30

мома

преди 9 години

Назад, назад моме Цецке, назад към забвение.

29

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ можеше да се договарят за коалиция още през август и сега да не губят ценно време на народа а просто да са подали вече оставки като са неспособни и нови избори. Вместо това Борисов и Плевнелиев протакат вече 3 седмици.

28

мнение

преди 9 години

Глупавите Артисти сами се издават: "Далеч сме от формулата на кабинета, рече Цачева"Какво ни казва Артистката в най-големия и гледан национален цирк:- понеже ЗНАМ каква е формулата, фазата на представлението е далеч от тази ,при която артистите ще сформират правителство.В противен случай, ако не знаеше "формулата", нямаше как да знае, колко точно са далеч сега от нея!Според мен - след като БНБ отнеме лиценза на КТБ, ще се наредят от самосебе си, но ВЕЧЕ БЕЗ ТЕ ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ за КТБ!

27

формуля$ал

преди 9 години

Местя.....

26

Анонимен

преди 9 години

Лошото е,че на Майдана са малко българите.Болна е фантазията на света какво можем толкова Българи на едно място!Особено ако си е нашата страна!!!!Жалко за децата ни....:((((

25

щурофон

преди 9 години

С правителство или без правителство е все тая!Българските кръвопиъци продължават до крадат и да вдигат цените!Е ДОКОГА ЩЕ ГИ ТРАЕМЕ БРЕ ПИСАРУШКИ???????

24

Анонимен

преди 9 години

КОГАТО АТАКА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ПАРТИЙНА СУБСИДИЯ ЩЕ ВИ ПОВЯРВАМ,ВСИЧКО ДРУГО Е ИГРА С ПУБЛИКАТА,НА АТАКА И СЕ ПОЛАГАЛО СУБСИДИЯ,АМИ ОТКАЖЕТЕ Я БЕ ПАТРИОТИ ,ДАЙТЕ ПРИМЕР НА ОСТАНАЛИТЕ,НЕ САМО ДА КРАДЕТЕ ИДЕ И ДА ПРИПИСВАТЕ КНИГИ И МНЕНИЯ,РАЗБЕРЕТЕ ,ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ НЕ Е АТАКА,НЯМА ,НЯМА ПО СИЛЕН ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,НЕ РЕВНУВАЙТЕ,ВИЕ НЯМАТЕ СИЛАТА И ВОЛЯТА ЗА ПРОМЯНА

23

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ е инфраструктура на окупатора и колонизатора САЩ.. И шпионска мрежа на ЦРУ.. Пазете се от ГЕРБ те са като Джихадистите от ИД и Фашистите в Украйна.. Но Този път САЩ и ЦРУ ще настъпят мотиката.. Смърт на САЩ..

22

Анонимен

преди 9 години

Ситуацията е революционна. Абе няма ли кой да ни купи?

21

Байо

преди 9 години

Майдана ще играе ми се вижда и кой остане

20

Анонимен

преди 9 години

БОРИСОВ САМ СИ ЗАБИ НОЖА. СЕГАШНАТА ПОЛОЖЕНИЕ В СТРАНАТА СЕ НАРИЧА "ОТМЪЩЕНИЕТО НА СТАНИШЕВ". ТО НЕ БЯХА ЗЛОСТНИ ПРИКАЗКИ ПО НЕГОВ И НА СЕМЕЙСТВОТО МУ АДРЕС, ТО НЕ БЯХА ЗАКАНИ. ОТДАВНА ПРЕДУПРЕДИХ, ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН. И ТОЙ ДОЙДЕ. ПАК ЩЕ ОПЪВА ЖИЛИЦИ НАРОДЕЦА, А И БАНКА КТБ ИМА ДА ОЗДРАВЯВА.

19

ШибиРиби

преди 9 години

"Далече сме от формулата за кабинета"... каза Цачева и изпи една Каменица на екс, след което отхапа парче маркуч, и замляска с наслада.

18

Артемиос Вентурис Ру

преди 9 години

Ако някой си въобразява, че с избори и протести ще промени нещо, значи е готов за Карлуково.

17

Анонимен

преди 9 години

"Според Цачева по-лошо от нови избори би било нестабилно управаление" - то след нови избори пак ще е същото ,другарко!Проблема е във Вас,ЛЪЖЛИВИТЕ И КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ!!!

16

Анонимен

преди 9 години

Май,че ГЕРБ ще се се съгласят да управляват най вече с негласната подкрепа на ДПС.По късно и ще "пристанат" на Местан-Доган.Иначе няма как да управляват стабилно и за по-дълго.Ако не се получи дослука с ДПС ще се ходи на нови избори.И тогава пак ще се опре до ДПС.Докато ГЕРБ,БСП,Реформатори и т.н не престанат да виждат в другия само враг и виновник за всичко преди тях,докато Борисов не се смири истински,както сам призовава,и не престане да се смята за единствен по-по-най и месия,няма как ДПС да не е основен фактор и балансьор във всяко следващо правителство.

15

през детектора

преди 9 години

Другарката Цачева трябва да я прекарат през детектора на лъжата.

14

убавата Цецка

преди 9 години

Далеч съм от кабинета, рече убавата Цецка.

13

Анонимен

преди 9 години

ВИЕ ОТ АТАКА СТЕ БИТА ТУРСКА КАРТА,СВЕТА СЪС ВАС НЕ СВЪРШВА,ВИЕ СЪЩЕСТВУВАТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПАРТИЙНИ СУБСИДИИ,ВИЕ ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ НА БЕДНИ И БОЛНИ,ВРЕМЕТО ВИ ИЗТЕЧЕ,03,11,2014 НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ ,В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ

12

Анонимен

преди 9 години

На Коледа 2в1 !!! ИЗбори за Президент и Избори за Парламент !!!

11

Анонимен

преди 9 години

На Волен му биха дузпата от всякъде, дори руснаците не го подкрепиха защото го виждат че е суетно и продажно ***. За него гласувата *** които ги има навсякъде 1-2 процента и много бедни и отчаяни хора които се хванаха на популизма му за 1000 лева заплати и 500 лева пенсии. Ако ситуацията в България е нормална партия като Атака никога няма да съществува, няма нищо общо с парти като Фронт Национал във Франция, никой не го иска лудия *** Волен който е като ветропоказател.