126

МИРО

преди 9 години

Ми той Борисов го казва бе " Този процес е приключил, край!" какво повече искаме така ще докато има *** да гласуват за него така ще е ! Навремето един чалга певец изпя " ЗА МИЛИOНИ НЯМА ЗКОНИ, ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА" ето това доказва че и простият и ограничен човек е наясно как седят нещата в нашата държава.

125

Боко се ЗАВЪРНА

преди 9 години

"Пребиха съпругата на ефа на БЧК и откраднаха коата и"И започнаха грабежи, рекет, прекратявне на дела, изчезване на доказателства........

124

Анонимен

преди 9 години

Правосъдието е да привикаш Градския прокурор вечер в дома си и тихичко да се договаряте, как твоят министър да избегне закона. Правосъдието е, когато доказан престъпник като Цветанов да "не може да бъде открит" за връчване на призовка и да бъде "наличен" едва, когато получи имунитет като депутатин. Правосъдието е да си мутра и охранител, да търгуваш с амфетамини, да си ортак с главорези, да купуваш изборни гласове и да назначаваш *** министри.

123

Анонимен

преди 9 години

Браво, браво Свидетели по дела умират. Експерти по дела умират. Съдии си правят самоотвод.Тефтера на Златанов изчезна, заедно с диска на Меркел. Мусад разследва КТБ транзакции, но всички знаем, че пари са крадени със сакове само срещу бележка и един подпис. После вип терминали, самолети и така стотици часове полети, докато не влиза в болница поради повешено налягане, породено от стотици часове в небето. Чудя се как шефа на ЦРУ и Мусад ще открият КТБ милиардите като няма транзакции.

122

15/15

преди 9 години

Стига с тези халважийски тефтери *** сестра Галева!Що не ревеш за Южен ПОТОП ,Василев и КТБ?

121

Маркс

преди 9 години

Най- висок скок в ЕС- минимална заплата 310 лв.! ХАХАХАХАХАХА!

120

Анонимен

преди 9 години

ОРХАН ИСМАИЛОВ ЗАМ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА А ТЕ ЗА ТЕВТЕРЧЕТО СЕ КАРАТ

119

Веселин

преди 9 години

ЕЙЙЙЙ това хората сме голяма гад...Какво общо има ,че кабинета поел властта с поръчката за тефтерчето....ами нали по-добре щеше да е ако го откраднат преди това ,а и какво прави веществено доказателство в частен автомобил...как така излизат улики от МВР с частни лица.Ами то така може да се направят хиляди улики неверни.Този експерт голямо доверие е изградил ,че да му дават домашна работа за вкъщи...ТО ЗНАЧИ НЯМА НУЖДА ОТ СЪД,ЩЕ СЕ СЪДИМ ЗАДОЧНО.ПО ДОМОВЕТЕ ЩЕ ХОДИМ ЗА РЕШЕНИЕТО ОТ СЪДА....УЖАС

118

АНТИ

преди 9 години

Я кажи ми гълъбче летялотуй тефтерче где си го видяло?Цацаров закона да отвори,и да вкара Цецо във затвора!

117

Анонимен

преди 9 години

Точно така Мая.Много правилно заключение.Тия се оляха още в началото,какво ли ни чака занапред?

116

до 131

преди 9 години

До 131и кога точно Ореха е теглил 4 млрд заем. Теглил е 1 млрд и то за да връща заем на герб. И защо да е фалирал той КТБ? Я се запитай защо кредити от КТБ имат тия дето риткат топка и играят карти с Тиквата или са близки до ***. И сега герб ще им ги замотае.

115

Анонимен

преди 9 години

БСП не знам дали са лоши ама когато тройната коалиция слезе от власт остави минимална заплата от 280лв. 4г. по късно когато дойде правителството на Орешарски, завари същите 280лв. минимална заплата. Веднага е вдигнаха на 340лв. Без да съм медиум, съм сигурен че след 4 години като дойде ново правителство минималната още ще си е 340лв. Ако ГЕРБ не бяха управлявали 4 години сега щяхме да сме с 500лв. минимална заплата а след още 4 години вероятно с 700лв. Някой хора нямат далавера от това Българина да печели повече. По важното е че избирателя вижда това и го приема и гласува за хората, които го д

114

Маркс

преди 9 години

А знаете ли вие, че Вучков е оттеглил иска на МВР за 50 бона срещу Цвъки? Делото се закрива. Сега откраднаха веществената улика номер едно и това дело се прекратява. По другите дела пък свидетелите мрът като мухи, е те това е Герб, пфу!

113

Анонимен

преди 9 години

Боко огледай се, тефтерчето може да ти е в чекмеджето. То касае твои хора...

112

Анонимен

преди 9 години

Няма вече фондове. Няма вече балъци да държат пари в банка. Днес откраднаха 200 хиляди лева от дома на бизнесмен. Хората разбраха, че риска от кражба в собствения ти дом е по-малъкнот колкото да държиш пари в банка. Няма вече мандри, пирамиди, КТБ. Няма Шенген и общ банков съюз за България. ЕС вече не дава пари за БГ, защото в диска на Меркел има стотици богаташи с милиарди. Това, че мафията управлява БГ и не иска да разследва хората от диска на Меркел си е наш проблем.

111

Маркс

преди 9 години

до до 116марксЛеко да се не нахендриш на четвъртития! Лекичко, гейберастка калинке! Всичко което съм правил през живота си е било за добруването на народа и не ме страх ни от живот ни от смърт!

110

Анонимен

преди 9 години

Чудно ми е как зомбитата задават въпрос срещу въпрос? Изчезна ли тефтерчето? Изчезна! Когато ГЕРБ взеха власта, и доказателствата, за далаверите им започнаха да изчезват. Не виждам общо с Костинбродската афера, имало ли е афера или не така и не се разбра, разбра се само, че бюлетините са печатани от членове на ГЕРБ и по незнайно каква причина в деня на изборите 350 хиляди нови бюлетини опаковани в палети са хванати от Полицията. ЗАщо са ги печатали членове на ГЕРБ и защо са в по-голяма бройка и за къде са щели да бъдат пратени, едва ли някога ще се разбере. Въпроса сега защо изчезна тефтерчет

109

Анонимен

преди 9 години

Стига с това кой комунист, кой не!От 25 години тези, които управляват, ни "оправят" всички заедно в купом, а тук още се заиграт демократи, комунисти, патриоти и какви ли не, понятия, които нямат никакво значение ако живееш като скот!

108

Анонимен

преди 9 години

Диска на Меркел?

107

Маркс

преди 9 години

Чашата на гнева народен вече прелива, ще пада мандръсане на самозабравили се политикани!