232

шоп

преди 9 години

тая полицайка е лезбийка

231

s

преди 9 години

Къв полиграф за жертвата бе? Така искаха Сашо Диков да мине на полиграф за взривяването на колата му. Тия от МВР добре ли са?Цялото население на полиграф да се види кой за кого гласува.

230

Ауди Благоевградско

преди 9 години

До АнонименЛатинковите приятелчета наркосчета и ауто крадци от Аудито, нали са правили снимки и видео от скъпите си телефончета.(каза "потърпевшата") Впрочем, какво работят тези наркосчета, та имат това Ауди и тези скъпи телефончата?Защо наркосите с аудито не са ги предали в Прокуратурата или дори не са ги качили в профилите си във Фейсбук ?

229

Анонимен

преди 9 години

До Human RightsDA TIA MNOGO LAGE,OT VSEKI V BALGARIA GURNALIATA ISKAT DA SE LAGE SRESHTU POLIZIATA,DA SE GOVORIAT GLUPOSTI.TUK SASHTO SE PISHAT MNOGO GLUPOSTI SRESHTU POLIZIATA I TAKA SE URONVA PRESTIGA NA MVR,ZATOVA PRIZOVAVAM REDAKTORITE DA PREDOSTAVIAT INFORMAZIA NA DANS I TEZI GRAGDANI,KOITO ZLOUPOTREBIAVAT DA BADAT OSAGDANI SPORED ZAKONA V REPUBLIKA BALGARIA

228

Анонимен

преди 9 години

Само не разбирам защо не кажат и покажат най-после какво се вижда на камерите. Официално има записи от охранителни камери, не стига ли 1 седмица, за да ги покажат?

227

Human Rights

преди 9 години

До АнонименНай-много момичето да го отнесе за клевета, злепоставяне и тормоз (с утежняване за деянието й в широк размер чрез подваждане на средствата за масово осведомяване - масово тиражиране на лъжи и слевети) неимуществени вреди в особено голям размер.*** \полицайката/ да си я съди без резерви, ще стане много богата и не без значение - много удовлетворена морално, заради тормоза, който благоевградската марихуанова мафия й налага в момента.

226

Анонимен

преди 9 години

много *** коментари.не е незаконно да те обискират дори и на голо може и да проверят някои отвори на тялото ти ако това се извърши съгласно закона.

225

От квартала

преди 9 години

Полицаите в V РПУ София, не са полицаите от Благоевград. Полицаите в V РПУ са истински европейски полицаи.Те са човечни, помагащи на хората. Всички сме опирали до тях поради опити за грабежи и съседски разправии. Не знам дали хората в Благоевград биха си представили полицаи с такт, човечност, изпълняващи функциите си на пазители на законността и съпричастност към гражданите. V РПУ е необикновено може би. Което Борислава не е знаела и тук е грешката на сценария в който участва.

224

От квартала

преди 9 години

Важна подробност от квартала. Трябва да се има пред вид, че целият състав на V РПУ беше смеменен преди няколко години и с това всички нечестни полицаи бяха уволнени. Това е РПУ с напълно подновен състав от изключително образовани, знаещи и разбиращи полицаи. Там не може да вирее корумпиран полицай, без подход към хората и без съпричастност и разбиране на проблемите им. Тъй като имам впечатления мога да кажа, че априори не вярвам полицай от V РПУ да е извършил нещо неправомерно.

223

zx

преди 9 години

PALQCHOVCI - i 100 minusa da mi slojite, pak shte si ostanete bokluci.Na li si znaete !

222

Анонимен

преди 9 години

"Невинният човек не търси адвокат при обикновена проверка."Това е голяма глупости! Дано никога не ти се наложи да разбереш от първа ръка, защо. В момента в който те задържат и арестуват единственото, което трябва да направиш е да използваш на 100% правото си да не говориш! Всичко, което кажеш независимо колко безобидно е ще се изопачи и използва срещу теб. Полицаите не са на твоя страна! Има документални филми по темата.

221

Анонимен

преди 9 години

Нека го кажа съвсем простичко, така че дори и ченгетата да ме разберат ...Другари милиционери, ... като видите вилнеещи ромски банди се криете като въшки, а като видите нормални, бели българи изведнъж ставатe лъвове и започвате да рекетирате и биете ...е кой да ви вярва и кой да ви подкрепя ... ?

220

zx

преди 9 години

bokluci v uniformi

219

Анонимен

преди 9 години

...защото е ***!

218

Срам и Неграмотност

преди 9 години

До АнонименЗагубил си делото! Това не са човешките права,евентуално процедурни нарушения...1. Не само че е съставен протокол, но имало и снимков материал и видео запис, плюс разпит на полицаите и детектор2. Полицията има право да отвежда за разпит по подозрение, което е основание.3. Борислава е пълнолетна и пълноправна поради което могат да й бъдат взети показания без присъствие на адвокат.И много важноНевинният човек не търси адвокат при обикновена проверка.

217

пл

преди 9 години

Ох, на кой да вярва човек? На малката *** с регистрации в МВР, приятели престъпници и баща "бизнесмен" или на полицай. Труден избор. Наистина труден...

216

Впрочем

преди 9 години

Кои права на Борислава са нарушените й права и къде е доказателството, че тези нейни права са нарушени?Извинете, но да си минен на думата.

215

Смех

преди 9 години

До АнонименИ как ще накарате "ченгетата да страдат" недраги мофиозо? Като ги клеветите за нормалната им работа, за да ви обслужват? Случайно да сте учили Третия закон на Нютон а ако случайно сте го учили, не бихте заплашвали така глупаво.

214

Срам

преди 9 години

До АнонименИ какви и кои човешки права са нарушени на Борислава? Ти знаеш ли какви са човешките права? Я ги изброй да видим точно кои човешки права са й нарушени? Ако ги знаеше, щеше да знаеш и, че са нарушени не правата на Борислава, а човешките права на полицайката и не само човешките, но и професионалните.Боже, Боже, до къде я докара българската полиция, да я рекетират неграмотници от Благоевград, производители и пласьори на марихуана! Срам.

213

Анонимен

преди 9 години

Цивилен ли е?? Веднага шамара...;(( Да си знае утре,като облече въшкарника как да контактува с господа гражданите ; !