26

четник

преди 9 години

Ех, ех, аз си мислех, че ще почакаме месец-два за сериозен повод да ги гътаме и тия, а то кво се оказало, на 6-ти ноември още ще валят противопаркингови елементи и разлепени софйски плочки !!

25

адъ

преди 9 години

Е, това вече не е истина!!!За да може Веждито и още няколко хитреци като него да си върнат парите, ще променяме закони, така че да противоречат и на нашето и на европейското законодателство!НЕ ИСКАМ АЗ ДА ПЛАЩАМ ЗА ТОВА!!!

24

Анонимен

преди 9 години

Абе тия милярди ги нямат за нищо.Пффффффффф

23

реалист

преди 9 години

Само, че не от нашия джоб, хората вече не са прости!

22

tornado

преди 9 години

кражбата на века

21

Затова и повече от

преди 9 години

половината не гласуваха!

20

Анонимен

преди 9 години

Отказвам да плащам далаверите на Цецо Джингибито и Делян Дебелото. Няма да ви се повярва, ако продължавате в същия дух, приятели. То ни се насъбира, насъбира и накрая ще избухнем, като неутронна бомба.

19

Анонимен

преди 9 години

давай френския ключ с винта. а така, а онака. ше го нагодиме.

18

Анонимен

преди 9 години

напишете в търсачката вголеми вложители в КТБ и скивайте какви екземпляри са къртали там милиони,а сега гербаджии,депесари деформатори,барековци,и пишман патриотите искат да прокарат закон с който да се покрият загубитена тези мошенници с големите влогове чрез държавния бюджет,разбирай -нашите пари на тези мошенници

17

фг

преди 9 години

До АнонименЩе питам навсякъде и всекиго, докато не ви светне, че в името на пари и материялно себеуспение вие подкрепяте дете-убийци. Няма да питам електората на БСП, защото те са ясни. Питам ви вас ''сините'', който сте реално същите комсомлски агенти и партизански наследници!Ще питам, докато не потънете в срам и не се изповядаде пред детето и не му се изивините!!Няма да спра, ще ви побъркам тука в тоя форум всичките, ще влизам от различни IPта,по кафенета на wireless, няма кой да ме банне

16

ГОЛЮ БОСЕВ

преди 9 години

Тези които откраднаха от КТБ, 4 милиарда, сега ще я оздравяват.Това значи, че освен 4 милиарда,ще окрадат още 2 милиарда. Този път стадото няма да позволи да го стрижат два пъти за 4 месеца.

15

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТи виждал ли си някога 100лв. на цело бе мазен хейтър?

14

Анонимен

преди 9 години

До АнонименSAGLASEN SAM SAS SIDEROV,VSICKI NA DEMONSTRAZII ZA ZASHTITA NA DARGAVATA.

13

Анонимен

преди 9 години

Сидеров по ТВ Алфа съобщи в коментарната си рубрика днес ,че атака е категорично противв КТБ да се наливат народни пари от бюджета,или да се взима заем с който да се покрие дупката от 4,6 милярда лева в тази банка,ако това престъпление се случи по думите на Волен Сидеров ,то партия Атака ще призове членовете и симпатизантите си на масови протести и гражданско неподчинение

12

ФГ

преди 9 години

Още искам да попитам и гласоподавателите на ГЕРБ:А вас не ви ли е срам пред детето ви, че гласувахте за Борисов, който нарича ДПС, наследник на Турското Национално Освободително Движение - най-умерената партия?Не ви ли е срам, че нарича Ахмед Доган най-добрия български политик, същия Доган, който е идеолог на това движение и е лежал в килията за осъдени на смърт, но след това освободен поради подла сделка?!?Питам ви и няма да спра да ви питам като ви срещам и на улицата, ясен ли съм ?!?

11

Анонимен

преди 9 години

NA NIKOGO V *** DA NE SE VRASHTAT POVECE OT 10000LV.

10

патрио

преди 9 години

фонда е 2 млрд + 2 млрд от инвеститори + 2 млрд заем от държавата (които така или иначе трябват при фалит) са 6 млрд. Стига писахте глупости за 6 млрд държавни средства. И не забравяйте че 4 млрд не е дупка а обезценка за 4 месеца напред и че тези кредити са се погасявали докато банката е била отворена. Пирамидата е една и това е БНБ, че е имало кражби в КТБ има, както и във всяка друга банка все пак и те ползват КТБ метод за оценка + същите одитри :) .

9

Анонимен

преди 9 години

Меко казано не желая с моите пари да спасявам тарикатите като Веждю,Иван Костов и др. ***!Боли ме фарът,че веждю щял да си посегне!

8

Никой

преди 9 години

Това решение ми звучи като "ще държим КТБ още в неликвидно състояние, няма да ѝ обявяваме фалит, щото иначе трябва да изплтим парите на хората, което не недопустимо разбира се". В България уж има закони, но те винаги имат вратички. Ако фалира банка се покриват 100 000 лева, но никъде не пише, че е задължително да фалира ;).

7

макето

преди 9 години

украднаха парите енергетиката в колапс другаря путин има интересни идей за газта и ядреното гориво залагам цело кило ракия дека до нова година някои нашенски другари ке ядат киотек