124

Анонимен

преди 9 години

С твоя приятел в общежитието май сте си изучавали интимната анатомия...

123

кога

преди 9 години

Този *** смотан,който ни натресоха герб и хората,които ги подържат ни направи за смях на целият свят!Кога най-накрая ще се отървем от него и простите герберисти?

122

www

преди 9 години

Не му е за пръв път (да се изказва неподготвен)!

121

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 96 Явно и двамата са били и ББ го е бил като шкембе у дувар и затова сега го възмезди с президентски пост.

120

активен

преди 9 години

Не лъже човекът, бе. Бил е на митинг като платен деятел на Комсомола.

119

Пак лъже

преди 9 години

Бил е зала 2130 на ВМЕИ"В.И. Ленин" - София на партийно събрание на ППО на БКП. Докладвал е за наличие на студенти с негативно отношение към Народната власт и такива, които бойкотират мероприятията на домсъвета във на блокове 2-ри и 41а в Студентски град. Изнасял е доклад с имената на студентите, които са изкръшкали от летни студентски бригади и списък с имената на студенти разказвали вицове против Тодор Живков с предложение за изключване от ВУЗ-а. Все пак беше член на БКП, нали така трябва!

118

честит

преди 9 години

На Прокопиев президентчето.Да се хили тъпо и да маха с ръчички и мижа с очички за това става. За друго не.ПО ГОЛЯМ *** НЯМА ОТ ТОЯ !!!!!!!

117

Лисицата

преди 9 години

Плевенлиев има да ми връща 25 стотинки за баничкаИ един индианец и две макетниКакто и ме излъга да се качим на техният блок кадето имало супер антени за тръби за фунийки Имаше само от къситеАйде вика да хвърляме чакъл по колите!А и той беше с намалено поведение

116

циника

преди 9 години

Барон Мюнхаузен а.к.а. плевнелиев!

115

Даола

преди 9 години

Протестът беше на 3 ноември 1989 пред Народното събрание, където беше връчена петиция. Аз бях преди това в списание Отечество и отидох с няколко души от редакцията на митинга. От моите колеги от телевизията си спомням режисьора Юрий Жиров.Осмелилите се не бяха толкова много.

114

Лисицата

преди 9 години

И аз бях там!!!!С Плевенлиев си разменихме картинки от дъвки Тутбо, понеже аз имах повтарящи се с ламбуржини Той се спря да разгледа един Чук Чук но леличката от репа ни изгони После ходихме в парка да пушим и да стреляме с прашкиПлевенлиев беше голям фен на попа и постоянно си тананикаше ( дай си сърцето на който искаш ти)

113

Анонимен

преди 9 години

спрете демократизирането, че българин нема да остане, от 87 се подготвят отмяната на първи член, реформа на съдебната система, конституция, организират опозиция, назначават дисиденти, нищо не е спонтанно, или случайно, в избори участваха и участват подбрани и да не знаеш кой ще победи знаеш кой никога няма да види власт, на десети русия се освободи от нас, по сахаров спря да ни издържа, а още достоевски в дневник на писателя 1877 така добре ни е предчуствал

112

Анонимен

преди 9 години

Лъжльо Плевнелиев !

111

анонимен

преди 9 години

Сега е модерно да си десен,тогава си умен,морален,достоен човек и по всечки телевизии те уважават,кимат ти утвърдително и с усмивка на небивалиците които говориш,абе въобще"прогресивното"общество те приема за елитен човек,без даже за си зададе въпроса колко струваш.Обратното ако станеш ляв ти си лош,крадлив,подъл и ***.Знаете ли по тая максима колко прошляци се докопаха до властта,и затова сега сме на това дередже-пълен непрофесионализъм и подмазвачество и каква искате да бъде България.

110

Мани Мани

преди 9 години

Роске, спри най-накрая тая дрога. Тия де ги разправяш, като че ли живееш в друга държава, ами на всичко отроге те избраха и за Прерзидент.

109

Чехъл

преди 9 години

Ей тъй масово и на времето са се раждали ятаците след 9.9.1944!!!!Ей за туй са били стотици хиляди след 9.9.1944!!!! .....Ето Ви го и звука на човека: ***.bg/view_article.php?article_id=1355786 Натиска се "Плей"....СМЕХ, СМЕХХХХ!!!там е бил вееее... е го-на тапета му с тапет ***/1oHWFFi

108

езичник

преди 9 години

незнам какво е било преди но знам какво е след. обаче като слушам майка ми как разказва за детсвото си и аз като се обърна и видя моето...тя е имала повече свобода от мен

107

Пламналиев-Мигалски

преди 9 години

Носталгия,смелост,писмомига ли мига, просто л...о.Спомени криви носят плакат,профилактика само с кривак.

106

гио

преди 9 години

тоя мишок е бил в подземията на партийния дом по време на протестите. Тръгнал мишо барабар петко с мъжете, само дето и след 25год не се вижда нищо мъжко в него.

105

Анонимен

преди 9 години

Властимащите!!! Незабавно намерете коя мишка скри подписката и процедурата за отстраняването на президента от поста му. Изобличете и обявете името на този негодник или тези негодници пред народа и отново дайте ход на процедурата до свалянето му!!! В противен случай ще разберем, че сте ни лъгали, че сте се събрали абсолютни антиподи "в името ЕДИНСТВЕНО на България" и ще застанете на стената на позора като този клоун!!!