80

Идиоти

преди 9 години

Почти всичките коментиращи. Абсолютни ***. Прочетете проклетата статия.

79

Малчо

преди 9 години

Я съм малък на 12 години искам да ощастливя една леля на 37,тя също иска да я лупам с лопатката по кофичката, ама общестото не ме дава на неяи затова нашата любов е невъзможна.Освен това тя е разведена и си няма жилище и ми тера апартамент, па я немам.Затова като порасна ша си купя да има къде да живеем и тя да се съгласи да я взема.

78

Анонимен

преди 9 години

37-м за 12-т год. си е педофил - по малка разлика поне да бе---------- Да, бе... То да беше поне 27, или на 19, тогава ***-дойди ама 37! Но пък от друга страна има много развити деца, някои завършвт университет на 18. Мда...

77

Шоп

преди 9 години

Нищо му нема на детето, цела жена си е, да се зимат и да се уважават!

76

Анонимен

преди 9 години

Аз пък се чудя на този извратения. То семейството не е само секс. Като се ожени за тази и после какво? Ще играе с нея на ластик ли? Какво ще им представляват разговорите? Ще и помага ли за домашното по физика? Кой ще готви?Ей такива работи се чудя...

75

Анонимен

преди 9 години

90 % от коментиращите тук са толкова ***, че не разбраха, че това е провокация с цел привличане на вниманието към този проблем в страни като Индия например. Още повече будят смях папагалите, които повтарят мантрата си за "***" съюз, щото не знаят, че Норвегия дори не е част от ЕС. Българинът масово отказва да разсъждава.

74

Анонимен

преди 9 години

Абе тия рибояди норвежците, са се побъркали от ядене само на риба.

73

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен83 . ТИ си пълен *** ! Даже не можеш да осъзнаеш каква глупост си написал !Гори в Ада!

72

val

преди 9 години

Всичко е въпрос на гледна точка!На тези, които го приемат за нормално да ги питам какво ще кажат ако това е тяхната дъщеря на 12?

71

Анонимен

преди 9 години

това е кампания, залатаща на провокацията, не се хващайте буквално : boredpanda/arranges-norways-first-child-wedding-to-prevent-others-from-happening/

70

Анонимен

преди 9 години

Това е супер извратено. Този бъдещия и мъж трябва директно в затвора да го изпратят по бързата процедура за педофилия. Извратено е даже да си го помислиш

69

Ъц

преди 9 години

Нищо ново под слънцето. Всичко ново, е добре забравено старо!С все по-зодълбочаващата се икономическа криза пропаста между 10% богати и 90% беднище нараства.Богатите ще диктуват "правилата"- нравственни и морални - а, бедните ще се опитват всячески да оцелеят.Тъно, но факт!

68

Анонимен

преди 9 години

агнешкото е за предпочитане пред овчето стига се правихте на моралисти вижте историята и в европа в миналото това е било нормална възраст за брак и деца.в крайна сметка природата сама определя кога жената може да роди.другото са всякакви разумни и неразумни съображения.

67

А1

преди 9 години

Трябва да си извратен за да вземеш детенце за съпруга...... Не мога да разбера защо го правят и защо не могат да се реализират? кой го е казал това? не вярвам чак 39 000 на ден такива да се женят, но има нещо много сбъркано в това... като остареят дъртият фуклю, сбръчкан застарял плейбой ще се хвали с младата си жена.. а тя горката какво ще прави..

66

Анонимен

преди 9 години

бреййй акъл море ум бръснач,значи ако жената не е мюсюлманка, не е забрадена и не дреме цял ден по градинките или пред печката с надут корем е неспособна да бъде майка???!!! добре че не съм се родила в някоя мюсюлманска държава ...и не само и добре че съпругът ми не разсъждава така иначе един от двамата вече да е мъртъв

65

И таз хубава ...

преди 9 години

А, СЕГА И КАКВА СТАНА ТЯ ? ДА СА НИ ЧЕСТИТИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ А,после проблема бил в нас *** балкански.

64

Анонимен

преди 9 години

еми айде наздраве,тая година булка догодина люлка а на 25 година баба,еййй мислех че подобни изродщини се случват на Близкия и Далечен изток,Африка и нашите от "малцинството"а то се оказва че и в т.н. бели държави има хаховци ,горкото дете майка му е куха лейка,баща му тоже а и младоженецът не е у ред,да не им влияе липсата на слънце?

63

марин

преди 9 години

Родителите на това момиче не са нормални.В Индия се борят срещу детските бракове , а в Европа започват зда ги практикуват.поне в Индия и двамата съпрузи са деца , а в случая става въпрос на възрастен извратеняк се жени за дете.

62

БГ

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВЛично аз харесвам това при мохамеданите, че жената когато роди става майка и не хойка! Тя е най вече майка и съпруга, която пази честта на съпругът си!

61

БГ

преди 9 години

До 73 АнонименПлеменницата ми е на 17-18 и е девствена! Семейството държи на целомъдрието! Не са мохамедани и е въпрос на родови ценности!