95

избирател-безпартиен

преди 9 години

Червените *** след изборите говориха как е национално отговорно да има правителство , сега обратното да няма правителство. Едно със сигурно съм научил , че там където на власт са комунисти всичко е погром и беднотия за хората. Върхушката на партията са милионери като в Северна Корея например или в Куба и т.н. Затова на Пиночет върховния му съд беше на стадиона и сега народа живее добре.

94

Анонимен

преди 9 години

po- e interesno koi bi vzel mandat v tozi spektr ot maloumni lapa4iBudkata ot Bunkia da se stega za Bunistetoupravliaval e edin edinstven pat vapreki ce e vzel v tri glasuvania nai-mnogo glasovednes, rugae po DaPaSe, makar 4e s pomostta na sultan Tigan stana i, posede i podade ostavka

93

Анонимен

преди 9 години

Връщай мандата и Доган премиер, Пеейки министър на финансите и Сидеров на образование и култура и образованието не повече от начално като електронната на Сидер.

92

Анонимен

преди 9 години

Бойко, живей си живота и върни мандата! Нека да продължи мизерията, направо не се занимавай с тези ***. Да се оправят сами да видим докъде ще я докарат.

91

AHТИМУТРА

преди 9 години

До Анонимен 121НЯМА ПО-ГОЛЯМО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ МУТРО-КОМУНИСТА БОРИСОВ!!ДПС СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДНА ПАРТИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ НО НЕ МОГАТ ДА СТЪПЯТ И НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА ХАРЕМА БУДАЛОВ ГРОБ ПО ПОКАЗАТЕЛ ФИНАНСОВА РАЗСИПИЯ НА БЪЛГАРИЯ!

90

Анонимен

преди 9 години

Дпс управлява - болен подкрепя. Дпс в опозиция и Болен с тях.

89

Анонимен

преди 9 години

До AHТИМУТРАА националиста подкрепил турската партия какво го правим? Защото по всичко личи, че продължава да прави каквото Доган му каже.

88

Анонимен

преди 9 години

TIA DETO MNOGO RAZBIRAT OT POLITKA I SA SRESHTU BOIKO...VIE KAKVO PRAVITE OSVEN DA KIBI4ETE I PODDURJATE SIATA NA PEEVSKI? VISE STE SUSHTO TAKIVA PRASETA...AIDE MUL4ETE PANTI RAZBITI I TUPI

87

AHТИМУТРА

преди 9 години

РАДИАТОРИТЕ НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИКАКВО ПРАВО ДА ПОДКРЕПЯТ БОРИСОВ СЛЕД КАТО ГО ОПЛЮХА И С ТОВА ОСНОВНО ВЛЕЗНАХА В ПАРЛАМЕНТА!ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДАТ ЗАКОНИ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ТЕЗИ ХОРА ЗА ИЗМАМА НАД ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ!

86

Анонимен

преди 9 години

ПАК ЩЕ МОЖЕМ ДА СЕ ГОРДЕЕМ С *** ПРЕСТЪПНА МУТРА ЗА ПРЕМИЕР.НАРОДЕ ЛИКУВАЙ.

85

Анонимен

преди 9 години

Айде стига с този Борисов, напишете нещо за напрегнатата обстановка в Егейско море, където Турция отправя сериозни заплахи, тъй като иска дял от нефта и газта на Кипър.Напишете за турският "Барбарос" и за съвместното учение на НАТО с Турция, което ще се проведе от остров Кастелоризо до Кипър и за заплахите на Ердоган и турските предизвикателства и изказвания.

84

Анонимен

преди 9 години

Изключително важно е след като сформират правителството, управляващите да сформират и Народен Съд на стадион Васил Левски. С 43230 избрани от народа съдебни заседатели, колкото са местата на стадиона. Там да бъдат изправени пред закона изчадията ограбили и разорили България. Станишев, Доган, Сидеров, Бареков, Бисеров, Костов и още от дългия списък с престъпници, трябва да получат присъдите си публично там на стадиона. Това ще бъде ден ПЪРВИ за България!

83

Анонимен

преди 9 години

Айде стига с този Борисов, напишете нещо за напрегнатата обстановка в Егейско море, където Турция отправя сериозни заплахи, тъй като иска дял от нефта и газта на Кипър. Напишете за турският"Барбарос" и за съвместното учение на НАТО с Турция, което ще се проведе от остров Кастелоризо до Кипър и за заплахите на Ердоган и турските предизвикателства и изказвания.

82

анонимен

преди 9 години

Е,г-н Борисов , как е събуждането ?Защо ти трябваше да пиеш снощи толкова ? Най кофтите моменти са тези на изтрезняването.ЧЕСТИТО....

81

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ да си посипят главата с пепел.Знаят, че благодарение на купените ромски гласове излязоха победители. Интелигенцията не ги желае. Да се отказват докато е време. БСП, АБВ, патриотичният фронт и Атака ще направят по умерено, социално и приемливо правителство. Това правителство е неприемливо и няма как да издържи.

80

Анонимен

преди 9 години

BOIKO VARNI MANDATA I SI GLEDAI JIVOTA.TOVA PLEME NE ZASLUJAVA JERTVI!!!!!

79

Анонимен

преди 9 години

Доги много е свил Златния пръст,този път пак да подкрепи бспдпс.Пак ни чака 2 години Рай на Земята.Добре,че умните напуснаха Рая и сега си живеят живота в ,,АДА''.Сладък Ад,НИКОЙ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ в колибата/чината червена.Блазе им.

78

Kit Chelin

преди 9 години

Ей тия *** много *** въпроси задават. "Няма ли да поеме др. Борисов голяма отговорност като съставя правителство с РБ?" Много загрижени се оказаха. Като е влязал в политиката да е мислил. Защо умните хора не са в политиката, особено в България? И пак Герб продължават с ултиматомите. АБВ да мислят една нощ дали ще подкрепят правителството срещу 1 министър? Вие избихте рибата. Те да не са прости като вас герберите да се продават срещу служба. Доказахте още един път,че от вас нищо не става.

77

Анонимен

преди 9 години

До 105Я виж курса на блядската валута и тогава говори.

76

AHТИМУТРА

преди 9 години

До 97НЕ Е ПАРИЧНИЯ ФРОНТ А ПРЕДАТЕЛНИЧЕСКИЯ ФРОНТ :)