15

Анонимен

преди 9 години

Още Бисмарк е казал да не се дразни руската мечка. Защото изкараш ли я от бърлогата, вече е невъзможно да я върнеш обратно. Май вече е такъв момента!

14

Анонимен

преди 9 години

I AZ OSAGDAM USA ZA BOMBARDIROVKITE NA SOFIA.

13

Иванов

преди 9 години

От къде се взе тази обич на американците към украинските нацисти. USA да не се бърка в нещта, които не разбира, а още по-малко е в състояние да решава.

12

Циганин

преди 9 години

Вашингтон да спре с този назидателен тон към Русия и да седнат да се разберат за тази Украйна и нека и двете страни да останат малко недоволни след срещата -Не ни трябва втора студена "война" -21 век cvt все пак .

11

БЯЛ ЧОВЕК

преди 9 години

До от ЮАРОт това по хубаво ли ти е...не че не си написъл простотия,ама да те попитам....Ти белите хора не ги мисли,а се оглеждай някой Обонго да не те хареса...или ти си приел евроатлантическите ценности и това ще те зарадва...?!777

10

Анонимен

преди 9 години

Те пък ще си преместят...........

9

...

преди 9 години

Е като не изнасят на "мирната" "нековенционална" западняшка политика, как да не ги осъди?Натовци може и да направиха платен атентат в Киев, но не могат да изменят мнението на хората, все пак.

8

от ЮАР

преди 9 години

Полека-лека Западът изтиква мечока обратно в северно-азиатската бърлога, където му е мястото. Руснаците нямат работа в Европа и европейците нямат нужда от политиката на една доказана вековна тирания и мракобесие. Русия донесе на половин Европа една болшевишка диктатура и я превърна в крепостно-колхозен лагер. Америка направи другата половина част от Свободния Свят. Русофилите може да се пънете тук колкото искате, но си оставате малцинство. Нормалните хора искаме да сме част от СВОБОДНИЯ СВЯТ!

7

Елемаг

преди 9 години

Може и да е изтъркано ама...........За Косово може,а за Новорусия не може а?Да ви знам в демократите лицемерни!!!

6

тъй де!

преди 9 години

Аз пък не признавам изборите в Америка!

5

Анонимен

преди 9 години

Майната им на американците,народа на Новорусия избра своя път-грешн или не-бъдещето ще покаже...А до тогава янките няма да са фактор вече.

4

Анонимен

преди 9 години

На кой му пука какво иска Б.Дом.Нещата се решават само от Мечока,и никой на може да му бърка в меда.

3

Анонимен

преди 9 години

Защо трябва Русия да се съобразява с американските желания.Време е ,,супернацията"да признае,че не е сама на земята и,че и другите имат право на глас.Това не е България където да дойдат трима ,,мръшляци" и ние да клекнем.

2

Бъдещето

преди 9 години

Белия Дом да се хваща за палците-щото и там скоро ще има щати, които ще гласуват за свойта независимост.И тогава хич няма да им е до останалите държави по света.Тексас чака решение от конгреса вече 9 год. и в 2015 пак ще подадът искане за самостоятелна държава,а заедно с тях имат искания още 12 щата.....веселбата на Б.Дом тепърва предстои.Който се интересува да прочете книгата на Глен Бек(американец) "Залезът на демокрацията"....между другото е забранена в "демократичната" държава САЩ........

1

несъм русофил

преди 9 години

И Бългaрия не признa хa хa хa ни бойовете хaресвaте ни изборите нa руснaците щото при тях кирливите зaпaдняшки номерцa не минaвaт