226

мсм

преди 9 години

Хората се самозапалват, умират от болести свързани с притеснения, защото не могат да изхранват децата си. Пенсионерите са третирани като непотребни ***. А вашите мръсни корумпирани физиономии са навсякъде по медиите. Мъка ми е!

225

Луд

преди 9 години

Подаръци ще има за всички от сърце върху народната гърбина да тропнем ний хорце. И това ако не е най- нелегитимното правителство здраве му кажи.

224

мсм

преди 9 години

Същите мазни оядени лоени физиономии! Нямате срам! Надигни се народе!

223

мсм

преди 9 години

Българския народ не може повече да страда! Смърт за тези които участват в далавери за лично благоденствие! В страната има много пари, разпределени измежду тези глупави ***! Смърт!

222

StasyLi

преди 9 години

До RAMBOА ти от къде знаеш такива подробности? Да не си нещо от тези среди? Или отново синдрома "ЕДНА ЖЕНА КАЗА"?

221

петков

преди 9 години

И ВСИ КОМУНИСТИ

220

Калашников

преди 9 години

Поздравления за късопаметните, само за сравнение, герб е в историята от 1 мандат ,досега кои бяха... и що не прокопса БГ.. Що никой не лае против ДПС, ? Или не плащат.. за драскачи ? КАто нещете герб, като нещете правителство ,какво щете ? Тия дето лаят ? Айде с тиренца да изредите КОЙ , Само не излизайте с приказката всички са маскари... ми айде излезте вие.. вместо да се ръси тука плява.. хайде ше ви гласуваме едно мандатче.. ама ако не се справите.. вместо камъни ще лети ***,..

219

Ramadan

преди 9 години

Браво Рамадане! Показа завидно мъжество - при пазарлъците с Герб, ти се водеше от това да се премахне задкулисието, модела Кой и други *** теми, дъвчени от вашите клакьори...И накрая какво се оказа - ти не си по различен от Доган!Радан=ДоганВсичко опира до това колко министри ще имате, колко власт ще получите...а плюехме модела ДПС...и накрая получихме модела РБ.Отново със незначителен изборен процент - партийка получава 33% от министрите/властта..Да ви звучи познато и депесарски?

218

Пешко

преди 9 години

А Местаня как се вайка в съседна статия, красота. Браво на отговорните политици у нас, които намериха формулата да съставят правителство без разни *** да им се моткат из краката

217

Анонимен

преди 9 години

ДО 281 - ДРУГАРЧЕ ДЪЛБОКО СЕ ЗАБЛУЖДАВАШ - ВМЕСТО ДПС СКОРО ЩЕ БЪДЕ ПАРТИЯТА НА ЕРДОГАН КОЙ КОЙ КОЙ ЩЕ БЪДЕ МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО ?????????????????

216

FALKONETI

преди 9 години

DO anonimen dasi go nacukas i nyama da izdirji tova pravtelstvo mnogo i bez bat DOGAN nyama da stane vasta raobota.ZAPOMNI GO g-n ANONIMEN.

215

Пешко

преди 9 години

Квиченето е все по-немощно, минава на лична основа. Кутев да се заема с точките, че Местаня го чека опозиционно така и че му стане тесен фесът на Кутев

214

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен283 КАКВО ПРЕДЛАГАШ..ама без стадиони,разстрели и други комунистически идиотщини.

213

Анонимен

преди 9 години

Цялото бъдеще правителство е сбирщайн от крадци те за последните 25 г за каква политика за какви министри и незнам

212

КОШМАРА

преди 9 години

Не целия( много е голям), само главата и се усетих, ама къснооо, късно! Щу чесане падна после, як сърбел ти казвам!

211

Анонимен

преди 9 години

Браво на ГЕРБ, Реформаторите, Патриотичния фронт и АБВ, че в 90-тата минута намериха компромис и оставиха Доган извън властта този път. Това нагло, коварно *** до такава степен е купило влияние на всяко едно ниво в държавата... , то не са прокуратура, БНБ, областни управители, кметове, фирми, политици... Крайно време е ерата Доган в Българската история да приключва, ако искаме утре да има България , такава каквато е в сърцата ни!

210

RAMBO

преди 9 години

малко информация за овците.кой е бойко-той е работил за държавна сигурност с прякор буда.бойко е комунист от бкп и майор от убо.бащта му е сатрудник на мвр.бойко е разследван от цру и олаф като престъпник.кой е цветан цветанов-той е член на бкп и старшина от държавна сигурност и син на шофьор на най довереното лице на началника на държавна сигурност и масов убиец григор шопов.коя е цецка цачева-член на бкп и висш партие секретар на окръжния народен съвет в плевен.ЦЯЛАТА ИСТИНА ОТ RAMBO RAMBO....

209

Василев

преди 9 години

Ние в централа в Ленгли копонясваме и се кефим на макс, слушаме Милко Калайджиев и виеме от превъзбуда, най- накрая *** ще тръгне по пътя на Демокрацията, а този път минава през Източния фронт и ИДИЛ! агент Шварце ***

208

Анонимен

преди 9 години

От утре ли започва да се вика "Оставка" или от днес?

207

КОШМАРА

преди 9 години

Той Пешко така си се шегува, още ме сърби гьостерицата( голяма чепата тояга) след една вечеря с него!