23

До 24

преди 9 години

И какво като ти писне? Нищо няма да направиш, както и всички други българи. Съжалявам, но след това турско робство, след 500 години унижения, освен слагачество нищо друго не ни е останало. Герой, я се скрий под полата на майка си.И колкото до месенето в чужди работи, това е изключително в прерогативите на една друга държава, оттатък голямата локва.

22

111

преди 9 години

Укр. армия обстрелва изт. Украйна, убива деца и мирни граждани. С това тя признава, че тази територия е чужда, а не украинска. Ако я считаше за своя би било редно да прати там вътрешни войски, а не армия. Всички пишешти срещу Путин са дълбоко заблудени. Де ние да имахме такъв политик. Вместо да сме благодарни, ние се показваме като най неблагодарния народ.

21

Защо

преди 9 години

Абе, само това ли е "отзвука" от голямата азиатско-тихоокеанска конференция? Ей, само няколко думи на Путин свалиха долара с 3%.От думите че ролята на долара при плащанията на енергоносители все повече ще намалява. А цената на нефта тръгна нагоре.О, кеф, как на общата снимка, Путин беше отдясно, а обамчо стоеше отляво на китайския ръководител и то на края на редичката, като наказан.

20

Бойко не Борисов

преди 9 години

Е тука ВВП се изхвърли яко!! Кои са урките, че да пречат? Господарят им оттатък голямата локва е заповядал и те що да сторят-изпълняват безропотно. Та предлагам първият мъж на годината да си вземе думите обратно.Сало Украина- героам сало!!!

19

Анонимен

преди 9 години

А тъпите руснаци да спрат да се месят най накрая в вътрешните работи на другите страни.А и другите *** руснаци подвизаващи се в България нека да се държат подобаващо като чужденци в друга държава ида спрат да ни наричат глупави Българи по Българските сайтове че нещо взе да ми писва !!!

18

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Рублата не пада по-далеч от... - дървото... - става за консумация само на вътрешният пазар...Руските банки щели да се обновяват и разширяват... - не можели вече да побират рублите...

17

Сако

преди 9 години

Абе другарю Путин,намаш ли си самолети,че да накараш хохлите да спрат да обстреват Градовете и мирното население? САЩ и Еврогейовете така разбират насаждането на тяхната демокрация с оръжие и убийства! Използвайки народ срещу народа си! Крайно време е да стигнеш Киев и изметеш фашистката ***!

16

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Нормален, европейски ръководител... - не може да застане в тая поза... - особено когато позира пред камери...

15

Анонимен

преди 9 години

След речта на Путин в Пекин рублата укрепна.

14

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Ако Жириновски се смята за истински националист и патриот... - не трябва да псува нашия Президент, а веднага да гръмне собствения си... - и да освободи ***...

13

!@#

преди 9 години

Украинците са големи ***.. освен това е много долно да се правят на ударени и да не си признават грешйите..

12

Анонимен

преди 9 години

Ха ха плешивото джудже Путинчо вече съвсем се уплете в лъжите си. Голям *** е.

11

Анонимен

преди 9 години

Някакси седи така сякаш черен член без вазелин го е уважил

10

vicho69

преди 9 години

Някой ще ми каже ли защо Украинците трябва да са стреля ли с зенитна установка при полужение че бунтовниците нямат самолети ихиликоптери

9

Анонимен

преди 9 години

*** дръж рублата, че съвсем се сгромоляса

8

Анонимен

преди 9 години

Тези тъпотии този може да ги разправя на чукчите, ама и те надали ще му повярват. Останките на МН17 са разпръснати на 20 квадратни километра и да се обстрелва такава площ с артилерия е смехотворно.

7

Анонимен

преди 9 години

"Путин би си заложил авторитета"..........путин има авторитет само в червената ти селска кратуна

6

Анонимен

преди 9 години

Горкото дребно диктаторче ... върти се като уплашена мишка, а запада му се смее.

5

Анонимен

преди 9 години

От толкова лъжи крачетата му съвсем са се скъсили

4

юбералес

преди 9 години

Tия международни експерти пак са се объркали. Препоръчвам им да гледат повече руските медии, че да влязат в час.