21

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 9 години

който не плаща на БОЙКО БОРИСОВ че лежи о затворо!

20

Веселяка

преди 9 години

На тебе Танов кога ще ти извършат обиск?

19

доверчив

преди 9 години

Митничари и корупция?Не може да бъде,не!Ако сте чували мантрата "Който не краде,майка му да умре",пак не се отнася за митничарите.....Тц.

18

TOTO

преди 9 години

ГОЛЯМО ЧУДО !!! ПРЕДИ ОКОЛО ГОДИНА БЯХА ХВАНАТИ 2 СМЕНИ МИТНИЧАРИ НА ГКПП ГЮЕШЕВО И СЕГА ВЕЧЕ ВСИЧКИ ОТНОВО СА НА РАБОТА ! ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ?

17

не е по темата

преди 9 години

само да кажа за КРАСТАВИЯ САЙТ БЛИТЦ които е влизал да чете статии там е виждал коментари на форумец с името БАЙ КУРТИ тези коментари с това име се пишат ОТ ДРАСКАЧИТЕ В СМАХНАТИЯ САЙТ БЛИТЦ а и другите коментари са им същите повечето се пишат от тях,бяха разкрити и ми блокираха ай пи адреса където В УМРЕЛИЯ САЙТ БЛИТЦ постоянно се хвалят че при тях нямало цензура!?не влизайте в онзи КРАСТАВ САЙТ БЛИТЦ има толкова други реални информационни сайтове разбрах го вече ОНЗИ САЙТ БЛИТЗ Е ОТВРАТИТЕЛЕН

16

Анонимен

преди 9 години

А кога ще бъде арестуван агента на ДС Ваньо Танов и ще бъде обискиран неговата къща?!

15

Мунчо от село

преди 9 години

Какво стана с палатите на митничарите заснемани от хиликоптера?Всяко чудо до три дни.Малко пушилка на дадена тема,после на друга и т.н.Ако митниците не захранваха политиците и мафията,бюджета ще е препълнен.Явно още се събира "законно" първоначалния капитал за бизнеса ,решено на кръглата маса между БКП Луканов и СДС Костов.

14

до 15

преди 9 години

Има хора и то доста, но първо си задай въпроса останалите дали заслужават някой читав да се заеме да оправи държавата... Все повече се уверям, че всеки си заслужава съдбата. Ако всеки сам не се оправя ами чака някой друг да му реши проблемите, за които говориш, значи този човек си заслужава ***, в която се намира. А иначе както казах в началото - има качествени, достойни хора със знания и умения, но има ли смисъл да се жертвата за нация от чалгари, връзкари и държавни търтеи...

13

митака

преди 9 години

До АнонименВНИМАВАЙ КАКВО ПИШЕШ ЗАЩОТО ЩЕ ТЕ НАМЕРИМ

12

vesko02

преди 9 години

Тези хора са на сто процента политически протежета.Има ли изобщо хора в тази държава,които не са покварени?Имаме ли шанс за оцеляване ако не можем да извадим читави хора за решаване на елементарни ежедневни проблеми?

11

ХХХ

преди 9 години

Така е ....не се ли отчиташ на "семейството" ...го ядеш !

10

ceko's

преди 9 години

Аз лично съм минавал от тази митница,отбиват колата ти встрани,и докато не им дадеш пари не те пускат,няма бългри няма турци от всички искат пари

9

Анонимен

преди 9 години

Превозвачите мошеници,митничарите мошеници,ние мошеници,и накрая,мошеническа държава,какво искаме тогава?Мошеник,мошеника око не вади!

8

Анонимен

преди 9 години

За 25 г. не видяхме нито един осъден, първо щяхме да съдим комунистите убили стотици хиляди невинни българи ,после щяхме да осъдим онези с анцизите и мартонки адидас с бупалки в ръцете, след това щяхме да осъдим онези с бухалките и анцузите които станаха бизнесмени и вече крадът законно и накрая осъдихме и Ц.Ц. и Ц.Василев ,който спокойно си пие кафенцито по сръбските кафани все едно е сърдит, а е отговорен за липсата на млрд. е нема такова правосъдие като у нас.

7

Монархист

преди 9 години

Явно има за какво. Иначе няма да тръгнат е така да си обискират, и то в събота или неделя.

6

Анонимен

преди 9 години

Аууу, колко са лоши тези митничари. Явно са от предното котило. Назначени от тройната коалиция. Сега ще си назначим хора от ГЕРБ, за да няма обаждания от Боко тиквата, като случаят с Мишо бирата. Защото когато хората са проверени, когато са си наши хора, си е по-сигурно. Дерзайте гербаджии.

5

Анонимен

преди 9 години

Тоя взе да отчита пак дейност. Не милиционерски статистики и измислени бюлетини с операции, а резултати трябват и впоследствие осъдени ***.

4

Анонимен

преди 9 години

Искаме резултати

3

Анонимен

преди 9 години

Арестувани са защото не плащат на който трябва.Тази институция е прогнила от корупция на всички нива.

2

Х

преди 9 години

Ако е ,че митничари са изнудвали шофьори ,кокошкарска работа -това енищо-отчитане на дейност.Трябва когато пропущат по десетина тира без проверка.Държавата от това има полза.ДАНС да бяха разследвали КТБ-ДАЛАВЕРИТЕ ПРЕДИ ДА СТАНАТ.