35

Soros

преди 9 години

Глупости на търкалета,самозапалила се е самоубила се е ,*** дрън дрън дайте записите пред президентството не ми казвайте че няма ,къде са записите ?Това е направено със цел да се провокира някой със някаква цел.Най лесно готова залята със запалителна течност,упоена предварително,изхвърлят я от колата и драскат клечката.Да се създаде напрежение сред масите.

34

Roko

преди 9 години

Да почива в мир.

33

Анонимен

преди 9 години

Бог да прости момичето! Отървала се е от физическите и душевните мъки, а най-вече от прогнилата вмирисана на *** държава и простия народ, който гласува за екзекуторите си! Вечна и памет! Поклон пред смелата и постъпка!

32

user

преди 9 години

Какво видях 25 години след началото на демокрацията:- множество показни убийства- наркотици- проституция- взривове- корупция - млади хора напускащи България- осакатяване на здравеопазването- летвата на образователната система не само, че я няма ами е закопана 2 метра под земята- мутри управляват държавата - ембарго, при което някои забогатяха бързо и лесноХора какво става с тази демокрация?! Още ли искаме да я имаме или искаме, но не в този вид?!Срам и позор, че млади хора се палят!

31

Анонимен

преди 9 години

Това е България, мащеха за българските граждани във всяко едно тоношение. По света хората учат едно, работя едно нещо и живеят нормален живот. Тук се лашкаш, като платноходка в бурно море. Лека и пръст на жената, жалко за детенцето, да беше помислиа за него. Учила учителски колеж, след това рехабилитация и после работи като фотограф. да се чудиш на коя страна за поемеш. Жалко.

30

Анонимен

преди 9 години

Българският музикант от Дъблин, с псевдоним Станчо Банджо, пусна обява в ebay за продажба на кибрит за ритуални запалвания с лика на държавния глава и със снимка на депутатите, пише "24 часа".

29

Kalin

преди 9 години

Какъв бог, бе! Вие в кой век живеете!? Още ли вярвате в прераждания богове и тем подобни глупости създадени за контрол на слабоумни и страхливи хора...Леле мале! Жената е изглупяла като си мисли, че на НЯКОЙ МУ ПУКА ЗА НЕЯ, ЗА ВАС, ЗА МЕН и за ТЕБ който четеш тъпия ми пост и си мислиш "Изказвам съболезнование или позиция значи съм добър човек и член на обществото ни." АМА НЕ СИ просто си *** без бъдеще и много свободно време щом четеш това!

28

Анонимен

преди 9 години

България е не спасяем случай,не е по силите на българите да направят промяна,не ,че нямат сили,просто са деградирали,адаптирани са към измами ,рушвети шантажи ,проституция,чалга,трева,алкохол,вижте пълните чалготеки,вижте студентската проституция във София,ами това са вашите деца бе хора,първо променете тях и държавата ще се промени,вие се избивате по пешеходни пътеки господи,за каква промяна говорите? обречени сте,една Руска диктатура мисля ,че ще освежи нещата в държавата

27

до 27

преди 9 години

Колега, родените след 89 година софийски седерастчета са безвъзвратно осакатени. Промиването на мозъците им и всекидневната употреба на наркотици са ги унищожили за винаги.

26

Анонимен

преди 9 години

Тъжно, много тъжно!Но самоубийството в никакъв случай не решава проблемите! Дано няма повече самоубийства и разбити семейства!

25

Анонимен

преди 9 години

Кое е тъжното?! Че гореспоменатата е извършила най-големият грях- да отнеме собствения си живот ли?! И не, Бог няма да й прости.

24

до 35 (доктор.....).

преди 9 години

Защо сте спрели да си вземате хапчетата, това може да доведе до непоправимо увреждане на и без това увреденото ви здраве.

23

Анонимен

преди 9 години

Що за хора сте, щом не искате да отмъстите за погубените от политиците ваши сънародници? Що за хора сте, щом търпите този политически геноцид около вас, все едно нищо не се е случило? Хора ли сте, изобщо, или сте овце?

22

Bog da ia prosti

преди 9 години

Bog da ia prosti

21

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Единствено Американската Демокрация може да помогне на България да излезе от руското блато, в която беше завряна от отрепките от бкп!!!

20

Таня

преди 9 години

Сигурно за посъпката чакаше да и дадат медал,а получи некролог. Добре ,че си отиде.

19

Росене, защо?

преди 9 години

Къде е президентът? Защо не слезе сред хората?

18

Анонимен

преди 9 години

народа му писна от простотии 25 години-нагледа се на всичко и всеки , на всякакви обирджии на държавата, да сме *** на американци или на руснаци, държавата ни с всеки ден се превръща по бедна и от най бедните в Африка.срам и позорпоклон пред паметта на тази жена

17

Таня

преди 9 години

Все си мися ,че тая се запали да стане известна.Сигурно мислише ,че там е пълно народ и ще я спасят ,но и излезнаха криви сметките.

16

Анонимен

преди 9 години

Като чета някои коментари тук, за пореден път се убеждавам, колко много са осакатените умствено и душевно от 25 годишния преход към така наречената "демокрация"! Това ще е пагубно и смътоносно за България!