35

Анонимен

преди 9 години

Какво и е сложно на икономиката? Яки реформи, болезнени за народа и златни за банкерите от цял свят. Вдигаш тока с 50%, продаваш майка си и баща си на великите инквизитори-инвеститори и теглиш заеми, тоест актуализираш бюджета. И т.н., вече четвърт век. Лукарски е бил юрисконсулт в Агенцията за приватизация при Стамболов 2 - *** Костов.

34

Василев

преди 9 години

Ние от централата в Ленгли доста се постарахме за сътворението на това супер демократично правителство. Кажете честно, има ли в него поне ЕДИН дето да разбира от това дето ще го върши, НЯМА и точно в това е смисълът на демокрацията, от къде на къде само знаещи и можещи ще стават министри и ще ни играят контра?агент Сорос

33

Анонимен

преди 9 години

Тя тая работа/министерската , де/ само със външен вид не става.......................иска се и акъъъл..... То ако беше толкоз лесно , Лъчо мозъка щяха да го турят министър на здравеопазването.

32

111

преди 9 години

Всички беди на България са от юристите ! В парламента има прекалена много юристи , затова и законите ни са толкова неработещи - за да имат възможност за още доходи / възражения и т.н. / Всяка жаба тр. да си знае гьола !

31

Маркс

преди 9 години

Ей ***, те тука ни паднахте на сгода и ще ви мандръсаме яко, а Сатанишев го изпъдихме ние, а не вие. Трудно беше, защото Сорос го вардеше като майка ясребка, ама му намерихме цаката!

30

Маркс

преди 9 години

Абе толкова ли няма в тази "държава" икономисти, та слагат юрист? Кунева по би стояла на този пост, тя поне разбира от атомни централи и ще помага на оня пишлигарин- дизайнера от САЩ, пфу!

29

Това е

преди 9 години

Лукарски:"Имам самочувствието, опита и знанията да поема поста на министър"- самото изявление, че притежава всичките съществителни / а вероятно не вниква изобщо в тяхната семантика/, показва ниска култура, слаба образованост и висок егоцентризъм - достойни качества за политик и министър ! "Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят" това е една от великите фрази на Сократ, доказан мислител и философ. Де го Лукарски, де го Сократ?

28

Преподавател в СУ

преди 9 години

Само за протокола . Станишев нямаше и един ден трудов стаж , никакво образование , ако не смятаме , че знае как копчетата въздействат на униформата в червената армия . Той може да е Премиер , а друг образован човек в случая Лукарски не може даже и да е министър . Другари , хайде малко да се поспрете , че вашия край в политиката е предизвестен .

27

gr

преди 9 години

Франция точно поради тези назначения ( на икон. неподготвени юристи) на високи икон. и стопански постове изпадна в пълна икон. криза и проблемите и тепърва престоят.

26

читател

преди 9 години

Не е за вярване, колко много *** има в тази страна!

25

срам

преди 9 години

Уважаеми господин Лукарски, като голям адвокат по обществените поръчки и като експерт по приватизацията, може ли да дадете ПОНЕ ЕДИН ПОЛОЖИТЕЛЕН ПРИМЕР за добре извършена приватизация в България. Всички заводи и предприятия бяха разграбени за стотинки и закрити! Бих се срамувал ако съм работил в приватизационното ведомство, там където се раздаваха пари под масата за услуги. А може ли и пример за осъществен следприватизационен контрол? Да споменавам ли Кремиковци, БГА Балкан, Чавдар-Ботевград?

24

МВ

преди 9 години

Е сега ще станем Франция на Балканите с този "Саркози". Този човечец е по-нахален в изказването си и от Пеевски, когото избраха по подобен начин. Защо толкова скоро се повтаря същата история?

23

бойко аут!!!

преди 9 години

Те тва е премиер!Дайте му лентички и ноица!

22

Маркс

преди 9 години

Като го гледам това правителство, май е по- добре Таийб да идва, да станеме на кълбета и да се свършва с тая агония, пфу!

21

637

преди 9 години

Не се заяждайте с г-н Лукарски. Щом някой /олигарх/ е казал, че трябва да бъде министър на икономиката - ще бъде. Пък той човека виждате чуства се подготвен да оправи икономиката на България, да регулира, да създава нови работни места и т.н. Пък и Саркози бил преди това министър на икономиката. Значи той едва ли не се вижда и като президент. Защо не? Браво Божидаре! Браво Лукарски!

20

Анонимен

преди 9 години

advokat - ikonomicheski ministar ? Tezi sa pobarkani !!!Ostana cigular da stane ministar na pravosadieto i kuchekchiata Barekov ministar na kulturata i obrazovanieto. Togava vseki obrazovan shte igrae kuchek i shte hvarlia gubek

19

цвък

преди 9 години

нагло, просто и алчно за власт реформаторче.и колкото по-малко разбират толкова по-нагли стават.

18

Маркс

преди 9 години

Е кво да може, като в икономиката НИЩО НЕ МОЖЕ, ТО ХАБЕР СИ НЯМА И НИКАКВО ПОНЯТИЕ ОТ ИКОНОМИКА, ТРЪГНАЛО МИНИСТЪР ДА СТАВА. Я ДА СЛИЗА ОТ ЧЕРЕШАТА НА ЗЕМЯТА, ПФУ!

17

haha

преди 9 години

Абе Лукчо, какъв опит имаш ти бе ***. Май ще напуснеш министерството с камъни!

16

-10

преди 9 години

тоя *** ше затрие държавата!----------------Това се опита да направи Борисов с авторитарния си мандат. За щастие се очертава, че този му мандат няма да протече по същия начин, а ще трябва да работи в екип. Когато се работи в екип тежестта на една тиква е олекотена. Тогава все някоя от другите тикви ще се сети, че нещата не се правят както трябва!