наблюдател

преди 9 години

Кобрата по-добре да се средоточи в/у предстоящия мач и да не обръща внимание на изцепките на Кличко. Мача не се решава с приказки

60

Анонимен

преди 9 години

Кубрате, нараняваш чувствата на Клиторичко! Не ти отива да се държиш така с една дама!

59

реално

преди 9 години

Не разбирам от бокс, ама като сравнявам телосложението на предишните световни шампиони и тези двамата, та малко ми е странно, те само на кокъл са големи, малко мускулна маса имат.

58

Анонимен

преди 9 години

В реален боксов мач би трябвало мачът да е много равностоен и да се реши по брой удари предвид класата,техниката и дисциплинираността на двамата.Дано не гледаме повторение на Кличко-Поветкин,там беше очевадна уговорката и нивото беше тренировъчно.

57

Бар

преди 9 години

Кличко, ще бъде нокаутиран в края на втория рунд. Или няма да излезе за третия.

56

Баба

преди 9 години

Да, но днес живеем в друго време. Роки е бил невероятен атлет, невероятен дух, и въпреки недъзите си: къси ръце, доста недодялан стил, е тренирал усилено и е победил всички хора, които са се изправили пред него. Ако погледнем Деонтей Уалйдър 27/27KO, и той никога не е бил побеждаван. Велик ли е? Това дали си загубил, или не, няма чак такова значение. Кличко се е задържал достатъчно дълго на върха, за да заслужава уважение.

55

Анонимен

преди 9 години

До Бабакаквото и да говориш Роки Марсиано никой никога не го е побеждавал! Никога! 49-0! 43 от който нокаут! Има и други като него но Владимир определено не е и никога няма да бъде.. той никога не може да е като човек равен на Роки и подобни камоли като спортист! Ти гледал ли си как тренира Роки и в какви условия и какво е загърбвал заради целта си да е добър мъж и боксьор.. ?! Много си разбираш от история ама маи само се ербапиш!

54

Анонимен

преди 9 години

Кубрате какви са тези приказки от теб за момичета, излагаш се, като не уважаваш противника си?Дори и да победиш по - малко приказвай, бъде джентълмен!!

53

Винех Шулев

преди 9 години

Андреа ще присъства ли на мача, да покаже "случайно" некоя цица ?

52

Baba

преди 9 години

До 66, страхотни аргументи. Между другото, "бокс" се пише с малка буква, а "камо ли" се пише разделно. Научи се първо да пишеш, после критикувай другите хора за познанията им по бокс.

51

ха

преди 9 години

не проумявам как българи плюят по българи и възхваляват чужденци...не мога да го прумея чесно, но като се огледам в каква мизерия и *** и беззаконие живеем прозирам реалноста че българинът е един долен продажник, който няма нищо обюо с българите по симеоново време

50

Анонимен

преди 9 години

До Бабаопределено нямаш никакви познания по Бокс а камоли история!

49

Анонимен

преди 9 години

До Бабабоже бабо ...ти не си в ред! :) върви да се прегледаш! Кличко няма да издържи половин рунд! Все пак когато правиха тестовете Роки самза Мухамед от бой и го нокаутиар ...Кличко по - голям ли е от г-н Клей?! Боже колко прости хора има ...*** бе ..нормално :)