8

Работещ

преди 9 години

Жалкото е, че не само без медицински сестри ще се окажем след 10 години ами и без почти всички специалисти в различните области. Защото никой 25 години не помисли за хората как да им уреди така живота, че да са обезпечени и да не им идва наум за терминал 2. Сега вече почват да се вайкат. Изгониха 2 милиона българи да търсят препитание по цял свят, ама иначе много са велики - като наближат избори и мъкнат един популизми свят да ти се завие.

7

Анонимен

преди 9 години

за сметка на това пък, ако доживеят да се пенсионират, ще са на над 67 год. ... картинка

6

Demos

преди 9 години

Нищо му няма на стадото от роби. То си го заслужава!!! Щом си избира *** да го управляват, нека мре в глад, мизерия и болести! Трябва работният ден да стане 16 часа, работната заплата да е 200 лева максимум, да се ликвидират болниците, та по-бързо да измре това мършаво стадо!!!

5

Чиновник

преди 9 години

В петък следобяд, с колегите си пием кафето с уиски.

4

уплашен

преди 9 години

Когато свалиха бай Тошо ни казаха, че държавата е лош стопанин и трябва да станем частници.Обаче сега стана всичко скъпо и честния частник взима здравето на работника срещу мизерна заплата!ЗАЩО СТАНА ТАКА?

3

Petar, NY

преди 9 години

Стрес на работното място в Европа? Наистина ли? Пийте си кафето и си щипете колежките защото алтернативата е доста по-зле. :) Поздрави от Ню Йорк.

2

Анонимен

преди 9 години

Става дума че работи 12 часа за 300лв сега разбра ли

1

пред определено

преди 9 години

Генетично предопределено, българинът е мързелив. За какъв тормоз и за какво пренатоварване става дума?