12

Мария

преди 9 години

Най-несправедливото е, че има стотици семейства, които се опитват и не могат да имат дете, а тези, на които Господ им е дал шанс, го захвърлят на ***. Нещастници! Бедни души!!!

11

sante_dog

преди 9 години

Добре де не са се пазили - айде ок. Направили са белята. Има си средства за веднага след това. После като са разбрали че е бременна си има пак вариани за аборт и т.н. Ако и това не са искали, нека го роди пък да го дадат за осиновяване - защо в ранница и на ***. Ако ще в болницата като го роди и да се откаже от него.

10

Анонимен

преди 9 години

Как така ще искат отказ от родит.права от човек, изхвърлил бебето си??Бе вие луди ли сте???Той ще му определя съдбата???

9

ХЕРА

преди 9 години

Както се казва: "Роди ме, майко с късмет.............." Дано намери истинските си родители, които да дадат на малкото ангелче обич и топлина, да има късмет, да е здраво. А биологичните... тях Съдбата няма да забрави.

8

Анонимен

преди 9 години

НОВИЯТ МОРАЛ В 25 ГОДИШНАТА НИ ДЕМУХРАТИЧНА ДЪРЖАВИЦА. КАКВО СЪРЦЕ ТРЯБВА ДА ИМАШ ЗА ДА ИЗХВЪРЛИШ БЕБЕНЦЕ В КОФА ЗА ***? ИЛИ ТРЯБВА ДА СИ УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕН ИЛИ БЕЗМОЗЪЧЕН ОЛИГО.РЕН. КАКВИТО СА РОДЕНИТЕ И ВЪЗПИТАНИ СЛЕД 89 ГОДИНА. ПОКОЛЕНИЕТО НА ОЛИГО.РЕНИТЕ НАРКОМАНИТЕ ПИЯНИЦИТЕ И ПРОСТИТУТКИТЕ. ЧЕСТИТА ВИ СЛОБОДА И ДЕМУХРАЦИЯ ГОСПЖИ И ГОСПОДА. НАЛИ ТАКА ВИ НАРИЧАТ ВЕЧЕ.

7

Анонимен

преди 9 години

животните и *** никога няма да захвърлят новородените си

6

Анонимен

преди 9 години

Е какви са пък тия родители, да не видят, че дъщеря им е бременна?!

5

Анонимен

преди 9 години

Като си играха на чичо доктор не бяха под стрес сега била!! Да вървят всички по дяволите а и големите родителите са знаели!!! Това е престъпление!!!!! Ако го беше смачкал камиона за ***??? На ви сега чалга,на ви дискотеки!!! Да отиват всички в затвора това еопит заъубийство.А майка й на тази пикла работи в Минист. на отбраната. Чисти българи!!!!

4

Анонимен

преди 9 години

*** работа! Като не знаят как да се пазят какъв секс са тръгнали да правят... И каква елитна гимназия какви пет лева?! Ако имаха малко акъл в главите си щяха да кажат на родителите си и да се консултират какво да правят. Вместо да го хвърлят в кофа за *** да го бяха абортирали по-добре, а на невръстната пикла да бяха сложили спирала или изписали противозачатъчни след като пикльото не е искал да я пази или да ползва гума.

3

Анонимен

преди 9 години

Кутийка презервативи струва 3.9 лева.....да си я разделят ако трябва по 2 лева на човек. Ама това от ФБ и "мрежата" , чалгата и разни брадъри няма как да го научат....иначе много смели, самонадеяни и нагли. Вижте ме кой/я съм аз!! ...еми виждаме....

2

Баи Х@и

преди 9 години

"Тийнейджърката е в болница в стрес, дават детето на приемно семейство" а га са го правили не е ли била в стрес?

1

Анонимен

преди 9 години

..ако има отказ от биологичните му родители...Е ТОВА ДА ГО ОСТАВИШ В КОФА ЗА *** МАЛЪК ОТКАЗ ЛИ Е??ЕЙ *** СИСТЕМА В *** ДЪРЖАВА