16

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 2 Дам,само че освен другото си е чист ****ал,самия той го признава във видео през 90-те че се е чу*ал с момчета за кеф А сега ,който иска да влезе в баталъоните му,бива "проверяван" лично от Ляшко ,дали му харесва да бъде е*н в г8за Както и да е . Хвърлянето в кошовете за *** не е лоша идея ,но има един недостатък,че хвърлените,после с чиста съвест ще продължат повечко да крадат Това е поредната простотия,която украинците правят,вместо да си оправят държавата

15

ЕМИГРАНТ

преди 9 години

НЯМА ДА СТИГНАТ КОНТЕЙНЕРИТЕ ЗА НАШИТЕ ***

14

NORMALEN

преди 9 години

ETO TEZI BANDITI IZVARSHIHA DARGAVNIAT PREVRAT V UKRAINA,TOVA E ZVETAT NA ZAPADNATA DEMOKRAZIA.V BALGARIA TOVA NE MOGE DA SE SLUCI, PROSTO NASHITE POLITICI SA ZA ZATVOR ILI BESILO.RANO ILI KASNO NARODAT SHTE SI KAGE TEGKATA DUMA.DAI BOGE DA SE SLUCI PO-RANO,ZA DA NE SE MACI TPZI NAROD OT GERB POROBEN.

13

Анонимен

преди 9 години

Ние от там ги избираме. Цял народ - политически клошари.

12

човечец от Българите

преди 9 години

Хора предлагам следното:С избори се виде че не става!Значи дели ме се на Българи роми и турци.. Правиме една Кървава Гражданска Война... Кой оцелее прави кво иска... Но първо трепаме политиците мутрите и бизнесайдуците... За да не насмитат читавите и свесните... Кво мислите???

11

Анонимен

преди 9 години

По добре увиснал на клона...

10

С

преди 9 години

Тука Воленчо отдавна плаче за контейнер

9

Анонимен

преди 9 години

Украинската опозиция си я бива.Ако и ние бяхме напълнили кофите с корумпирани управници,нямаше да сме на тоя хал.

8

Анонимен

преди 9 години

Не понасям Десен сектор и подобните им, ама ми се иска някой да ги командирова тук. Бая политици имаме за изхвърляне, а очевидно сами не можем.

7

Анонимен

преди 9 години

"В наши дни самоназначили се народни комитети, разочаровани от бездействието на правителството в Украйна, се заеха със задачата."Колко прилича на ситуацията в източна Украйна, където самоназначили се народни комитети и 'губернатори' се заеха със задачата. Ще поведе ли правителството в Киев аналогични военни действия и срещу 'лустрационните' народни комитети?

6

Анонимен

преди 9 години

Много добро :))

5

Анонимен

преди 9 години

Източноевропейците са векове зад цивилизованите народи. Обществениците и популацията са на жалко ниво. Пълна простотия е корумпираният чиновник, както и ' десен сектор '.

4

до 1

преди 9 години

Няма лошо - това Плевнелиев, Миков, Доган, Борисов, Местан, Сидеров, Кунева, Цветанов, Манолова и т.н са си директно за *** (или за стадиона). Но какво да правим с такива като Станишко и Барека, дето избягаха в Брюксел? Да ги догоним ли и там? Контейнер все ще се намери :))

3

Готов за Война!

преди 9 години

Когато кажете готов съм!!! За растрел за метеж за война за све!

2

Анонимен

преди 9 години

Ляшко - украинският аналог на пияницата-популист Жириновски :)))

1

Анонимен

преди 9 години

Е тука да не би да виждаме промени и справедливост, нащи не са за ***-буквално, ами за стадиона