128

Анонимен

преди 9 години

А кукерството какво е бе православен ***?

127

Анонимен

преди 9 години

Ми направете задължително празнуването на българските езически празници - момчетата кукери, момичетата лазарки, който не иска - глоба 200 лв. Алтернатично може да се честват руските езически ритуали или китайските шествия с дракони и фойерверки.

126

eve1

преди 9 години

Защо се срамуваме от нашите традиции,защо не обличаме децата си в коледни,кукерски,лазарски носии а толкова бързо възприемаме католическите празници?

125

до 152

преди 9 години

това натруфено плашило е абсолютно право и много адекватно се изказва

124

до 140

преди 9 години

така е,само дето не виждам децата с радстно нетърпение и насърчавани от родителите си ,да бързат да се направят на кукери

123

леле...

преди 9 години

И това натруфено плашило от снимката има наглостта да говори за Христос?!Силно се съмнявам, че този човек е способен да обича нещо и някого. Лицето и позата му излъчват ненавист, заплаха за всяка радост и живот. Да ми прости Господ, но този е търговец...и не му вярвам.

122

Анонимен

преди 9 години

Сатаната е пич.Строг но справедлив,не е лицемер :)

121

brrrrr

преди 9 години

не е важно кой ще празнува Хелоуйн а кой ще празнува утре Деня на народните будители и дали децата и подрастващото поколение знае поне 5 - *** от будителите и какво е било тяхното дело за запазването и развитието на Б-я

120

Анонимен

преди 9 години

Praznuvaite 7 noemvri, VOSR kam svetli badnini ! Ura , Amin drugari!

119

на оня с тъжните хор

преди 9 години

Извинявай пуч обаче ти като празнуваш днес - пилета ли разчленяваш, кръв ли си пускаш от кеф?? Май не знаеш защо квичиш а?? Айде отиди и се прави на *** при себеподобните ти!!! Много си се извисил духовно нещо, да не удариш тавана.

118

Анонимен

преди 9 години

До АтакистIdi sa pregledai be tikvenik, halloween e katolicheski praznik ne amerikanski. Katolicizma e hristianstvo :)Ti do koe otdelenie si uchil mezdu drugoto ?

117

Анонимен

преди 9 години

бе все си мисля че по форумите в днес бг има доста платени писателчета

116

Рали1

преди 9 години

"Над 200 плевенски ученици,с факелно шествие под насловБудете,бдете,бъдете българи!, отбелязаха Деня на народните будители.Инициативата на Гимназията с преподаване на чужди езици,подкрепена от община Плевен,събра възпитаници на различни плевенски училища... Има надежда!"Плевен за ПлевенАрхангелова задушница-отдава се почит към паметта на мъртвите,благодарност към офицерите и въойниците,загинали за България.Архангел Михаил,светецът който пренася душите на мъртвите и ги пренася до Ада или Рая.

115

Архонт Бино

преди 9 години

А доносничеството на ДС е благодат.

114

Анонимен

преди 9 години

успокойте се бе ,утре няма да е Хелуин. да празнувате Будителите ! пък митрополита сега кой знае какво хубаво вино пие и гони дявола

113

Атакист

преди 9 години

Хелуин ни е внесен от сатанинската държава САЩ, заедно със всички други мръсотии от там. Всичко сатанинско трябва да се изгаря в огъня.Сатанински са дори фалшивите религии. Всички религии освен Християнството са фалшиви и истинският християнин не трябва да толерира другите религии.Това послание се съдържа още в първата божия заповед"Аз съм бог твой, ревнив.Да нямаш други богове освен мене, не им се кланяй и не им служи". Унищожете джамиите,а Корана окачете на пирон в ***.Това са заблуди.

112

Анонимен

преди 9 години

До АнонименPRAZNIK NA VSI SVETII, A I HRISTIANSKI...PO4IT KUM UMRELITE I KUM JIVITE...KOMERSIALIZATZIATA ZATUMNIAVA ZNA4ENIETO NA PRAZNIKA...NO I NIE IMAME PRAZNIK NA VSI SVETII...NALI? NEGRAMOTNIKA METROPOLIT IOAN DA SI GLEDA MOLITVITE...NE DA VTULPIAVA GLUPOSTI...BORBA NA TZURKIVITE ...HAHA

111

Анонимен

преди 9 години

митрополита,пък и доста *** хора не са на ясно що то Хелуин. Подобен на него е нашият езически ритуал на Кукерството,където присъстват подобни атрибути/маски и зловещо изражение/ за прогонване на ЗЛОТО. Българският народ има нужда от прогонване на злото у себе си. Не празнувайте нищо,никой не може да ви накара на сила.Както нищо не може да премахне проклетията и вампиризма в тази иначе красива държава.

110

Маркс

преди 9 години

Вижте, аз от хора дето пишат на немски, после си кълчотят езика и джуруляка за да излезе английски, акъл не вземам, още повече пък бесовските им празници. Пфу!

109

шестица

преди 9 години

наистина прилича на мутрополит...................