48

дядо

преди 9 години

Боли мЪ фарЪ ЗА ДЕФОРМАТОРИТЕ!Куневица пак се намести на топличо,ама ще е за кратко!!!

47

Д-р Лекува Герболеза

преди 9 години

До Йордан41Ти си болен човек-болен от герболеза и то в особено остра форма. А именно това те прави сляп за истината. Бойко дойде на власт благодарение на Доган и сега именно Доган се опитва да го върне. Така че ако търсиш втора турска партия виж в състава на ГЕРБ коя партия влиза има една отцепила се от ДПС и тя не е тая в РБ!

46

Анонимен

преди 9 години

СЛЕД ПРОСЛОВУТОТО ТУРСКО КАФЕ В КЪРДЖАЛИ НА КОЕТО МУТРАТА ББ И МЕСТАН СЕ ДОГОВОРИХА ЗА ПОДЯЛБАТА НА БАНИЦАТА ,ТО НА ТИЯ СМЕШНИЦИ ОТ РБ ,ПАРИЧНИЯ ФОНД, И ББЦ ИМ ОСТАНА САМО ДА СЕ ДЖАВКАТ ЗА ОГРИЗКИТЕ КОАЛИЦИЯТА Е ДОГОВОРЕНА В САРАИТЕ И ТЯ Е КОАЛИЦИЯ БОСТАН ,ТАКЪВ Е ЖИВОТА ЗА ЕДНИ ТУРСКО КАФЕ ,ЗА РБ,ББЦ И ПФ -МВРО-СКАТ ТУРСКА БАНЯ С ОДУПВАНЕ И ПОДМИВАНЕ С ИБРИКА И ГЪЗЕН МАСАЖ С АРОМАТЕН ВАЗЕЛИН ТАКАВА Е В МОМЕНТА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИТУАЦИЯ ,А ГЛАДНИЯ НАРОД ПРЕЗ ЗИМАТА ЩЕ ГИ СУРВАКА ТИЯ С КОЛОВЕТЕ

45

Физик

преди 9 години

Костов е майстор на разпада. Трябва да го назначат за началник на ЦЕРН. Гарантирано ще разпадне и Божествената частица! Уникален!

44

съветник

преди 9 години

Дами и господа, може ли орел, рак, и щука, да бъдат заедно ? Същото ще се получи и с рИформаторите, от ден до пладне...

43

Хризантема

преди 9 години

До 38. Радан е пичка на *** Костов, който играе с мафията. Айде недей да ни хвалиш този зависим ***.

42

баи Ганю

преди 9 години

Българските граждани са тотално объркани от тази 25 годишна каша в нашата страна.Гражданите не са виновни за това което се случва в държавата.Ние всички сме объркани от случваштото се в управлението и в държавата ни.Кои е виновен за объркването?Всеки сам да си одговори дами и господа!?

41

Ф-1

преди 9 години

Умните хора в БГ им бе отнета възможносттаза политическа изява чрез перманентното инфилтриране на "троянски коне" в структурите. Парламентът по традиция пак се напълни с най-различни мутанти на БКП и ДС. Са съжаление надеждата на честните хора за възраждане и просперитет отново се отлага за неопределено време в бъдещето!!!!!!!!

40

ФАШИСТ

преди 9 години

Реформатоската КООПЕРАЦИЯ е образа на всички политици в България ," спешни реформи в правосъдието , администрацията и обществените поръчки " е това им е интереса на политичетата - да наместим наши хора в управата и да хапнем обществените "поръчки " ( ПАРИЧКИ )

39

Анонимен

преди 9 години

ЛЪСНА ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА "КЛАСА"! ПАРТИИТЕ НИ ЗАНИМАВАТ СЪС СЕБЕ СИ! КОЕ БИЛО ПОЛЕЗНО И КОЕ НЕ, НО ЗА ТЯХ - ПАРТИИТЕ, А НЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИЯ НАРОД! ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ, НО ТЕ НЕ СА ЗА ПЕНСИИ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ЕНЕРГЕТИКА, СИГУРНОСТ..., А ЗА ТОВА КОЙ ЩЕ БЪДЕ ПРЕМИЕР И КОЙ НЕ, КОЛКО ЩЕ УПРАВЛЯВА, ЩЕ ИМАТ ЛИ МИНИСТРИ...ГЛУПОСТИ, ГЛУПОСТИ, ГЛУПОСТИ! БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА, А ТЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА НАТРУПАТ ПАРИЧКИ, ПРЕДИ ДА СА Я ПРОДАЛИ ОКОНЧАТЕЛНО!

38

Анонимен

преди 9 години

Деформаторите ще турцизират заедно с ДПС и ще слугуват на Турция. Ердоган вече си има 2 партии, на които им дърпа конците.

37

Делфи

преди 9 години

Няма шанс с гаргамелци да се върви към мирно споразумение.......Само интелигентните Лукарски и Корман Исмаилов могат да подсигурат подкрепа за стабилност И Бойко Борисов е държавника ,който има волята да го осъществи!

36

П.Петров

преди 9 години

На лидерите в Реформаторския блок трябва да им е ясно, че Борисов вече се е разбрал с Доган за правителството, управлението и комисионите. Участието на Реформаторския блок или други в управлението на държавата ще е проформа, за да има с кого Борисов да оправдава неуспехите(провалите) и некомпетентността си. Вече го е правил! Борисов е от типа социалистически началници, които хем са некомпетентни, хем имат безкрайно его - за успехите говорят в 1-во лице единствено число (Аз), а провалите винаги в трето лице!

35

nemam nervi

преди 9 години

"Аз съм *** и вие сте прости -затова се разбираме" звучи от повечето коментари и не го е казал Радан Кънев ,а вашето слънце

34

художника

преди 9 години

Умните се карат кой е по-умен, и затова простите ни управляват!

33

Анонимен

преди 9 години

ДНЕС ЕДИН ОТ ЛИДЕРИТЕ НА ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ-МАСОНА ТЕМПЛИЕР СЛАВИ БИНЕВ ЗАЯВИ,ЧЕ ПАТРОИТИЧНИЯ ФРОН ЩЕ ПОДКРЕПИ САМО ПРОГРАМНО ПРАВИТЕЛСТВО С ЯСНА ПРОГРАМА И С УЧАСТИЕТО НА ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИ ПАРТИИ БЕЗ ДПС,,В ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЯМАЛО МЯСТО ЗА ББ И ЦЦ, ЯЗЪК ЗА КИНТИТЕ ЗА ТЕЗИ ПЛАТЕНИ *** ПРОТЕСТИ ОТ ЛЯТОТО КОИТО ДОКАРАХА ПИРОВА ПОБЕДА НА БОЯНСКИЯ МУТРО ТАПИР

32

Йордан

преди 9 години

Честито, чрез гласуването си за РБ си избрахте другата турска партия, а именно НПСД. Изобщо РБ е турски не само заради турската партия в него, а също и за това, че те са слуги на Турция и се финансират от Ердоган, който много обича Бойко и ще се радва на коалицията РБ + ГЕРБ. НПСД е просто партията на Ердоган, а Касим Дал и Корман Исмаилов са просто неформални лидери на антибългарската партия, скрила се в РБ, за да спечели български гласове.

31

Смех

преди 9 години

Казвах ви аз да си гласуваме за ГЕРБ, не за тези глупави реформатори, ама няма кой да ме чуе...Сега си трийте сол на главата!

30

7

преди 9 години

До красиОт такива умници като тебе сме толкова добре.ГЕРБ и ДПС отдавна са се заедно.РБ и ПФ,КАКТО и АТАКА искат програма,реформа за излизане от кризата,а не да се краде.Разбра ли ме БЪЛГАРИНО.Какво значи "успешен мандат" за теб? Да изкарат 4 г. това ли е?И след тях потоп ,както до сега.

29

чичко патолог

преди 9 години

Колко им е периода на полуразпад на тези? Събрали се орел, рак и щука. Излъгали и част от избирателите си и самите себе си. Реаниматорски блок. Айде в моргата на историята.