42

Анонимен

преди 9 години

"Стотици богаташи и знаменитости вече имат резервации за космическо пътешествие с кораба и са внесли авансово част от стойността на билета от 200 хиляди долара"Май вместо това ще отидат на почивка на Карибите.

41

Анонимен

преди 9 години

Бъдещето на западната космонавтикеа, жалко че прлез 60-тге години бяха по-напреднали отколкото сега...

40

Анонимен

преди 9 години

До "авиоинженера":Нека да започнем с 1 тема:Fly-by-wire

39

Шоп

преди 9 години

До Анонимен Не обиждай таксиджиите, те са класи над тоя офчар.

38

Румбо

преди 9 години

То аварии стават навсякъде,ама за няколко дни,два инцидента-множко идва...и съмнително!

37

Анонимен

преди 9 години

До "авиоинженера":Преди всичко един инженер работи в екипи ако обижда колегите си както ти правишще го изхвърлят от работа.Точно този вид работа изисква в спорове даси изложиш мисълта кратко и ясно без да обиждаш.Имаш речник на някой таксиджия от Тулуза, но не инженер.

36

Шоп

преди 9 години

До щурофон Просто извадих няколко цифри от официалната статистика.

35

щурофон

преди 9 години

ШОПЕ -пак ли ти бре!Застъпи пазач и пак почнада пишеш ли пишеш като в СТЪРШЕЛ.

34

Анонимен

преди 9 години

До Фон БраунРуски кораби никога не са се разбивали и всички техни космонавти са живи, включително и Юрий Гагарин.

33

щурофон

преди 9 години

До 34Какво искаш да ти кажем бре? И да, не пиша все още правилно на книжовен български език но се уча бързо.И да знаеш , че азе съм българин и македонец.навремето завърших вашето МЕИ С 5.83.

32

Шоп

преди 9 години

Според този списък Румъния има доказани резерви от 726 млрд. м3, а България само 5,6 млрд. м3, при положение, че имаме по-дълга брегова ивица. А се знае, че газът е най-много в шелфа. Със сигурност имаме поне половината на румънските резерви, което би трябвало да ни даде 100 години газова независимост - потреблението ни е само 3,5 млрд м3 годишно. Ерго, ЮП не е нужен.

31

Анонимен

преди 9 години

До 22:Речника ти е точно като на авиоинженер.Мерси Боку!

30

Фон Браун

преди 9 години

След като си заминаха биологично Германските нацистки учени, участвали впроектите Аполо и в конструирането на совалките,САЩ не можа да направи и една крачка в космоса.

29

Някъв от България

преди 9 години

Значи и частните компании не били имунизирани от инциденти, както твърдяха някой люде :(

28

Анонимен

преди 9 години

Еми пътя нагоре е осеян с много рискове, независимо от коя държава си.Жалко за загиналите хора, осмелили се да прокарат пътя....

27

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Da im se chudi chovek kak ot 100 godini si polzvat tiahna gaz, a te imali samo za 13"хахахахаха ти си велик, перфектен материал за следващата проста тиква в парламента, ако бях на теб директно щях да се ориентирам към политиката, с тоята простотия няма как да не се пласираш одма

26

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДелиш резерви на годишно потребление, и излиза, че ако не изнасят грам от тоя газ ще имат за цели 13 години. Ако тва са няколко века, значи си далече под *** :)----------------Da im se chudi chovek kak ot 100 godini si polzvat tiahna gaz, a te imali samo za 13

25

украински двигатели

преди 9 години

По-добре е американците да забранят вноса на украински ракетни двигатели. Падналата вчера ракета на Наса, Антарес, беше с такива двигатели.

24

Анонимен

преди 9 години

Пишеш в гугъл: List_of_countries_by_natural_gas_proven_reservesUnited States 9,460,000,000,000 кубикагодишно потребление: List_of_countries_by_natural_gas_consumptionUnited States 689,900,000,000 кубикаДелиш резерви на годишно потребление, и излиза, че ако не изнасят грам от тоя газ ще имат за цели 13 години. Ако тва са няколко века, значи си далече под *** :)

23

Анонимен

преди 9 години

Канада е най-големият износител на петрол в САЩ. Това какво общо има със совалката?Пък и да няма общо важното е, че идва края на капитализма хахаххахаха. Предполагам живота в пещерата много ти допада.