9

край

преди 9 години

Лека срещу тези *** дето сега ги вкарваме във властта се нарича МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура. Това обаче трябва да се наложи на партите със сила защото вождовете добре знаят че при такива избори отрядите с послушни некадърници изчезват.

8

Анонимен

преди 9 години

AMA NA MESTAN4O NEMU IZNASQ DA E TAM ZASHTOTO SHTE STANE SLU4KA ABE APRISLKO VASTANIE TRQBVA MAI NOVO NQMA KAKVO DA 4AKAME

7

ЦАЦА

преди 9 години

В Кюстендил картечарката Мая е загубила всички видове избори. Там не искат и да чуят за нея. Всички гласуват против Мая и ДПС. И са много достойни хора.

6

Анонимен

преди 9 години

Е предишния път не беше проблем че Бат Сали стана дупетат, сега изведнъж стана проблем.... Ми да не си бяхте стояли в къщи бе - ако бяхте гласували не на 100, на 75% да бяхте - и нямаше да има дупетат от ДПС.

5

Истински българи

преди 9 години

Гледах миналата седмица как и двата града скочиха срещу Сали-то. И се гордея с тях. Заради такива като тях България я има.

4

Анонимен

преди 9 години

Ще му пръднат на *** отвес на Местан!

3

Днес

преди 9 години

Браво на тия мъже. Няма да клекнат на ДПС. Трябват повече като тях.

2

optimist

преди 9 години

Кюстендилци да избършат улицата с Местан!

1

КОЙ

преди 9 години

Кюстендилските протестъри къде бяха като връчиха на ДС на ДС (демек - ДАНС на ДПС)??Гласуваш за БСП - получаваш Пеевски. Или бат Сали или Вълшебния Дудук или Себайтин или друга видна личност.ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ за гласуване трябва, не ала-бала!!