62

Дънеров

преди 9 години

До Анонимен 79Докато си мислите,че някой пуска печатница за пари и всичко е окейняма да ви дойде акъла! Щом до сега не сте разбрали.. че икономикатаправи една валута силна,няма и да разберете.Русия има повече от САЩ гори/от дърветата се получава хартията/ и ако беше само до печатницадо сега щеше да напечата повече от САЩ пари,но въпроса е кой ще гииска.Никой не търси пари които се обезценяват за дни..41 рубли= 1$ !

61

Анонимен

преди 9 години

Затова убиха Кенеди. Защото не харесваше печатниците на световните лихвари Ротшилд и Рокфелер. Започна смяна на доларите без покритие, с държавна валута. И край с него. Как се натрупват огромни дългове от лихви, и то от валута без НИКАКВО покритие?! Това е днешната икономика, гътне ли се зелената валута(това е въпрос на време),и Африка ще е рай пред САЩ и доста други държавици.

60

Анонимен

преди 9 години

България трябва да излезе от ес и нато и да има добри отношения с нашата освободителка Русия!

59

Анонимен

преди 9 години

До евосъс сигурност ще живеем по-добре предвид икономиката им

58

Анонимен

преди 9 години

До 73Човек ти серионзо ли ги говориш тия неща? Че не е било мед и масло от чешмите да но да казваш че е имало безработица ... Бедност ми не знам хляба беше стотинки. А сега дали не си под икономическо робство? Цени някога в новата ни исторя да са падали? Хайде моля ти се не искам да се връща комунизма но това сега в България не е работа....

57

ево

преди 9 години

Щем нещем ще станем част от Турция както се движат нещата... Ако решат да ни присъединят турците вярвайте никой пръста няма да си мръдне .Нашите партньори най много да покажат някакви празни декларации и до там.

56

късата клечка

преди 9 години

До Анонимен 72Ами като изчислиш от 365 трилиона $ световно богатство,че САЩ имат 34% от него и оттях извадиш 17 трилиона $/толкова е дълга на янките/ сам ще разбереш кога Китай илиРФ ще ги настигне !Баце когато си голям икономически субект имаш и големи дългове/заеми,но това не пречи ,ако бизнеса ти върви и се развиваш технологично и си лидер в високитетехнологии имаш голяма добавена стойност.Купуваш суровини и с тях изготвяш скъп и търсенпродукт,САЩ са най добри в това и печелят !

55

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 71По добре е да сме с Турция или да сме част от Турция, но никога с Русия. Русия и всички руснаци са нашите врагове. Нека си припомним, че от 1944г до 1989г бяхме под руско-комунистическо робсто, през което имаше огромна безработица и голяма бедност.

54

Анонимен

преди 9 години

Късата клечкаАко САЩ и Русия си изплатят външния и вътрешен дълг, как ще изглежда ситуацията? Доста весела. Или държавата номер едно е направо под леда.

53

Анонимен

преди 9 години

Не случайно страната ни е изобразявана като турски ***.

52

късата клечка

преди 9 години

До Анонименн 64Е като си тръгнал да даваш за класацията на световните икономики,кажи как държавата с най голяма територия е чак на 6-то място...кой е пред нея освен САЩ и Китай за които всичкизнаем.Чете ли вчера дадоха инфо за богатството на народите :1 -САЩ 34% 2 ЕС- 32% 3-Китай 14%..колко още и трябва на РФ за да се появи в тази класация.Цялото богатство във Света е 365 трилиона $ !

51

Анонимен

преди 9 години

Русия наистина е агресивна държава и е крайно време България да скъса всякакви отношения с двете държави.

50

Анонимен

преди 9 години

Държавният глава на Русия, която не признава независимостта на Косово**хм двоен стандарт ? значи Косово не може а Украйна може ...

49

Анонимен

преди 9 години

Сърбия е била винаги против България и винаги маша на Русия. Даже започва война срещу нас след обединението по заповед на Русия. България като членка на ЕС трябва незабавно да изиска прекратяване на преговорите за присъединяване на Сърбия.

48

Анонимен

преди 9 години

Тука някакъв руски *** написал за заплати по 2000 евро. Ми то в България има и по 100 000 лева ако така ще се преценяват обективните факти.

47

Истина е!

преди 9 години

Пълно е с червени дуачи.... Е как ви се ще България и тя да е там ама НЯМА!!! Ццццц колко се жалки и прости вие русофили просто *** няма измислен да измери вашата простотия.... Дано час по-скоро да изчезнете както оня всссрееее и лидерите му които се пържат в АДА!!!!

46

пешко

преди 9 години

А тези,които имаме роднини в Босилеград,много добре разбираме и сръбската политика,и сръбския ботуш;тази държава до ден днешен се отличава с най-гадната полиция на Балканите,и с една от най-добрите агентури.Нямам нищо против добруването на съседката ни и нейния народ,изключая по-горе написаното и историческите факти.Дано живеем в нови времена...

45

дядо

преди 9 години

Соросоидната *** си мечтае един ден ейтака да цуня черното дупе на обама и дори топузите

44

АЗ

преди 9 години

Достойно!Браво!

43

Анонимен

преди 9 години

До До 42Ti chuvash li sa kvo govorish , 2000 evro bila mizerna zaplata, te na zapad horata rabotiat za tolkova a v BG vsichko e v pyti po-eftino. Na vas kolkoto i da vi napraviat zaplatata vse shte vi e malko. Mamini detenca koito samo znaiat da se oplakvat i vechno sa nedovolni. Bylgarina e osoben tip avstralopitek, nikoga ne moze da byde shtastliv.