94

Анонимен

преди 9 години

В Милано Запада е дал срок от 1 година на Путин да напусне Кремъл ако Русия иска да си запази сегашния си статут, напомнили са на джуджето че по милост Русия беше оставена за постоянен член на Съвета за сигурност на ООН на мястото на СССР, а Ходорковски и Навални веднага започнаха президентски кампании, кандидати са за стола на руския клоун.

93

Маркс

преди 9 години

Тошко е прав, отпор на инвеститори като Шеврон, Монсанто и Тюрк банк, ОТПОР!

92

Анонимен

преди 9 години

Възможно е , но не по този примитивен начин който тук някои си представят ,просто източна Украйна да е влязла в евроазиатския икономически съюз , а зап. Украйна да е попаднала под полско влияние . Украинците имат късмет , че Галичаните са свръхнационалисти и са железен щит , иначе така нар. опълченци да са ,, освободили,, вече Киев

91

Тошко

преди 9 години

"ДЕРЕДЖЕТО" на България е функция на необичайно високия процент на местните русофили, които усърдно спъват интегрирането ни в Европа и отблъскват западни инвестиции!

90

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен 171Не знам за теб... - аз говоря за себе си...

89

до Боби Лъжеца

преди 9 години

Като повториш лъжата, няма да стане истина.От директен енгейджмънт с врага са загинали много малко руснаци - Вермахтът оперираше хирургически.Повечето измряха от глад, студ, болести и всичките самоубийствени практики на Сталинския режим, за който човешкият живот няма значение.Да, във всяко 6-7 семейство има репресирани и убити от Сталин = 20 милиона.И 15 да ги докараш с лъжите си, и 10, пак не можеш скри ужаса и срама ! Затова замълчи !

88

демократ

преди 9 години

След изборите има шанс за Украйна.Ключът за обяснение на това защо точно град Славянск стана горещата точка на картата на Донбас и Украйна е шистовият газ.Това са измислени образи, създадени в кабинетите в Кремъл и вкарани в главите на обикновените хора от Донбас, за да бъде скрита истинската цел на спецоперацията на Русия.Общата площ на находището на шистов газ е почти 8 000 кв. км. Експерти посочват, че запасите от газ там могат кардинално да променят не само Украйна, но и Европа.

87

Маркс

преди 9 години

Чадо мое, недоизкусурено, този свят е направен така и не може да съществува без противопоставянето. Нито Путин може без Банана, нито Банана без Путин.

86

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Да организират двубой Кличко - Путлю... - а победителят да пуснат на нашия Пулев...

85

Анонимен

преди 9 години

Лъжливата пропаганда продължава, 2008 не са го казали ама сега е по-удобно хехе.

84

Ямал

преди 9 години

Боби 147, за Брежнев и Андропов грешиш, че са руснаци. И двамата са евреи.

83

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До ДО СТРАНДЖАТА 158Нищо не съм чул... - но имам очи и виждам какво става...

82

до 158

преди 9 години

не знам къде е бил и какво е правил Странджата, но ти със сигурност от както си се родил лижеш руски ***!

81

Го4о

преди 9 години

АГРЕСОРА ПУТИН ще си получи заслуженото! Предполагам, че "килъра" ще е украинец!

80

Анонимен

преди 9 години

Със своята агресивност тази средновековна "държава" е заплаха за човечеството.Непрекъснато конфликти и перманентна подръжка на всички бандитски режими по света.Два свята, червеният е излишен!

79

BG

преди 9 години

де Боби: точно така, не е ***, правилно.

78

Маркс

преди 9 години

Коя помощ имаш предвид, мухлясалата ГМО царевица в бургаското пристанище ли, където я изсипаха в морето ли, м???

77

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Рублата в услуга на Галилео Галилей... - онагледява закона за свободното падане на телата...

76

Маркс

преди 9 години

Русия е новата Велика Болгария! Слава!!!

75

кофти наркотици

преди 9 години

при мен идва колега с който проучваме какви наркотици дават на гражданите на руската федерация.Та при пречистване с лечебна изворна вода един ден започна да крещи че най руската республика в РУсия- Украйна трябвало да се раздели между всички съседни страни вкл румъния.словения.полша и че най важните съюзници на руснаците били турците щото били най развити икономически ..крещеше на чист руски литературен така възторжено и убедително че се наложи да ползвам чист Български за корекции