103

..И ГАЗ ЩЕ ИМА...

преди 9 години

..ЗАЩОТО ПРИ ТАЯ ГАЛОПИРАЩА ИНФЛАЦИЯ В РУСИЯ ---НАПРАВО Е ЛУКС ЗА ПУТИН , ДА СИ НАМАЛИ ПОСТЪПЛЕНИЯТА ОТ ВАЛУТА!!ВЕЧЕ И ЗЕЛЕНЧУКА ЩЕ СИ КУПУВАТ С ДОЛАРИ В РУСИЯ!СВЪРШИ "БРАТСКАТА МУФТА"...ХА,ХА,ХАААААААААА...МУФТАДЖАН -МИНА ГРАНИЦАТА ЗА НА ЗАПАД!

102

Анонимен

преди 9 години

Платени от петата колона на Русия, *** правиха изгъзици по жълтите павета и ГЕРБ ги прати на избори,като толкова искат.Сестра Галева с помощта на ДАНС и Цацарката, прецакаха изборите и туриха на власт Орешко, да им сваля цените на тока.Той ги свали с 5%, дето сега и тях да плащаме, но в това време Доган Пеевски, пре*ба КТБ и всички се охълцаха! Сега не ревете, тоя... Вас чака!

101

Анонимен

преди 9 години

Я, колко ясно се виждали отстрани нещата. А пък окъм Европа не ми се мисли как изглеждаме.

100

БОЙКО Е ПРЕЦЕНИЛ :

преди 9 години

АКО ВОДИ "ПРО-АТЛАНТИЧЕСКА ПОЛИТИКА" ---С НЕГО ЩЕ СА ...И РБ, И ДПС И МАЛКИТЕ ПАРТИИ!!!/...ЗАЩОТО ЕДВА СА ВЛЕЗЛИ В ПАРЛАМЕНТА, И НЕМА ДА НАПУСНАТ ТАЯ ЮГОВИНА.../МЕСТАН ПОВТОРИ НЯКОРКО ПЪТИ И ДАЖЕ "ПОДЧЕРТА".....ЗА ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЮЖЕН ПОТОК---ВЕЧЕ НЕ Е АКТУАЛЕН ЗА ЕВРОПА!!!МЕСТАН ИСКА ОТКРИВАНЕ НА БАНКОВАТА ТАЙНА ЗА КТБ.АКТУАЛИЗАЦИЯТЕ Е НЕИЗБЕЖНА!КАКВО ПОВЕЧЕ...??!!!ИГРАТА Е ЯСНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

99

Анонимен

преди 9 години

Браво 118!Все пак някой има смелост да каже истината в цифри.

98

siviya vilk

преди 9 години

LAPNALI GUSTERA POJARNIKARCE

97

Анонимен

преди 9 години

До злобният ***: Много лъжеш, ей! Всъщност, само лъжеш!

96

Анон

преди 9 години

С неговите камъни по неговата глава.

95

А

преди 9 години

Не се бойте Боко нищо не е обещавал този път ,така че споко корабът потъва .

94

Анонимен

преди 9 години

Я да видим сега......... кой е слушкал ББ ......той ще папка.:)

93

злобният трол

преди 9 години

До Dan до бибиянСтатистика : магистрали - оказа се че при управлението на бсп са построени повече километри отколкото при герб;зала "Армеец" - започната при бсп, Борисов спря проекта за известно време и после си приписа заслугата за построяване и за себе си.Това са големи проекти и се влачат много години, не става при едно правителство.така че това със строежите го забравете вече.

92

Анонимен

преди 9 години

До Dan до бибиян 111 - гербаджиите направиха 95 км. магистрали - Станишев - 112 км. магистрали - призна го Л.Павлова , Станишев повиши пенсиите почти 85% и 4 год. по швейц.правило , остави вдърж.резерв 8.3 млрд.лв. , иконом ръст - над 3%, безработица под 9% и т.н. Орешарски/БСП за една година размрази пенсии,заплати , социални плащания - майчински ,възстанови болници,намали цената на тока , намали безработицата с 55 000 , иконом ръст-1.8%, и още полезни неща - при платени протестърски напъни .

91

има ли значение?

преди 9 години

До Dan до бибиян , гербаджиите замразиха пенсиите за 4 години , фалираха чрез рекет над 130 000 фирми - 400 000 безработни , замразени социални плащания , закриха 17 болници , направиха мошенически поекти по ОПОС и ОПРР през 2012 г. , но парите по тия програми ЕС ги спря при Орешарски , гербаджиите завариха от Станишев/БСП 8.3 млрд.лв. през юли,2009 г.- оставиха 3.9 млрд. февр. 2013 г. и направиха външ. дълг 4 млрд.лв. с лихва 4.5%, присвоиха /буквално/ 1.5 млрд.лв.здравни осигуровки и т.н.

90

nikivichev

преди 9 години

До ШопНа Боико може би това му е последния шанс да остане на власт . Ако го пропусне ще отиде при Станишев Царя и Костов

89

Анонимен

преди 9 години

до 112По принцип това са добри идеи, но задача номер едно е да има работеща и печеливша икономика, в която да има много работни места.Сигурен съм, че когато човек има работа и средства, не се интересува от марихуана, *** и т.н.

88

Анонимен

преди 9 години

110Хазната се обърква от управляващите, те нямат интерес да правят механизми, за развиване на икономика - за работни места, заплати -растящи, съответно вноски и данъци.Има състезание между няколко егоиста-комплексари, които си ги мерят, а ние сме зрители.Това ще продължава, защото хората са същите, които влизат в Парламента.Преференциалният вот не важи за недосегаемите -първи в листите.Парадоксът е, че точно за това избирателите искат преференцията-да се отърват от същите.

87

Мирослав

преди 9 години

Седнете на масата и се разберете! Нали уж всички искат да "оправят" икономиката, да "вдигнат" доходите, да "оздравят" банковата с-*** и т.н. Добре, щом всички го искате, стиснете си ръцете и работете! А не да умувате кой не трябвало да е премиер, кой не трябвало да е министър..Поработете 4г, крадвайте си от тук от там, ама и народа да е доволен! Така ще си извоювате поне още 1 мандат!!

86

какво стана

преди 9 години

Стана пълен т.шак в парламента.Почти пълно с бивши крадци и кандидати за такива.Да пази Господ България.

85

АНКЕТА

преди 9 години

Я да видим колко ще гласуват ако аз се кандидатирам. Слагайте + и -. Моята предизборна платформа е:1. Легализация на инд.коноп за индустриални цели и износ. Б-я има страхотен климат за това.2. Легализация на марихуаната. Милионите от акцизи отиват за пенсии.3. Легализация на проституцията. Таксите в здравеопазването.С това елиминираме 90% от наркобизнеса.4. Забрана на ДПС и Масоните в политиката.5. Пряка демокрация, електронен референдум по всеки въпрос. Всичко се решава от народа.

84

Dan до бибиян

преди 9 години

Та ясно е ,че трябва да се пипа със здрава ръка, в момента кой според теб, е по подходящ за министър председател??? Аз лично съм доволен от направеното за един незавършен мандат от ГЕРБ, и поне до сега не съм видял БСП да е направила нещо за всичките си управления до сега БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, и зада не съм голословен отивам в конкретика-пътища, детски градини, спортни площадки зала "Арена Армеец", дай сега ти една тоалетна направена от БСП поне !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!