68

Анонимен

преди 9 години

Най-големият ми оптимизъм е,че българинът е свободен да живее ,където пожелае.Именно това странстване ще промени чипа ни.Да виждаш колко скромни са хората в развитите държави,да изпитваш тяхната толерантност и човечност върху себе си,няма начин да не те направи по-добър.В България има много образовани и всестранно развити хора,но липсва взаимното уважение.

67

Анонимен

преди 9 години

Наистина много си смениха чипа. Повечето българи станаха крадливи, лъжливи и мързеливи като дъртия мадридски мошеник и потомствен ***!

66

Искаме си царя!

преди 9 години

Най - великия съвременен политик на България!

65

Хуйо Грездьоолу.

преди 9 години

С огън да го горят "височеството" и с бензин да го гасят!!!!!!!!!!!

64

Дедо

преди 9 години

Дедо парители проигра пак ?

63

Анонимен

преди 9 години

БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ,С РАДОСТ ВИ СЪОБЩАВАМ ,ЧЕ НА 03,11,2014 ЗАПОЧВАМЕ АТАКА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ МАСОНОСОРОСОИДНИТЕ АГЕНТИ И ПРЕДАТЕЛИ ОТ ДС,ВЕЧЕ ИМАМЕ НАБРАНИ ДОБРОВОЛЦИ ГОТОВИ ДА СЕ ЖЕРТВАТ В ИМЕТО НА РОДИНАТА,МОЛЯ РАЗПРОСТРАНЕТЕ И НА ПОДКРЕПЕТЕ,ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ

62

Анонимен

преди 9 години

Тоя па *** откъде го изровиха! За какъв чип става дума бе, *** ???

61

помак

преди 9 години

Да живее царя Симеон.Да живее принца Симеон -Хасан.

60

ФАКТ

преди 9 години

До историкАЗ ОБРАТНОТО ЛИ СЪМ КАЗАЛ :)))))))))

59

ФАКТ

преди 9 години

До проклятиеняма - историята я пишат пак ... ТЕЗИ!Там ще пише, че той е направил всичко за нас, но ние сме си били виновни, защото сме искали да е така! И реалността ще бъде д-во, че така сме искали, щом сме го търпяли :))))децтата ви един ден, като ви питал - вие глупави ли сте били, или умни, щом имаме такъв огромен държавен дълг, а всъщност нямаме нищо (дори не сме ги изяли като гърците те зи пари), след като непрекъснато сте гласували за всички, които са осъществили ТОВА?

58

Анонимен

преди 9 години

Много е лесно да говориш, когато си от другата страна. Има много интелигентни българи, които нямат пари дори да си прокрият разходи за съществуване, да се нахранят....За какво черноглество говорим?

57

ЛЪЖЕЦА ОТ МАДРИД

преди 9 години

още ли не е в затвора за далаверите с имотите и изсечените гори

56

Рали1

преди 9 години

До Анонимен 51,В центъра на голям град съм живяла и не беше разрешено да живеят роми в тази част на града.Каруци с *** и ровещи ромчета в контейнерите нямаше.Кучета на глутници и то в центъра-нямаше.Имаше и хора по улиците,сега са само угрижени сенки.Чипът си е същия,единственото с което мога да се съглася ,че сме интелигентен народ.Това показваме навсякъде по света и затова успяваме.Черногледство-как да гледаме на тези,дето идват само за лични облаги и се оплитат в лъжи!

55

badminton.bg

преди 9 години

Вервате ли му?

54

ХХХ

преди 9 години

Леле леле ......за 800 дена ще оправя държавата , ВЕРВАЙТЕ МИ ! Ако беше това за което се изкарваш сега още щеше да си премиер не мислиш ли ?

53

топала

преди 9 години

пре4стъпник и крадец тръгнал да поучава

52

Анонимен

преди 9 години

Дъщеря му наркоманка в Мароко,едната снаха си хвана гащите и се спаси,другия син бере душа итози издухал мошеник ни дава акъл.Да си оправи пропадналата фамилия и да го няма.....

51

ФАКТ

преди 9 години

До лекар-психолог"А ние като последните балъци го посрещаме като цар , а той мошеник и ченге."Ето виждаш ли: Дори и тези които се мислят за умни, ... са ПРОСТИ !!Ако изходиш от резултата - всички сте прости! Но, това не ви пречи да си мислите че сте умни, и да продължавате да мислите! Което ви и налагат да правите непрекъснато.... за да ви излъжат ПАК :)))))Нали докторе - нали продължаваш да "мислиш", и нали сега си за ГЕРБ :)))

50

Ювиги

преди 9 години

Симеончо е добър и справедлив цар, но лоши царедворци го подведоха и го подтикнаха да си иска планинският връх. Той не го искаше в началото, но след 800 дни си го поиска.

49

Пешо

преди 9 години

Колкото и мизерии да направиха ОДС, тяхното правителство направи най-големите стъпки в реформите и посока ЕС. Монархът ако действително не се бе върнал, можеше стабилизацията след 1997 по-добре да продължи , но тогава пропагандата анти-Костов беше гигантска. Сутрин, обед и вечер повсеместно плюене по всички канали и вестници.