375

Проблемa

преди 9 години

до Овеч, нямa кaкво дa търся в Русия, живея и учa в Гермaния. Стaвaше думa зa мaнтaлитет и мислене, ти и товa не си схaнaл:)))) Но aко говорим зa стaндaрт, то и в товa отношение руснaците сa зле! Цифрите, зa рaзликa от пропaгaндaтa не лъжaт, освен aко и те не сa пропaгaндa.

374

Хан Крум

преди 9 години

До Р.Р.Естествено,че е така..! Хората ще прават опаки,там,където е събрана ПЛЯЧКАТА !Да не би да ходят хората в америка,щото е по- добре? Щото там е световната плячка..А,махни плячката и ще видиш дали някой ще ходи..За съжаление,тоя либерален капитализъм деформира човешката природа и направи западните народи алчни,лоши и неграмотни,за разлика от източните народи,които си останаха добри и великодушни..въпреки.че бяхме обезкостени!

373

Овеч

преди 9 години

До ПроблемaЯ се разходи малко по Русия и после пиши глупости,като се върнеш България ще ти се види като Африканска страна

372

Анонимен

преди 9 години

Колкото до Сърбия, те също не сa русофили, те сa интересчии- шовинисти, aко Зaпaдa днескa им дaде Косово, или Боснa, то още утре сърбите ще скъсaт и дипломaтическите си отношения с Русия, кaкто бе при Тито. Сърбите въртят Путин и кликaтa му нa мaлкия си пръст, aко сa някaкви фили изобщо, то сърболятa сa гъркофили и другото е Ортодоксa, в Сърбия Визaнтия е нумеро уно:))))

371

Проблемa

преди 9 години

нa руснaците, е че живеят в минaлия век, a чaст от тях и в 19 в. Те тaкa и не могaт дa схвaнaт, че в Бългaрия никогa русофилите не сa били мнозинство, тъкмо обрaтното. Русофилското мaлцинство упрaвлявaше Бългaрия открито и с терор до 89 г., след товa минaхa нa зaвоaлирaнa пунтa мaрa, именно зaщото aко си покaжaт русофилския фейс, никой нямa дa глaсувa зa тях! Ето ви примерa с aтaкa и болен сaйдеров, едвa минa 4% с клизмa.

370

+++

преди 9 години

Вече съм сигурен за твойте ограничени мисли. Арабската пролет се случи в страни със диктатура, хората там пожелаха свободата. Диктатурата е нещо типично за комунизма тя не съществува в демокрацията. Всичко случващо се в момента в ирак афганистан е заради неумението на хората да разполагат със собствената си свобода, те са свикнали на репресия цял живот. В америка имаш право на избор в русия? Право на избор също ама на бутилка водка...

369

+++

преди 9 години

Да очаквам Американците да замръзят икономиката си за 15г та да изчакат Руснаците да достигнат техният стандарт хаха нали разбираш че след 15г те къде ще са те докато русните доближат техният стандарт въобще ако успеят..? Говориш пълни глупости.. Най малкото пусни си юу тюб като никога не си бил на вън и там виж разликата, безплатно е а и тъкмо да ни оставиш малко да си починем от твойте мисли..

368

майорски

преди 9 години

До +++мда ...ами кажи ми за влиянието на американците на Арабския полуостров ...Ирак или за арабската пролет ...египет либя, сирия ,Украйна, африканските държави който след намесата на США през 70-те още не могат се оправи ..... ай недей така ...когато имат интерес ...да ...когато нямат ...разрушават всичко ...това тяхното е налагане на диктатура по съвременен начин ....

367

Анонимен

преди 9 години

Абе я не се опитвайте да принизите Америка до Русия! И най-мизерните квартали като Бронкс са много по-уредени от най-лъскавите квартали във панелното гето Москва! Вече има стрийт вю, можете да видите всичко без да си мръдвате ***. Да не говорим пък в Сибир каква мизерия е! Напишете във мапса "якутск"! Глупости ще ми говорите! Човек веднага може да си отвори мапса и да види що за простотии дрънкате и колко е напред САЩ пред сриваща се Русия!

366

+++

преди 9 години

Един *** пример:Вземи източна и западна Европа/ северна и южна Корея та даже източна и западна Германия. Едното под влиянието на Русия другито на САЩ. И каква е разликата? Ако не я виждаш аз ще ти я кажа Светлинни години ама не на тези от към страната на русите, там всичко е пропаднало и мизерува като просяци до ден днешен не може да се съвземе. Хората почнаха самолети да карат до работата ние още с конете препускаме..

365

Анонимен

преди 9 години

До един българинок чакай малко !

364

майорски

преди 9 години

До +++ок ...гледай си филмите от холивуд за Америка ....аз което съм видял не мога да забравя ....США въобще не е това за което си мислят много хора .... и там има глад и мизерия .... и там има хубави места ...но Русия не е много по далеч от стандарта им ....въпрос на 10-15 години....ако продължа с темпото от последните 10...Относно БВП -то не съм сигурен ....но щом казваш.....ще проверя .... то на Пенсилвания БВП-то сигурно е по голямо от на Австрия или Холандия .....не знам как го смятат ..

363

Анонимен

преди 9 години

Другарю Шустов, аз съм обикновен български гражданин и смея да твърдя, че много като мен не понасят вашата политика. Тя никога не е била в подкрепа на демократичните ценности. Винаги е била двулична, задкулисна и в интерес на руската управляваща система. Боли ви, че не заставаме мирно, но погледнете изказванията на фашисизираните ви политици като Жириновски и тогава упреквайте другите. Срамота е да се изказвате неподготвен.

362

Анонимен

преди 9 години

ГАЗ пи..ат руснаците, че вече не сме им ***, много им е вътрешно, ама да го д...

361

+++

преди 9 години

Аз ти казах вече. Ти никога не си бил там. Само на снимка си я виждал.... 100 пъти Ню Мексико от колкото веднъж Русия...и само за твоя информация, БВП на Арисона и Тексас са горе долу толкова колкото на цяла Русия, води ли те към някакви изводи това.

360

майорски

преди 9 години

До Р.Р.Не сум казал че Русия е рай .......да има още много да догонват ....но темпото име много бързо .....след 10 години ...нбе съм убеден накъде ще се емигрира ....ако не знаеш Русия е на първо място по емигранти за 2014 .... ...да повечето от бившите руски републики...

359

Анонимен

преди 9 години

До един българинимена на села ли искаш ил на хотелите където съм преношувал ! ...Само излез от аутобан им и влез в провинцията ....ще бъдеш изненадан !

358

Р.Р.

преди 9 години

До майорскиМного е лошо да живееш в Америка лошо, а в Русия Рай. Абе комбайнер гледай каква опашка има пред Американската легация, а пред Руското няма кой да те напсува.

357

майорски

преди 9 години

До Р.Р.да знам ...тя още по време на Югославия беше добре ....най добре даже от всички в бивша Югославия .....и какво ?

356

майорски

преди 9 години

За източното крайбрежие нищо не казвам ...ама я *** в централна част или на юг кум мексико .......