81

GMC

преди 9 години

Нямам нищо против руснаците в Русия - да си живеят живота както намерят за добре.Но някой да ми обяснява, че Русия може да е модел за подражание - айде моля, няма нужда.В САЩ има също доста простотия, но просто хората живеят по-добре.Моделът е Европа.Понеже днес е денят на Будителите, ще припомня че заможните възрожденски българи са пращали децата си да учат основно в Европа (Австрия и Германия).Всъщност Русия също просперира само когато се учи от Европа (Петър I)

80

Анонимен

преди 9 години

абе, тия наистина ли са сред победителите от втората война?егати мизерията,като гледам германците как са започвам да се съмнявам.

79

123

преди 9 години

*** фарса :D ...Руски !

78

Къркорий

преди 9 години

Какъв ви е проблема с Русия? Хубави, лоши- една кръв сме. Ние да не сме по-добри или лоши? Аз ги харесвам повече от зомбираните американци и "ценностите" им!

77

ами да

преди 9 години

Руската я видяхме,позната история,давайте сега евроамериканската,да видим какво ни чака с разните родител 1 и 2,кончита вурст и инцестите!И я давайте бодро и вдъхновено,мили лелини демократчета!

76

Анонимен

преди 9 години

TAZI STATIA E IAVNA DEZINFORMAZIA.SNIMAITE STOLIPINOVO,PAZARDGIK I SLIVEN-ZIGANSKITE GRADOVE NA BALGARIA I SHTE VIDITE KOI OBICA BALGARIA.

75

Анонимен

преди 9 години

Всички грозни и нелепи,е'бати направили сме правилния избор...

74

Анонимен

преди 9 години

кво праим ся, - тва общество за изостанали ли е, или за напреднали, че ни го рекламират.

73

Джон Смит

преди 9 години

Да живее и Америка! Всички да сте живи и здрави!

72

Анонимен

преди 9 години

де да бяха красиви,тев рускини..,,

71

Джон Смит

преди 9 години

Да живее братска Русия!

70

Анонимен

преди 9 години

че пък виси и на първа страница тази пародия на статия....тя и журналистиката ни като всичко друго..пародия..

69

Бънди

преди 9 години

Пак го обърнахте на политика. По жалкото е, че се връзвате на толкова евтина пропаганда. Защо.не покажат романтика от САЩ в subway? Или от Саудитска Арабия как жената вади петрол или мъжа си избира някоя от харема. С тези антируски статии не постигате много, освен да разделяте народа. А на него малко лу трябва...

68

Алекс

преди 9 години

Ние имаме доста да учим. Страно как някой журналист решава ,един ден да напише такава статия. Целта на написаното и показаното е "малко" евтина, но сигурно е романтик и иследва роматиката . Но тук се вижда нещо истинстко , че има народ който не е загубил самоличноста си , не готов да се продаде , и успява да покаже чуствата си по най различни начини . Евала в БГ това никога не може да стане

67

Анонимен

преди 9 години

това е лицемерието на червените ***, да ти хвалят тази действителност и да пътуват най вече до Америка.

66

Щерев

преди 9 години

Навярно това е в Москва.В руските деревни нужниците и баните са в двора.Преди да се къпят в руската баня руснаците се бият с клонки за да изгонят натрапните насекоми ,въшки и бълхи от своите меса. Да няма да ползват топла вода на аванта ,я?Иначе Газпром ще поиска и за гадинките рубли.

65

радио ереван

преди 9 години

подобни снимки,че дори и по-фрапиращи могат да се направят в която и да било страна...простотия има по целия свят ...тя не е монопол на един или друг народ или дъжава

64

Анонимен

преди 9 години

До Анонименгаварит масква..

63

Анонимен

преди 9 години

Руснаците живеят като за последно и може да умират среднопна по 65 години а ние като умираме на по 68 години средно с какво си видял повече през тия 3 години отколкото руския начин на живот , бе хамерикански ибрикчийски ***? Та руснака е изживял като емоции, 2 пъти повече от средностатистическият българин. ИО знаете ли защо? Защото руснака не оплюва другите народи- не гледа от злоба в канчето на другия, а просто е широка душа и си гледа живота понеже никой не може да го барне от чужденците.

62

Анонимен

преди 9 години

Романтика по европейски: Двама гейове току що са осиновили дете и му се радват :)