12

Анонимен

преди 9 години

до 28Паля се само на 4 очи съчетани от женски парфюм + обаяние.

11

Анонимен

преди 9 години

до 28А аз какво казвам?

10

Анонимен

преди 9 години

до 23Аз ли да казвам? Какво да казвам, бе приятелче? Запомни от мен едно: никога не показвай на една жена чувствата си чрез думи.... тя ще ги сметне за израз на слабост.Истинският мъж ги показва чрез нещата които прави за нея.

9

Анонимен

преди 9 години

до 23Е ти ако не си гледал най-известните клипове на Меркюри, аз ли съм виновен, че хората ще те обвинят за задръстен?

8

Анонимен

преди 9 години

от 22Това е да вкусиш нещо за пръв път в природата...като усещане от визуализацията- това като новата непозната жена. Знаеш как ще се почувстваш на Хавайските острови ако си на почивка, но друго си е да си там и наистина да го усетиш. Същото е и с непознатата жена- и тя има слива надлъжно и гърди и език в устата и в общуването, но друго си е да си с нея за пръв път в леглото.

7

Анонимен

преди 9 години

до 20Все едно ме питаш защо са се разделили всички брачни двойки. Или викаш всички са брак по сметка? въпросът ти е нелепо ***. Луд секс впрочем да си призная правя когато го правя с някоя за пръв път. Тя не ме познава аз нея също и в леглото става пълна отдаденост на страсти. И Съм забелязал, че след всеки следващ път не е както първия път. та в този ред на мисли мога да ти кажа че секса ми за една нощ е бил най-прекрасен!

6

Анонимен

преди 9 години

до 18Банално е за форума. Прави разлика.)

5

Анонимен

преди 9 години

15-ти Нещо повече..колкото повече минаваше времето с това опитване от вкусотиите на прасковата на моята приятелка, толкова по ми се услаждаха. заврях си пияната глава и просто катоФреди Меркюри както на един клип си зарови муцината в камара с грозде и започна да яде, така и аз си зарових муцуната между бедрата й и започнах да вкусвам от плода й с който не можеш да преядеш, а обратното- колкото повече вкусваш от него, толкова повече ти се яде.

4

Анонимен

преди 9 години

до 15Не исках да казвам че бях влюбен в нея. щеше да прозвучи банално!)

3

Анонимен

преди 9 години

do 12Приятелю, Въпроса не беше дали ще получи оргазъм приятелката ми, а дали аз ще спечеля битката с нейната упорита предубеденост, че не можела да получи за нищо на света оргазъм. И я спечелих защото я харесвах. А такива хора с всичко ги дарявам -даже и нещо непознато за тях като оргазма.

2

Анонимен

преди 9 години

Имах една приятелка, която не изпитваше оргазъм било то и клиторен по никакъв начин при предишните си връзки. И аз го усещах даже. Но понеже беше упорита да ми натяква до откат, че не може да изпита оргазъм при никакви обстоятелства я хванах на пияна глава един път- заврях си главата между бедрата й и започнах да целувам, лижа да целувам, смуча лижа...лижа...лижа и само лижаааа...и след 45 минути езика ми се беше подул като че ужилен, а тя се предаде- клиторният й оргазъм избухна с пълна сила!

1

Анонимна

преди 9 години

Статията е абсолютно достоверна.