24

Анонимен

преди 9 години

Мая манолоав предложи много по-радикални поправки визбориня кодекс но ДПС не позвоил те да се случат - не позволиха машинно гласуване, не позволиха изчистване на мъртвите души, възразяваха срещу уседналостта и искаха да се агитира на майчин език.

23

Анонимен

преди 9 години

би трябвало да е обратното - да ги разпределят там където ДПС има най-много гласове а не където има най-малко. Това е ПОДМЯНА НА ВОТА!

22

Анонимен

преди 9 години

Нека кюстендилци не ми се сърдят, но доколкото си спомням баш авторката на поправения изборен кодекс беше видна тяхна съгражданка.Е, сега е моментъ да отидат и да и поискат сметка за насътворените дивотии, партийните тарикатлъци и тънки сметки. Но не ми се вярва да го направят.Искаме ли да сме държава, законът трябва да се спазва. Ако не работи на "полза роду", редно е законодателят да го коригира незабавно.Математическото разпределение е метод, но причината за ползването му е политическа!

21

Momo

преди 9 години

Не знам дали сте наясно, но в България такова нещо като СПОНТАНЕН НЕОРГАНИЗИРАН протест НЯМА! Може да тръгне като такъв, но задължително след кратко време се превръща в добре организиран протест, както го доказа близкото ни минало.

20

Антон Николов

преди 9 години

Тотално гласуване на следващите избори!Ще свалим ДПС със земята!България е суверенна държава!Всички да гласуват! Всеки който не гласува, повичава процентите на ДПС. Но по - добре да ни крадат отколкото да ни поробят и да ни вземат всичко!

19

L.

преди 9 години

След такава пародия на избори, върви обяснявай на народа, че от него зависи нещо.

18

Анонимен

преди 9 години

Вървете викайте под прозорците на Мая Манолова - тя го измисли този изборен кодекс, а не ЦИК.

17

ИСТ

преди 9 години

Бат Сали до Мая Манолова-всичко си дойде на мястото. Измамник до измамница. Остава да поканят братя Галеви за съветници, и протестите ще спрат.

16

зсж

преди 9 години

Цялата простотия се случва, защото позволяват да се гласува в чужбина!!Трябва със закон да се забрани създаването на избирателни секции в чужбина, и всички българи живеещи там да не могат да гласуват! И така е правилно, защото хора неживеещи в Родината си нямат отношение към това, което се случва в нея!Да имат право да гласуват само хора, които са официално извън България (служители в посолства, хора в командировка, работещи за български фирми и т.н.),всички гастарбеайтери да нямат право на глас

15

Анонимен

преди 9 години

Бат Сали-министър председателУра

14

КН

преди 9 години

До Анонимен 19На площада пиленце.

13

Анонимен

преди 9 години

хах хаха математически методи.Единственият правилен метод е 1 бюлетина=1 гласкойто събере най-много той става депутатвсичко останало са машинации

12

художника

преди 9 години

До MomoЗащо мислиш, че сред СПОНТАННО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ няма някой, който да се занимава с реклама? Или всички трябва да пишат с маркери и тебешир, за да изглежда истинско?

11

ввв

преди 9 години

Браво на хората от Кюстендил! Показват,че са граждани с позиция, а не някаква си провинция. И все пак се пазете от коли с регистрация КН де :))

10

КН

преди 9 години

До MomoИскаш да кажеш, че в България трябва да протестират само бедни, неграмотни хора.Не е скъпо удоволствие да се направи плакат в днешно време. Аз не бих развявал чаршаф, за да е по-достоверен протеста.

9

Tina

преди 9 години

"Томов обясни как е възможно това да се случи: ДПС има 60 хил. гласа в чужбина, които не влизат в нито едно регионално разпределение по региони. Когато тези 60 хил. гласа се съберат към общия брой от страната за ДПС, излиза, че партията не е представена правилно. Затова се гледат къде са най-големите остатъчни гласове на партията в страната, останали без представителство и оттам се дават мандати." 60 000 гласа за ДПС от чужбина... >1 000 000 негласували в България...Благодаря на негласувалите!

8

Анонимен

преди 9 години

Аз пък си искам БАТ САЛИ, Бат Сали, Бат Сали с теб сме

7

Група роми

преди 9 години

Само ДПС и ГЕРБ!

6

Momo

преди 9 години

Аз също съм против тази простотия, но да бъдем реалисти.Този плакат на снимката изглежда професионално напечатан. Това струва пари. Кой плаща на тери "спонтанно" протестиращи хора? Да беше написан с маркер на стар чаршаф бих повярвал.Каквото и да си говорим в България има нужда от терористична огранизация, за да може онези горе да имат от какво да се страхуват. Ама как да стане като всичко е при тях? :(

5

Елемаг

преди 9 години

До 2: И да не се гласува масово, 13 000 не е равно на 800!!!