23

Анонимен

преди 9 години

Ама наистина ли *** е така? Сигурна ли си? Да не ни овлажнят задниците през зимата, че да те питам тогава каква статийка ще преведеш и публикуваш куквица ***

22

Анонимен

преди 9 години

ПРЕЗ 1956 Г УНГАРИЯ БЕШЕ ПЪРВА В БОРБАТА ЗА СВОБОДА,СЕГА ПАК Е ПЪРВА ,ЗАЩОТО В КРАЯ НА СЕДМИЦАТА ВЪВ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ НА УНГАРИЯ СЕ ПОДГОТВЯТ ДА СЕ ПРОВЕДАТ МНОГОХИЛЯДНИ МИТИНГИ В ПОДКРЕПЯ НА ВИКТОР ОРБАН И ЗА ИЗЛИЗАНЕТО НА УНГАРИЯ ОТ ЕС..ХА ДАНО УНГАРИЯ ДА ПОВЛЕЧЕ ПЪРВА КРАК ИЗВЪН ЕС И СЛЕД ТОВА НИЕ И ОСТАНАЛИТЕ БЕЛИ НАРОДИ НА ЕВРОПА ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТОВА САТАНИНСКО ЮДО-МАСОНСКО РОБСТВО -ЕС

21

Мечо

преди 9 години

Мечтата на Горбачов за създаване на една модерна и напреднала в технологично отношение Русия,рухна. От сега нататък, ако западът все пак склони да да им дава съвременни технологии,е необходимо това да става при строг контрол,защото фурнаджийската лопатанаречена Путин се оказа срам и за собствения си народ.

20

Анонимен

преди 9 години

Поредната пропагандна тъпня!

19

Анонимен

преди 9 години

Договор за оръжейна сделка за милярди между Русия и Индия за доставка на руско оръжие за индийската армия се подписа в началото на месец септември тази година ,,веднага след това държавния секретар на сащ Джон Кери отлетя за Делхи в опит да придума индийските власти да се включат в санкциите срещу Русия ,за което получи категоричен отказ и индийците го изпратиха кери по живо ,по здраво обратно за пиндостан с празни ръце.

18

Циганин

преди 9 години

Защо няма новина ,че еврото се срива !? както пускат новини за рублата !? Егати и демокартични и свободни медии у нас и това не е само в "Днес" -това е поголовно навсякъде в медиите и по ТВ в тъй хвалената от сорсиди и други от НПО -та за демократична и свободан България . Българите са свободни -само защото им трябва на Запад евтина и за *** работа "икономически роби ".Едно време са воювали за роби да им работят ...сега са по хитри - манипулират хората със свобода -за да са им роби .

17

Анонимен

преди 9 години

ЗАЩО НЯМА МАТЕРИАЛ ЗА НАЙ ВАЖНАТА НОВИНА ОТ ВЧЕРА КОЯТО Е,ЧЕ СЛЕД *** ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ ДЕТО НЯКОЛКО ХИЛЯДИ НАРКОМАНА И *** ВИЛНЯХА В БУДАПЕЩА,ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА УНГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ОТ ПАРТИЯТА ФИДЕС НА ВИКТОР ОРБАН И НАЦИОНАЛИСТИТЕ ОТ ЙОБИК ИЗЛЯЗОХА С ДЕКЛАРАЦИЯ,ЧЕ УНГАРИЯ ОБМИСЛЯ ВАРИЯНТА ДА НАПУСНЕ ЕС ,ЗАРАДИ НАТИСКА КОЙТО И ОКАЗВА СЪЮЗА ЛИШАВАЙКИ Я ОТ СУВЕРЕНИТЕТ И НЕДОПУСТИМО МЕСЕЙКИ СЕ ЕС ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА КАКВАТО Е УНГАРИЯ .

16

XaXa

преди 9 години

Никоя страна не може да изкара дълго в изолация - тя винаги ще губи повече отколкото останалия свят! И като падне още малко петрола, ще се види кой може и кой не!

15

Циганин

преди 9 години

Днес , пуснете и новината от Брюксел от снощи как Газпром напусна преговрите по газ между Русия ,Украйна и ЕС и защо ? И защо от Днес не пускате таз новина и други подобни новини - а то като на война -саамо от едната страна иджват новините И КЪДЕЕ е таз прословута свободана на словото и демократия ,а !?) Снощи Газпром напусна преговорите и каза ,няма какво да разговоряме -като иска Украйна газ то да плаща ,като иска ЕС Украйна да им е приятелка , то да им и плаща и вечерята щом са я поканили !

14

Анонимен

преди 9 години

русия си избра съдбата да бъде суровинен придатък на китай

13

Казасов

преди 9 години

Виждате широка палитра от мнения,напълно демократично.А иначе,както и тук е отбелязано,нека след Нова година се тегли чертата.Тогава ще се види ,чеарите са пак колкото миналата година.

12

Анонимен

преди 9 години

Целта на западняците е почти постигната - империята на злото е бензиностанция/газостанция, в мазетата на която ръждясват ядрени оръжия

11

@@@@@@@@@@@

преди 9 години

Оръжието не е хранителен продукт, че да е от такова значение на човек и да го купува всекидневно , като поддържа един не променящ се пазар! Оръжие се купува, когато има нужда! А нужда има , когато има конфликт.Така , че не ни пробутвайте такива нещица...

10

Анонимен

преди 9 години

ТАЗИ СТАТИЯ Е ПЛОД НА ЦИОНИСТКА ЗЛОБА И БЕЗСИЛИЕ ,ЗАТОВА С НАБЛИЖАВАНЕТО НА 2015Г ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ЩЕ ИЗЛИЗАТ ТАКИВА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ПАСКВИЛИ КАТО ТОЯ ,ЗАЩОТО С ВЛИЗАНЕТО В СИЛА НА ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЩЗ,СЪС СТАРТА НА БАНКАТА НА БРИКС ,КОЯТО ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ИГНОРИРА ЕВРЕЙСКИТЕ ДОЛАР , МВФ И СВЕТОВНАТА БАНКА ,КАКТО И С ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЗЛАТЕН СТАНДАРТ НА РУБЛАТА ОТ РУСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА . НАКАРА ВИДНИ ЗАПАДНИ ИКОНОМИСТИ И ЕКСПЕРТИ ДА ЗАЯВЯТ,ЧЕ ТОВА ЩЕ Е КАТО АТОМНА БОНБА НА ФИНАНСОВИТЕ ПАЗАРИ

9

Ашколсун

преди 9 години

Помакинята *** отново си тъпче устата с *** против Русия.

8

КуРти

преди 9 години

Абе не е овлажнен барута, ами едно друго нещо, тъкмо по-безболезнено ще прониква на западняците. Самите европейци го посочиха в редица доклади и анализи, че най-големия губещ от санкциите е ЕВРОПА! Като тенденцията на понесените загуби ще се засилва през следващата година. Стига с тая евтина пропаганда на, която и децата вече не вярват.

7

Военнослужащ

преди 9 години

Защо така бе другарю Путин , нали санкциите щеше да се върнат към САЩ и ЕС . Едно е да искаш, друго е да можеш , а трето е да го направиш. Сега ще лъсне целият безмислен опит на Русия да се репчи на целия цивилизован свят.

6

Циганин

преди 9 години

Да , натиска на Запад понамокри не само оржейния бизнес ,но и икономиката на Русия .Но все пак санкциите не са решение на проблема на Запад с Русия , просто се страхувам да не е това началото на трета световна -дано греша .Но Русия вече не издържаше на наглоста на САЩ и ко и трябваше да се противопостави на наглоста да се раширява НАТО

5

ставри

преди 9 години

Лека полека лъсва целта на американците.

4

Анонимен

преди 9 години

До няколко месеца тази бензиностанция ще се разпадне. Рейтингът на диктарорчето Путин се срива и вече е ударил дъното. Скоро самите руснаци ще му бият дузпата.