49

BG

преди 9 години

До АнонименПич не осъзнаваш ли че реформаторите са като ***- целуват този които плаща и се върят през 2 мин. Едно такова правителство е нестабилно тази маса хора бързо може да се разцепи и при гласуване на вот на доверие или недоверие пак да падне!

48

Анонимен

преди 9 години

В деня на изборите мнозина - кажи-речи половината от тия, дето имат право на глас, не отидоха пред урните. Отидоха за гъби или се отдадоха на тежък размисъл.Аз не размишлявам вече. И гъби не бера. От 5 октомври насам бера камъни, че ще замръзнат зимъс. С тия камъни, дами и господа, другарки и другари, ще гласува народът. Ще гласува масово. Тая работа ще се случи обаче, чак когато му дойдат първите непосилни сметки за ток. Тия сметки, дето и сега му вадят залъка от устата, лекарствата от аптечката и пращат децата и внуците му да аргатуват в чужбина.

47

Анонимен

преди 9 години

Абе ГЕРБ-ерасти, защо са се отказали тримата ваши депутати, избрани чрез преференциален вот? Да не би щото на Б. Б. му се иска да влязат само които той е наредил? Така ли се отнаят вашите шефове към волята на народа?Или синдромът 15/15 от предишните избори се *** в 9/9 при вас, а?

46

Маркс

преди 9 години

Искам всички байрамаджии в Турция да разберат за какъв въшлив каурин са си дали гласа, Аллах да ги съди!

45

13

преди 9 години

Като ви чета ПРОСТАШКИТЕ коментари - не се чудя, защо сме на този хал!!!Депутатите също са българи, като нас - само че, като захапят кокала - не го пускат.А вие си пишете глупости - никой не ви спира, но от ВАС за България никаква полза няма т.е. - ние - българите!!!/визирам господина с просташката рисунка - направо е жалък и СМЕШЕН!!!/

44

Маркс

преди 9 години

Що бе, нема лошо, ама тоя от зелени венци е будист и друго не приема, пфу!

43

АНТИ

преди 9 години

До МарксСега Тиквун гордо ще сложи еврейската шапчица и Маркс ще му подари 7 свещи(за менората), да ги запали и да се моли пак да не го изгони народа!

42

хахахахаха

преди 9 години

а някой има ли логично обяснение за 218 125 на брой недействителни бюлетини?! пак се въртят някакви игри... вместо да налеят или подменят бюлетини май просто са обявили за недействителни неудобните...

41

Маркс

преди 9 години

Ооо Джизъс! Това с бат Сали ако не разпали гражданска, здраве му кажи. Аз трябва да им пратя в Бурса една снимка на техния избранник, пфу, пфу, пфу!

40

иван

преди 9 години

бочко няма да се коалира,ще се съвъкуплява с дпс,но той ще гледа топките на ваалията отзад.Понеже си няма такива ще му дадат.*н нещастен.

39

ДО 33

преди 9 години

Не съм съгласен БСП не са за вяра пуснат ли ги ги под кревата те ще се качат на главата ,особено Мая направо ще е на кревата и кудкудяка като махленска клюкарка.

38

БГ

преди 9 години

84+23+19Останалото е ибрикчийство, каквото е на ЮРУШ и БСП!!!Да живее България!

37

до 36

преди 9 години

Не, има и протестен вот сред тези 218 хил недействителни бюлетини.Аз например съзнателно гласвуха, като им нарисувах един .* през цялата бюлетина.И не съм само аз - познавам доста такива хора, или поне така са ми казали, че са направили.

36

До 36 коментар

преди 9 години

Една част може да са от простотия но повечето са протестен вот

35

до 25

преди 9 години

ц.ц мисля вече е без охрана . само по едно от делата срещу БГ искът е за 85млн . евро

34

илиана

преди 9 години

Колкото по-малко - толкова по-добре- по -малко данъци - това всичко що е в парламента, излиза от джоба на народа. турската Партия ДПС - също я храни българския народ - как може те да се допуснат въобще...?!?! Трябва това всичко да спре, да се направи една гражданска война и да се приключи с тях. Само тогава България ще й потръгне.

33

RIP BG

преди 9 години

Вот на отвращение от всички, драги!

32

Анонимен

преди 9 години

Сичките 8 партии в парламенто са си едно семейство. До една са се пръкнали от Партията-майка...

31

Маркс

преди 9 години

Съси е аут, Гоцето му даде да се разбере, пфу!

30

Анонимен

преди 9 години

Има мнозинство за голяма коалиция ГЕРБ + БСП = 84 + 39 = 123 депутата. Това е единственият шанс на ГЕРБ да оцелее и да не се разпадне.