43

Иди Амин

преди 9 години

"Информацията е дошла от съюзници, каза Шаламанов"Явно на държавата България други държави трябва да й казват къде са й гражданите...хахахаха, жалка история.

42

Леле че народ

преди 9 години

До Тъб си брат Спокойно,ти си пръв ,нали си евроинтегратор,ще си жертваш главата за благото на ЕС и САЩ

41

Тъб си брат

преди 9 години

Леле че народ... До тебИ твойта глава ще я отрежат 'кат на ***....

40

С военно образование

преди 9 години

Бг армията е 30 000 хил от тях 20 000 чиновници.... 10 000 редовни войски... При бой в градски условия или партизанска война нямат шанс.. Войската не може да се справи с такъв род бойни действия...

39

Леле че народ

преди 9 години

До Julis Лъжеш Нашата армия ще бъде ступана ,обезчестена от футболните ултраси за дооста кратко време А не ми се мисли с джихадисти как ще се оправя Че и както ония режат глави ,не я мисля нашта армия колко погребения със затворени кофчези ще има

38

Анонимен

преди 9 години

Golqma laja!

37

Зидаров

преди 9 години

Ми то във Парламента и властта се е окопала една турска партия , така че кво се чудим....

36

1

преди 9 години

До Попа с картечницата,попе,тя картечница ще ти я завра под килимявката.

35

ФЕС до 46 Анонимен

преди 9 години

Имаме армия, но въпросът е колко са ефективни, като всеки един от тях е с размерите на извънгабаритен. За какво ни трябват - как не се намери поне един на доброволни начела да организира още няколко и да помагат на хората в многото бедстващи райони из страната! (което трябва да го направи държавата - Президент, Министерство и НС)

34

Попа с картечницата

преди 9 години

И без да ни го казват го знаехме че има от нашите чалмари хора които се "сражават на страната на ислямска държава.

33

аС

преди 9 години

Мии, да си купим и ний един самолетоносач, та да не останем назад...в превъоръжаването

32

yan

преди 9 години

До nemam nervi 38Инсталирай си AdBlock - Chrome Web Store

31

Анонимен

преди 9 години

А НИЕ ИМАМЕ ЛИ АРМИЯ?!

30

Julis

преди 9 години

А? Що рече?! Я с по големи букви, че тези нещо май не ги чух правилно! Аха викаш "нашата армия е силна". Ква армия бе Льоьо? Таквоз животно в България от години няма. Това дето му викаш армия едва ще се справи с футболна агитка.

29

Алекс

преди 9 години

До Анонименслабо ме вълнува за какъв ме мислят хора които не са от значение за мен. Интересно ми стана защо коментара ми беше изтрит, като освен предложение да се лекува за да не бълнува по форумите, друго нямаше. Предполагам имаш някаква връзка с neni4a и/или *** поради което и отговора ми те е обидил. Няма страшно ще го преживееш. За момента поне ми е забавно да видя колко пъти ще изтрият коментара ми но и това ще мине. :)

28

Българин

преди 9 години

До Национал 40Не . Нищо от писаното от теб не е новина.Това са лъжи. Новината е ,че са те "изтървали"от Карлуково.

27

Олелее

преди 9 години

"Той смята, че България като член на ЕС и НАТО трябва да развива способности и действия при такъв тип операции" - какви способности г-н министър? Ние армия нямаме, една пробита подводница и вертолети втора употреба ама иначе сме в НАТО и сме външа граница на НАТО към Русия. Дано политиците имат разум в главите, че иначе русите ще ни отнесат като куцо пиле домат и нито НАТО нито ЕС ще ни помогнат.

26

на 24 от Люлин

преди 9 години

И аз ще ходя да се бия за Джихадистите защото дават много кинти както и жени роби които ти правят супер яки неща за твой кеф.За Нова Година ще сме си в София с братята наемници защоото остана само една граница до България.Тогава само заслужили като мен джихадисти ще имат палати както много жени от пазара за роби в Илиянци.Ще вземем богатите къщи на тези с про-западните кражби 25 години.Нищо не се губи в природата.

25

nemam nervi

преди 9 години

Алооооооооооо Днес.бг Моля ви не ни набивайте в очите тия реклами -нямам време да търся откъде да ги изключа

24

гио

преди 9 години

след проверка по места лесно може да се разбере колко и кои са лицата сражаващи се за тази групировка, след това отнемане на гражданство и забрана за достъп в страната и отнемане на имуществото. След като се отказват от родината си и са готови да се бият за дръга "държава" това заслуважат. Ако има рехни роднини и близки, които също симпатизират, сътрудничат, подкрепят да ги мятат в затвора и то за дълго поне 20-30 год. Това са правилните мерки срещу тези ***.