52

hghghg

преди 9 години

Що за простотия е това. Тоя ненормален грозник вместо да го скрият и забравят се продължава с това да бъде натрапван на хората по всякакви начини.

51

до 63

преди 9 години

Стига глупости, "на върха" са 2% от гейовете, останалите са напълно нелегални, даже пред приятелите си, да не се "изложат". Точно тая нелегалност води до нелегални нещта, затова политиката на ЕС е да ги изкара на светло, да се подобрят нещата за всички, не само за тях.

50

Анонимен

преди 9 години

gnida......

49

до 56

преди 9 години

Както обясних, Кончита Вурст не е държаван политика, толерантността е държаван политика!"Инвалидите не са станали такива по собсвено желание"Гейовете също.И става дума, че дискриминацията на двете групи МНОГО СИ ПРИЛИЧА, затова Европа много държи на тези неща.Инвалид в трамвая: "къде си тръгнАл уееее?"Гей на парад: "къде си тръгнал уеееее?"Разбираш ме нали?При пушачите също става дума за насилие над другите - затова не се толерира.

48

до 49

преди 9 години

Виж, сатистически може да е вярно, че хомосексуалните извършват малко повече такива сексуални престъпления, но причината е точно че са изтикани на ръба на обществото. То е като ромите, които в техните мизерни гета естествено са по-престъпни.Точно затова западният свят върви към легализация на гей-браковете и други права - да ги извади "от ъгъла" и да ги нормализира - тогава "содомиите и педофилиите" им ще паднат до тези на хетеро-населението.

47

pfffffffffff

преди 9 години

Много зле, ужас !

46

DreamTheater

преди 9 години

Струва ми се ,че собствениците на този сайт са хомосексуалисти.Нищо лично,но непрекъснато на преден план се анонсират някакви истории за хомосексуалисти.Не съм против хомосексуалистите-техен си е живота да го живеят както желаят,но нека да не ни ги натрапват ежедневно.Не мисля,че подрастващото поколение трябва да бъде тероризирано по този начин!

45

Анонимен

преди 9 години

Кончита Вурст е държаван политика. Иначе това недоразумение никога нямаше да спечели Евровизия. А инвалидите нямат нищо обшо с хомосексуалстите. Инвалидите не са станали такива по собсвено желание. А ти като толкова се замисляш, замисли се, че пушачите не изпозват дробовете си по предназначение и за това са дискриминирани жестоко, а ануса ако се използва за доставяне удоволсвия - това е ОК. Да си видял пушачи да правят smoke pride parade. Защо никой не защитава правата на пушачите?

44

Незнам,ама нещо...

преди 9 години

Тия в Брюксел зорлем ще ме направят русофил--почти са успяли.

43

gogo

преди 9 години

Евроценностите настъпват, дами и господа...

42

Анонимен

преди 9 години

БОЖЕ,,,,,,ако това ни е бъдещето-като тоя --------по-добре затрий света.....

41

Ъц

преди 9 години

Ако бабата имаше мъжки полови органи, като дядото, щеше да е дядо, а не баба! ))))))

40

до 42

преди 9 години

"ТАТУ не бяха държавна политика"И Кончита не държавна политика. Държавната политика е да се направи така, че Кончитите да не ги бият с камъни като в Сърбия и България (а и на запад има бая простаци) - нищо повече.Освен това това става дума за по-общ проблем - за МАЛЦИНСТВАТА, също примерно инвалиди, стари....В Германия възрастен човек като поиска да работи му свалят шапка, у нас му викат "пенсиооу къде си тръгнАл уееее????"Замисли се за свързаността на тези неща...

39

Анонимен

преди 9 години

Чиновниците от ЕС са много ***. Спускат директиви по цяла европа колко пъти в седмицата да излезе Кончите Вурст на първа страница, колко пъти Путин и колко пъти дребния севернокорец, но не правят разлика между манталитета там и манталитеа тук. Там хората свикват и го приемат за нормално, тук показванетно на такива извращения има само обратен ефект.

38

Hahaha

преди 9 години

A Ceca Mecata, pq u kruchmata. Pod neq podskachaha mazni usmivki na lokalni "biznesmeni"(razbiraite kmeto, gorskia ..) s vseizvestna slava na stabilni piachi! Prez potnite prozorci nadnichaha cigancheta, a Ivancho znaeshe veche kakuv shte stane kato porasne - gorski s lada Niva tuningovana specialno v garaja na Vankata ot Elin Pelin!

37

Анонимен

преди 9 години

"Хомосексуални да - това не опасно или вредно (освен за твоя предубеден мозък), но содомия, педофилия и т.н. са насилие и нямат никакъв шанс да се толерират"Ти май се майтапиш. Хомосексуалистите мъже практикуват содомия, мъжеложство. В Гернания в училищата учат, че това е нормално. В Холандия в парламента има партия на педофилите, която се опитва чрез закон да легализира педофилията. Тези неща никога няма да се допуснат в Русия, там децата са добре защитени и това е немислимо.

36

ЕВРОГЕЙСКИЯТ СЪЮЗ

преди 9 години

е нашето ПРОКЛЯТИЕ

35

АААААААААААААААА

преди 9 години

АААААААААааааааааааа тия отлепиха вече беееее....хората няма какво да ядът,възрасните ни баби и дядовци немогат зимата да преживеят....а тия са седнали това чудовище да ми хвалят...Само принципа на лопатата(у главата) ще ги оправи тия брюкселски извратеняци.....

34

Бънди

преди 9 години

Дори не мога да си обясня, как има хора, които считат това за нормално и естествено

33

до 38

преди 9 години

Хомосексуални да - това не опасно или вредно (освен за твоя предубеден мозък), но содомия, педофилия и т.н. са насилие и нямат никакъв шанс да се толерират - даже по-вероятно е в Русия да се допуснат, понеже там защитата от насилие е по-слаба, ЕС е по-развит институционално в това отношние.