10

elkataneva

преди 9 години

Не е нужно да знае да дели власт.Нужно е да освободи политическото пространство ,а останалите,ако не са със същия апетит на изгладнели вълци за власт, може и да постигнат някакво разбирателство.

9

социолог

преди 9 години

Айде червен Кольо-льольо почна да прави предсказания на хвърлен боб. Само той може да знае какво мисли човек в случая това е Борисов . Другото, което го може с държавна заплата от 600 лв. да направи голф игрище и да се прави на милионер. Иначе не знае дали е имало червени куфарчета с милиони които е раздавал Луканов. Нали е шаман как така не знае , а пардон и той е взел такова куфарче.

8

Анонимен

преди 9 години

Това правителтво, явно ще е коалиция между Орел, Рак и Щука, така че едва ли ще изкара повече от първите зимни сметки за ток, които се очакват декември-ноември.Най-добре е нови избори, за да ни си губим отново времето.

7

един брой НЕгласувал

преди 9 години

Не ни плашете с нови избори?!Смешници!

6

optimist

преди 9 години

Ха, Червен Кольо се изказа! Какво да кажем за теб бе номенклатурке? Имаш ли една позната прогноза в последните години?..

5

Анонимен

преди 9 години

СИКаджийчето от Банкя отдавна си е договорил подкрепата. Най-важната е задкулисната подкрепа на ДПС, който държи "съдебна" система и милиардни ресурси. Останалите са за парлама. Има едни МИЛИАРДИ, на който са се "наточили" БОКО и ДОГАН

4

Анонимен

преди 9 години

Трите Каки-Лели-Тетки и Царот на пожарникарите Цецка, Менда и Румяна Бъчварова! Ние си знаем, че са за пхарлама и без Татяна Дончева да ни казва. Тези "три грации" са, за да може най-великият пожарникар в Европа , а може и в света, утре да казва: - Аз такова нещо не съм обещавал! Т'ва жените са го договарялия, не аз. Това се нарича "осигуряване на пространство за маневриране".

3

Анонимен

преди 9 години

Благодарение на красивите, умните и интелигентните избиратели, отново ще ни управлява НАЙ-умният, НАЙ-красивият и НАЙ-интелигентният и приятелят му Цветанов

2

Анонимен

преди 9 години

ЗАГЛАВИЕТО ТРЯБВА ДА Е БОЙКО БОРИСОВ НЕ ИСКА ДА РАЗДЕЛИ С ДРУГИ ПАРИТЕ КОИТО МУ ПРЕВЕЖДАТ ОТ АМЕРИКАНСКОТО,ИЗРАЕЛСКОТО И ТУРСКО ПОСОЛСТВО КАТО НАГРАДА ЗА ДОЛНОПРОБНИЯ СЛУГИНАЖ И СЪВЕСТНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПЛАНА РАН-ЪТ ПО ЗАТРИВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС

1

до Кольо Колев

преди 9 години

Кольо Колев каквото е предсказал като го обърнеш наопаки чак тогава става близко до истината.