50

ПЕШО ШЕВРОНА

преди 9 години

ПОРАДИ ПРОВАЛА НА ЮЖНИЯ ПАТОК Е НЕОБХОДИМО В БГ ДА ЗАПОЧНЕПРОУЧВАНЕ НА ЗАЛЕЖИТЕ ОТ НЕФТ И ГАЗ В БГ . ЕДНО Е СИГУРНО ВЕЧЕГОЛЯМАТА ИЗТОЧНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ Е СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ !СКОРО И У НАС ЩЕ СЕ ВАДИ ШИСТОВ ГАЗ.ВСЯКА КРИЗА/УКРАИНСКАТА/ ЕНОВА ВЪЗМОЖНОСТ И НИЕ ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ ОТ НЕЯ И ЩЕ СТАНЕМЕНЕРГИЙНО НЕЗАВИСИМИ СЛЕД ШИСТОВАТА РЕВОЛЮЦИЯ,КОЯТО РАЗБИВАМОНОПОЛИТЕ НА СТАРИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ИГРАЧИ КАТО РФ,ИРАН И ВЕНЕЦУЕЛА!

49

късата клечка

преди 9 години

До Миро 80Баце заспивай , не се коси за демократите..събирай сили за утрешния курс на Рублата ицената на нефта,защото има вероятност Голямата Бензиностанция да закъса здраво !Като гледам твоите хора от РФ пак ще изтеглят късата клечка,както СССр вече веднъжя изтегли !

48

Миро

преди 9 години

До Анонимен: Той и за това е неспособен -просто *** *** ,заблуден от великите сини "демократи" -сега вече гербери и реформатори !

47

Станоев

преди 9 години

До Велко: Ами , като има такива майкопродажници ,като Александър Йорданов ,дето щеше да съди Русия , как да е искрено благоразположена тя към България ? Такива нехранимайковци ,нарекли себе си демократи ,разтуриха страната и ни докараха до туй дередже ! Последователите им от ГЕРБ , продължават разсипията и хвърлят вината върху БСП и Орешарски ,които само за няколко месеца възстановиха държавния резерв , изпапан от ГЕРБ ,начело с безхаберника !

46

Ротшилд

преди 9 години

До baihui 76Нещо си се объркал , нас никой не може да ни победи..още не се е родил !

45

Леле че народ

преди 9 години

Какви реформи какви простотии за пореден път копира ***????????? Просто зимеска ,на студено и да си гладен е кофти А техните зими не са като нашите Там си става истински студ и без газ за отопление,ще го ду*ат украинците То и въглища не може да си осигурят Украйна с това темпо след няколко години ще се надпреварва със Сомалия за първото място на най-мизеруваща държава

44

Циганин

преди 9 години

Българина в 19 век е живял най-добре в Европата -бил е работлив ,а на турската войска им трябвало облекло и храна .... българския народ му било все тая когато руснаците стъпили на българска земя и българския селянин е забогатял от това -цените на продукти са се вдигнали 10 пъти -народ много-храна малко и на всеки ранен руски войни на носилка е имало 2 носачи -българи и руснак с пушка тех да пази да не избягат .... ) Народа му било все тая ,а чорбаджиите са били против -това е Истината .

43

щурофон

преди 9 години

А бре ВЕЛКО що имаш ти против днешна Русия?А напиши конкретно, кратко и ясно бре кемене!

42

Циганин

преди 9 години

Стамболов намразва Русия след като един "тарикат" от Русия идва в София след освобождението и се преставя за близък на царя и излъгва Стамболов на голяма сума пари ..... и оттам идва "обичта" на Стамболов му към Русия .

41

Аз

преди 9 години

То тук майтапа не е че Путин взе Крим а скоро и цяла Южна Украйна ами това че за цялата работа САЩ плаща. Сега ЦРУ и Еврогейовете от яд място не могат да си намерят хем похарчиха над 20 милиарда хем за тяхна сметка се разширява Русия. Няма такъв кеф а те си умират от яд. То и другото е голям майтап със санкциите. Наложиха на Русия санкции а те си изкупиха на тънко компаниите които бяха продали при Елцин и сега си ритат икономиката напред. Ами Честито.

40

Велко

преди 9 години

Стефан СтамболовМнозина у нас живяха дoскоро време с твърдо убеждение, че наший народ трябваше да очаква добро от Русия; но от 6 септемврий миналата година всеки разбра, доколко тя е била искрено (разположена) в благопожеланията си спрямо нашата страна.От този знаменит ден 6 септемврий се забелязва постоянно, че политиката на руското правителство е устремена против нашата независимост и самостоятелност.Всеки здравомислещ человек разсъждава, че ако Русия е желаела една силна, съединена и независима България, тя трябваше освен да се възползва от извършеното на 6 септемврий и да поддържа

39

Велко

преди 9 години

Васил Левски: Който ни освободи, той ще ни пороби!

38

Велко

преди 9 години

"... И подир всички тия върволици от жестокости и злини, които ни една друга държава не е направила над България, възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива *** и изменници даже, които да клеветят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка ? Захарий Стоянов 1886 г.

37

Велко

преди 9 години

Захари Стоянов:Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!

36

Велко

преди 9 години

Ще ни се смеят и проклинат казанците , астраханците , ташкенците, авганците, черкезите, бухарците , грузинците и арменците, всичките кавказки народи , финландците и поляците , молдовците и литовците , за които същата Русия не по-малко кръв е проляла УЖ и тях да " ОСВОБОДИ " .... ! ! !Захарий Стоянов 1886 г.

35

Велко

преди 9 години

Захари Стоянов:Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.

34

Велко

преди 9 години

Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов:Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - В. Лъвский

33

Велко

преди 9 години

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.Русчук, 1-й Март 1886 г.З.Стоянов

32

Велко

преди 9 години

Публ. във в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на общата повинност и, когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай, и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души за да ни отвърнат от това намерение.

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 41Смърт на неграмотността!