20

Там

преди 9 години

му е мястото на този паметник... но такъв вид, все едно е прелетял от скопския мутро-барок, може да се помисли малко повече преди да се прави нещо толкова важно...

19

Анонимен

преди 9 години

Това може да се случи само в държава управлявана от ... а именно да махнеш паметни плочи на загинали твои сънародници в името на освобождението на други твои сънародници и да плеснеш едно грозновато гигантско нещо "България 1300години"и какво след 1300 годишнината България изчезна ли??? а в друг край на столицата един грамадански съветски паметник на червеноармеец който св явява окупатор а не освободител....45 години комунярска пропаганда и 25 г.промиване на мозъци е как няма да сме зомби!

18

Анонимен

преди 9 години

А къде ще са паметните плочи на загиналите през Втората Световна Война? Посланик Исаков разреши ли ви да има такива плочи?

17

Кореняк софиянка

преди 9 години

Много се радвам, че ще махнат многоъгълният петох*йник. Но се притеснявам от изпълнението на проекта. На снимка изглежда едно, а после обикновено става като величественият фонтан на бул. Витоша

16

Анонимен

преди 9 години

това е паметник на БЪЛГАРИ загинали за БЪЛГАРИЯ, не за някоя партия или нечии интерес. Спри с глупостите, центъра на София е ГЕТО от арабски, *** и африканси тип - едно такова съоръжение би облагородило центъра, би вдигнало смачкания дух на малкото останали БЪЛГАРИ, а някои хлапетии биха могли да научат нещо за историята, държавата и народа си!

15

Ная

преди 9 години

До АНТИМУТРАЕй няма шанс явно някога да бъде направено нещо хубаво и да не се намери някой *** да политизира нещата. Говорим за паметник на загинали български войници, загинали за нещастния ти ***, а ти говориш глупости. Засрами се!

14

Анонимен

преди 9 години

Това да не е в Скопие?

13

koko

преди 9 години

Браво! Добра идея!

12

не

преди 9 години

неее

11

КРАСОТА

преди 9 години

КРАСОТА! ВЕЧНА СЛАВА НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ, МНОГО Е ХУБАВО, ЧЕ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИМ ПОРЕДНИЯ ПОРУГАН ПАМЕТНИК ОТ ЧЕРВЕНАТА ЧУМА!

10

до Антиматура

преди 9 години

Това е МЕМОРИАЛ бе, на кво искаш да прилича - на чалготека ли!

9

разбирача

преди 9 години

БРАВО!

8

Анонимен

преди 9 години

Чудесно !! Най-после една снимслена идея. Дори Тодор Живков си е изкривил устата като видял това склуптурно недоразумение, на което се "наслаждаваме" от 30 години вече в центъра на София... На всичко отгоре заплашва да се срути върху хората. Моите ужавения към труда на скулптура/ите, но паметникът на Българския войн е по-важен за нас от тая грозотия...

7

фъни дък

преди 9 години

Ще хапнем, ще пийнем, ще гушнем едни пари. Пък плебса ще плати, иска не иска.

6

Анонимен

преди 9 години

Съгласен!

5

Анонимен

преди 9 години

Там си имаше такъв паметник. Просто да го върнат на мястото му.

4

Анонимен

преди 9 години

Ще махат тази опасна грозотия?! УРАААААААА!!! А иначе идеята за военен паметник е страхотна! Тези хора го заслужават.

3

капитан Списаревски

преди 9 години

Аз викам да се построи паметник на американските пилоти, които сринаха София и в частност въпросният паметник. После, на откриването ще поканим мъжът на американския посланик, да ни прочете лекция относно толерантността към гейовете, ***, и всички, които ни грабят.Предлагам паметникът да представлява няколко усмихнати американски пилоти, оглеждащи своят Либерейтър, докато се товарят запалителните бомби, които трябва да се изсипят над София.

2

GRN

преди 9 години

Идеята е добра, но така като пана ще бъде редовно спрейосван от разни ***.

1

Урунгел

преди 9 години

Подкрепям с две ръце!Не може в София да има паметници на съветската армия, американските летци и.т.н. а не на своите герои...