181

Чичо Сам

преди 9 години

В името на собствените си икономически интереси болният му садистичен мозък роди всички цветни революции и пролети по света.Хиляди жертви и бежанци!А парите му вкарани в българските продажни НПО един ден ще ни докарат същото!

180

Анонимен

преди 9 години

Соросе, дай си парите за Украйна и толкова. Нали си загрижен толкова за нея.

179

Ха ха

преди 9 години

Тая зима"руския мечок" няма да спи през зимата.Гладен не можеш да заспиш.А и Европа не дава вече руснаците да преяждат.....припомниха си обсадата на Ленинград..ха..хаПутлер не само ще клекне но и ще ака..ха..ха

178

1213

преди 9 години

като чуя сорос и ми се присира ...

177

Хм...

преди 9 години

До DemosДоста голяма част от човечеството са роби на парите, на алчността си, на .... ! А парите, властта, ... са само средства, т.с инструменти! :))) Плоблемът е в самият хомо-сапиенс, т.с по дълбок от една единствена народност!

176

до 240

преди 9 години

"Путин е Освободител и това целият свят много скоро ще разбере"-Да Руска практика е да освобождава държави от собственото им население.

175

Д

преди 9 години

На всички славянски вождове децата им са на обучение при Сорос и се стремят отчаяно да приличат на него.А другите славяни от племето само зяпат и завиждат.

174

Demos

преди 9 години

До 238Еврейско робство има! Еврейте са господарите на САЩ, а САЩ е господарят на света. За да не съм голословен: Федералният резерв е частна еврейска банка, тоест световната валута долари се печата от една група еврей. Нима това не е еврейско робство?

173

Анонимен

преди 9 години

Човекът е прав, какво сте се разкудкудякали? От Русия никой никога добро не е видял.

172

Хм...

преди 9 години

До DemosИзмамници има от вякакви раси, пол, възраст, вероизповедание, но проблемът е че Сорос и Сащ ги поддържат, отглеждат, размножават и закрилят! Еврейско робство няма! Властта, /освен в Русия/ е в ръцете на бандити, измамници, мошенници, .... , т.с под формата на либирали!!!

171

ПРИСВОИ АКТИВИТЕ Й

преди 9 години

ЩОМ КАТО ГО КАЗВА ЕВРЕЙСКАТА "", САМО Е ИСТИНА-ВИЖ МИ ОКОТО. ЯВНО ПУТИН Е КОСТ, КОЯТО ЗДРАВО ИМ ЗАСЯДА НА ГЪРЛОТО НА ПРОКЛЕТИТЕ МАЗНИ, ВОНЯЩИ ЕВРЕИ - ДАНО ГНИЯТ В АДА. А СВЕТОВНИЯ СПЕКУЛАНТ- АФЕРИСТ СОРОС, ЕДИН ОТ ВИНОВНИЦИТЕ ПРЕДИЗВИКАЛИ СВЕТОВНАТА КРИЗА, УДАРИТЕ ОТ КОЯТО ПОНАСЯМЕ И ПЛАШАМЕ НИЕ, НОРМАЛНИТЕ ХОРА, ТАКА КАКТО ИСКАТ УПРАВНИЦИТЕ НИ, ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА ПЛАТИ МИЛИАРДИ ЗА КРИЗАТА С КТБ, ПРЕДИЗВИКАНА ОТ БЪДЕЩИЯ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ И БАНДИТ БОЙКО Б.,КОЙТО С ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА ДА

170

Demos

преди 9 години

Русия е заплаха за еврейските господари на света! Да живее Путин! Той ще спаси света от еврейско робство!!!

169

Хм...

преди 9 години

Сорос: Русия на Путин става заплаха за съществуването на ЕС-----------------И от кога ЕС е притежание/собственост на Сорос, т.с мошенниците? Естествено Русия е заплаха за интересите на Сорос и САЩ! Всъщност това е добра новиина! Кого най сетне Джордж Сорос ще се гътне?!?

168

Сорос код

преди 9 години

Сорос е типичен пример на богаташ печелещ на гърба на другите. За да спечели Сорос много хора губят. Милиярдер който не е произвел и един молив. Сорос не печели от борсата защото е умен миличрдер и знае къде да инвестира, а защото е умен и бескруполен милиярдер които знае как да манипулира борсата. За да печели Сорос много други са сринати. Всяка Сорос активност има само една цел - Сорос печалба.

167

Smrad "Cio"

преди 9 години

Кой е по-зловонен от трите еврейски ***-Ротшилд,Рокфелер или Дедо Сорос ? "*** по еврейски" ЛТД

166

ARHANGEL

преди 9 години

Демонът на снимката е прислужник на основния световен сатанист - ротшилд! Този демон е призван от господарите си да унищожава всичко нормално по света. Путин се опитва да върне Русия в света на БОГ и затова вече им е пръв враг. Ароматът на тамян тръгва от Москва и се харесва все повече по света. Сатанистите искат да вони на сяра, искат да унищожат всичко нормално у хората- народ, семейство, вяра, пол. Искат всички да застанем на страната на сатана в последната битка при Армагедон! да горят в ада

165

АнтиСорос

преди 9 години

Всеки държавник или политик, който откаже да приеме т.н. "либералистки ценности", т.е. ислямизация и *** на един народ, чрез расово смесване, бива заклеймяван като враг на човечеството и културата и или го елиминират политически, или просто го убиват...

164

Анонимен

преди 9 години

Дъртия международен престъпник Сорос го е хванало шубето от Путин. Абе *** масонска, колко си мислиш, че ще живееш, та ти си пътник и всеки момент ще идеш при Аврам.

163

Анонимен

преди 9 години

Тоя рептил ,още ли е жив,бе?Няма ли кой да го опука?

162

Анонимен

преди 9 години

Shterev, na tebe MORKOV,neryazan.A na dyado Soros Sopaaaa!