7

тролгеносен

преди 9 години

Истината е простичка. Сега всички изнудват Бойко за "експертно" правителство. Този цирк вече ни е игран и с Беров и с Ореха.. Искат да си крадат на воля а накрая ГЕРБ да духа супата. Връщай мандата Борисов!!! Остави ги да ги избие народа с камъни!

6

ПАТРИОТЪ

преди 9 години

До бай иванСидеров е единствения, който каза истината за 25 години преход!Ако Симеонов и Каракачанов не се изложат, нека се обединят с АТАКА и заедно да опитат да направят нещо. Имат потенциал за втора политическа сила ако са заедно!!!

5

бай иван

преди 9 години

патриоте, патриоте. само ние с теб останахме патриоти. видяхме го Сидероглу и психозата му, моля ти се да не го пишем патриот, щото ме мислят психопат. да видим Симеонов какви ще ги забърка.

4

ПАТРИОТЪ

преди 9 години

Да се обединяват с АТАКА и да изметат ***!!!Стига са се карали за глупости!!!Сидеров и Симеонов ще са непобедими заедно!!!

3

kj

преди 9 години

Этвм

2

Гласувала

преди 9 години

Аз лично не подкрепям тази партия, но действително са прави, че гласуването трябва да стане задължително и само основателни причини като тежка болест, раждане и т.н. да ни освобождават от тази отговорност. За всеки мързелив негласувал да има сериозна глоба или друго наказание.

1

Анонимен

преди 9 години

Патриотичният фронт да обясни на народа защо има кметове и областни управители на ДПС в Симитли и Велинград избрани с подкрепата на ВМРО.