63

ГЕРМАНСКИЯ ФАШИЗЪМ

преди 9 години

в най-уродливата форма на НАЦИЗМА е замислял избиването на 100 МИЛИОНА славяни в РУСИЯ, БЕЛОРУСИЯ и УКРАЙНА при ГЕНЕРАЛНИЯ ПЛАН "ОСТ" за КОЛОНИЗАЦИЯ на ИЗТОКА. Странни са метаморфозите - в съвременна УКРАЙНА - една от най-пострадалите от ФАШИЗМА да се докара дотам РУСОФОБИЯТА, че да дойдат на власт ПОМАГАЧИТЕ НА ХИТЛЕР - БАНДЕРОВЦИТЕ

62

Иван

преди 9 години

И кой го казва: ***. Днес няма държава в света, която да е по-близо до фашизма и нацизма от путлерова Русия. Единствената разлика е че путлерофашизма е славянски и православен, а хитлерофашизма беше германски и арийски.

61

Анонимен

преди 9 години

Единствениата система, която пази държавата е Православната Монархия, но вече такива няма по света.Нацизма ликвидира държавата като приповдига в началото национализма, но притъпява и ликвидира ролята на религията (християнството) и в последствие оставяйки хората без почва под краката ги унищожава.А комунизма действа пряко, направо забранява християнството и започва да убива християни.

60

До аз 51

преди 9 години

Отдавна вече забелязах, че противниците на путин се отличават с ниска или въобще отсъстваща култура, елементарно мислене, необразованост, нелогичност, коментиране на фактите несвързано и с изкривяване. Лош, почти грубиянски език и нецензурни изрази, абе направо опростачване. За съжаление и от твоя "коментар" това се потвърждава. То е ясно, на истината не можеш да се противопоставиш с нищо, освен с откровенни лъжи.

59

Анонимен

преди 9 години

С *** не може да се спори.М/у нацизма и комунизма има минимални разлики, в това, че нацизма е национален, а комунизма е антинационален.Иначе си приличат. Искат да завладеят света и да го управляват според целите си.И двете учения са масонски, като комунизма ликвидир държавата открито, а нацизма скрито.И Хитлер и Лени, и Сталин са пионки.Всички те са масони.Поставени лица.Както този на сниката Путин, масон.От него не зависи нищо. Прави каквото му кажат. Приятел с евреите (Берл Лазар)

58

Анонимен

преди 9 години

То и България беше народна република преди, а ГЕРБ пък са от Европейската народна партия, но няма нищо народно в управлението им сега. Има голяма разлика между буржоазна западна демокрация сега и народна демокрация от преди 1989 г. И двете претендират, че са демокрации, но са коренно различни.

57

3955

преди 9 години

До славянинМай забравяш,че дедо ти Сталин до последно се е мляскал по устата с чичо Адолф! Вземи се пообразовай малко,жалък ***,та и славянин...нема нужда!

56

ДАММММ

преди 9 години

Уважение и респект заслужава Путин за тази позиция.Затова и все повече хора почват да го уважават-конкретен,правдив и винаги с няколко крачки напред.Перфектен политик и държавник.

55

Кончита Воленурс

преди 9 години

Троловете на бялата златка,вижте се и се пребройте по минусите,Господ да ви прати неизличими болести на всички ***,тия пари дето ги взимате за писането за лекарства да не ви стигат! Национални мижитурки и предатели!

54

Анонимен

преди 9 години

До АЗОДИ СЕ ПЕРИ!

53

Сапарев

преди 9 години

Не бих направил огромна разлика м/у нацистка Германия и съветстка Русия по онова време, но трябва да се внимава с политическото говорено, защото то е много "токсично" за масите и малко трябва, за да пламне искра.

52

Анонимен

преди 9 години

Коренна разлика с нацистите в това което вършат. Имената само заблуждават.

51

С

преди 9 години

MOJO JOJO изръмжа от бърлогата!

50

Само факти

преди 9 години

Националсоциалистическата германска работническа партия - това е името на партията на Хитлер.Т.е. тя е хем работническа, хем социалистическа.Руска социалдемократична работническа партия - това пък е името на Ленин преди 1917 г.Какви са приликите?И двете партии са социалистически и работнически.

49

тито

преди 9 години

Това е политик и мъж на място---право куме в очите....Браво.

48

видял много по света

преди 9 години

Браво Путин,ти остана единствената надежда на православния свят.ГОСПОД здраве да ти дава,силна ръка и хладен ум.

47

eve1

преди 9 години

Путин е напълно прав!

46

АЗ

преди 9 години

АМИ ДАРУГАРЮЮ ПУТИН НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГО КОЛОНИЗИРАТ РУСНАЦИ..ЗАТРИХТЕ ПОЛОВИН ЕВРОПА..И ПАК ИСКАТЕ ДА ГРАБИТЕ..МОВЕ БИ ДРУГАРЮЮ ИМАТЕ НЕЩО ОБЩО С ПРИБАЛТИЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ..ЧЕЧНЯ АВГАНИСТАН..И ДРУГИТЕ КОЛОНИЗИРАНИ ОТ ВАС *** ДЪРЖАВИ..МИ НЕ ВИ ИСКАТ ТОВА Е..А В КАКВИ ДУМИ ЩЕ ОБЛЕЧЕТЕ КОЛОНИЗАЦИЯТА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ..КЪДЕТО СТЕ СТЪПИЛИ И ТРЕВА НЕ РАСНЕ БРАТУШКИ КАК ЩЕ ВИ ИСКАТ

45

ПУТИН

преди 9 години

Винаги казва истината на КРАВАРИТЕ и БЮРГЕРИТЕ право в очите. Ама не го слушат и си фантазират кой за ГЛОБАЛНО ГОСПОДСТВО, кой за 4 РАЙХ. ПОСЛЕ СЕ ВАЙКАТ, ЧЕ ГИ БИЛ НАДХИТРИЛ И ПОБЕДИЛ. СЛУШАЙТЕ ГО!!!

44

Анонимен

преди 9 години

До читателкакого национал? если всегда говорилось о интернационале и песни даже такие были. В России проживают сотни народов и никогда русские их не ущемляли. О каком национализме и нацизме речь? России как последний из могикан стоит на страже против фашистов. Все другие ему только потворствуют