46

Анонимен

преди 9 години

Този подуши кокала и озверя! То такава алчност и самозабрава не си спомням.

45

Анонимен

преди 9 години

Пожарникарят от Банкя ще продължи да разиграва цялата държава още дълго време. Но българите отново показаха на изборите, че са мазохисти, на които това им харесва.

44

Анонимен

преди 9 години

Има и друг вариант: Царят Слънце да преглътне факта,че не всеки го харесва и да отстъпи на по-можещите и по-знаещите да правят правителство. А такива хора бол. Дори в неговата партия. След това с Цецко и Цацаров могат да основат нова партия - ЕПСС (Европейска Партия на Селските Стражари).

43

Анонимен

преди 9 години

А най-смешното е, че Боце продължава да не я вдява демокрацията. Управлява не първия, а мнозинството. ГОЛЯМА РАЗЛИКА!

42

Анонимен

преди 9 години

Не е чак толкова лошо Бойко Великий и Цветан Умний да се усерат още веднъж .. сами или в коалиция с някои други мизерници. Да видим след година две колко избиратели ще имат. Лошото е че РБ само дето не са се саморазпаднали. Та надежда от никъде не иде. ... Може би Терминал 2 за всички които могат да четат и пишат.

41

Анонимен

преди 9 години

Абе никой ли не помни, че миналата седмица Баце каза, че ако няма 121 депутата няма да управлява. Наистина ли сме толкова късопаметни българите ? Какви са тия договорки сега - КОЙ с КОЙ да краде ли ?

40

Анонимен

преди 9 години

До Одисейчо 1, 2 или който и да си. Не, не сме срещу тиквата и гласувахме за него (1.1 млн). Не че много го харесваме, но както е написал един колега по-долу за такава пасмина като нас в момента трябва такъв да ни управлява, защото ние нямаме угодия. И Господ да ни сложат за премиер ще го оплюем.

39

Анонимен

преди 9 години

Реформаторите имат бъдеще, но без Костов Този е съсипник на всичко

38

Анонимен

преди 9 години

Нещата почват да се нареждат, независимо дали ми харесва. Куневица - Пръмовица я бройте пристанала на Батю ви Бойко. СДС вероятно - също. С помощта на Народен Фронт (барабар с Архонта, дето заплашваше Бойко с карате) и Бюреков и някои по-подкупни /без/душици от АТАКА - ето ви кабинет на ГЕРБ. После до един-два месеца Баце ще организира разцеплението на Болните рублофили и България WC, като независимите ще осигурят стабилното мнозинство.

37

ГОЛЯМАТА ПЪРЗАЛКА

преди 9 години

Добре де, пак гласувах. И какво? Ден като всички, но мандати храни. Маймунки на бананово дърво! това са нашите Богоизбрани.Към нас не проявяват интерес. И нашите гласчета тъй са жалки! тях утре ще ги возят с Мерцедес, а нас ще ни извозват с катафалки.И казвам аз! от щастие пиян, мислете ме дори за ненормален с поредната обелка от банан! народът беше просто изпързалян.Валери Станков5 октомврий 2014 г. гр. Варна, 20, 50 ч

36

ФАШИСТ

преди 9 години

до Анонимен 52 - добре го каза , за това аз не гласувам , всички политици в България са една стока . " феса клати интереса "

35

Анонимен

преди 9 години

Искам да им кажа на РБ, че тва им беше апогея. Куп народ вече съжалява, че е гласувал за тях. Ако щат да участват, да се цепят... Най-добре да се хванат един друг и да си го нацепят отзад!

34

Маркс

преди 9 години

Рамадане, само в тебе ми е надеждата, дръж се!

33

Анонимен

преди 9 години

Колко болен мозък трябва да си, да спечелиш 1-2% от вота и да искаш ти да определиш кой да е министър председател и колко да е времетраенето на този парламент. Радане, момченце побъркано, политическо трупче, върви на доктор и не се връщай!

32

окей ? :))

преди 9 години

Деформатори не се излагайте бре хора, какви сини имате вие бре?Едните сте за Борисов!Вторите сте за жълто-червената Пръмова, управлявала два мандата с ДПС пред няколко години.Третите сте за затворника ДПСар Касим Дал и турския шпионин Корман Исмаилов!Четвъртите сте за най-мразената фигура на прехода Костов!!Не се излагайте, а гласувайте за АТАКА, която иска да национализира монополите както е в любимата ви Германия и Норвегия и Канада!!Не се излагайте, бъдете достойно пред децата си!

31

Анонимен

преди 9 години

Не че я харесвам Меглена Кунева, но по начина по който я прекараха на евроизборите Костов и Раданчо сега ще си получат заслуженото от нея Не винете Бойко

30

Анонимен

преди 9 години

радане, не забравяй, че костов работи винаги в полза на комунистите и дс, подари нефтохима на руснаците, от приватизацията се облажиха основно ченгета и партийни секретари, разцепи сдс, вместо достойно да се откаже, бламира всеки опит за обединение на дясното, 2 пъти подари президентството на първанов

29

Анонимен

преди 9 години

Прави са че са против ББ и ЦЦ и двамата може да са лидери в ГЕРБ, но в цяла България нямат политическа подкрепа като мнозинство, а пък ЦЦ даже има и тежка присъда затвор докато ББ има криминално минало. ГЕРБ имат и други кадри за премиер например Цачева.

28

до 36

преди 9 години

по-добре е че Костов му нашепва, вместо на теб - Ким чен чун.-***.

27

пак

преди 9 години

Дааа, Борисов и ГЕРБ са вредни за демокрацията, но са крайно полезни за България. Такава пасмина, като всички нас се управлява и просперира само "Со кроце, со благо и со малко/бая кютек!Просто не сме узрели за западния механизъм, тук той не бачка. Затова нека са "вредните" Бойко и Цецо, докато узреем и ги отвеем.А нескопосаното копие на говорещия с итеменужки - Кънев, нека се скрие в ъгъла и замълчи завинаги!