281

Анонимен

преди 9 години

ЗАПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ,ЧЕ ПЕЧЕЛЕНЕТО НА ИЗБОРИТЕ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛО ПРИ БОРИСОВ В САМОЦЕЛ, ВЪВ ФИКСИДЕЯ. СТРАХЪТ ,КОЙТО ГО ПРЕСЛЕДВА НОЩ И ДЕН Е ДА НЕ ИЗГУБИ ,ДА НЕ ОСТАНЕ ВТОРИ.СТРАННА ЛОГИКА ОБРЕЧЕНА НА НЕУСПЕХ.Търси подсигурен успех,без да развива своята решителност и твърдост.

280

neni4a

преди 9 години

До поля Никой не ги е обвинявал,че са престъпници избирателите на ГЕРБ,но да ме извиняват,ама да гласуват,за една мутра е върха на идиотизма или продажничеството Е после не се чудете защо нацията ни била проста,еми само й вижте пплитиците и после нищо да не ви учудва Българина се кефи на мутри и си мисли,че като преди биели и рекетирали,сега ще са добри управляващи Само че Мършата си е ***,дали облечена с анцунг или костюм Не го разбра тъпия народ и ще тегли в мизерия до края

279

"Хейтър"?

преди 9 години

До поляПоля, милата ми уфсъ .... оставаше пък и да кажеш, че ти си го измислила. Щяхме да се чудим как да разжалваме Хегел.Ама иначе съм абсолютно съгласен, народа ни носи огромна вина. Ние сме политиците и политиците са народа, уви. Но това не омаложава факта, че си простичка. Я се замисли защо толкова те карат да гласуваш? Тях не ги интересува толкова за кой си пускаш бюлетинката, колкото да отчетеш активност.И по въпроса, има още две изказвания, на Сталин и Марк Твен. Измисли си ги сама!

278

ей сега

преди 9 години

Хаха. Компромиси и отстъпки, да ама не. Компромиси и отстъпки от национален интерес и добруването на народа няма как да се правят!Вие правите отстъпки и компромиси от това, какво сте си начертали да лапате и крадете, долни лицемери, кой ви вярва!!!Волен Премиер или да влиза Владимирович !!Казах !!!!!

277

поля

преди 9 години

До Анонимен Според твоят интелигентен критерий, избирателите на Герб са крадци. Т.е работещите и младите хора са крадци. Свестните в тая държава, гръбнака и са онези бедни, беззъби, пропити от безнадеждие хорица? А Да тие хрумвало, че само силните могат да помогнат на тия дет не са могли да си помогнат цял живот и са гладуват?

276

Анонимен

преди 9 години

С една дума всички трябва да направят отстъпки в името на България, и да подкрепят герб, но герб няма да прави отстъпки и ако др не е огънат декември на ново

275

Анонимен

преди 9 години

До DreamTheater 319: Пич, много си заблуден. Ако ти си критерият за интелигентност, то здравата сме я загазили. Народа каза на всички политикани, че са ***. Кратко и ясно. ГЕРБ имат по-добър резултат, доколкото техните избиратели са по-мотивирани. Ако спечелят ще има какво да крадат, ако ли не-ще чакат следващите избори ( ако ги дочакат и не се пребоядисат). МВР говореха за купения вот, но никой не обели и дума за контролирания. Силата на ГЕРБ е там.

274

Анонимен

преди 9 години

Нали са си и трите партииГЕБ,БКП и ДПС ОТ ЕДНО И СЪЩО КОТИЛО БКП...ЗАщо да не "ПРЕГОВАРЯТ?!"

273

поля

преди 9 години

До "Хейтър"?Какво ще кажеш за "всеки народ си заслужава управниците'? Това не съм го измислила аз като уфсъ. И друго. Избирателната аритметика е такава, че вие гладните и онеправдани, милите ми те, дет не гласувате, всъщност ще накривите феса на дедо си и ще си седите гладни. Изобщо да не оплаква никой, който мълчи. Да си мълчи!

272

Анонимен

преди 9 години

Тия си мислят,че политиката е МАЧ! Мамммма мия! Некадърници!

271

Анонимен

преди 9 години

Колкото по-често има избори, толкова повече народа ви мрази. И ако има избори около Коледа и 20% няма да гласуват тоя път. После ще вземем под наем унгарския премиер за да систематизира нещата, щом в България не може да се намери достоен политик - родолюбец и патриот!

270

Интернал

преди 9 години

Бойко да се разбере с Касим Дал и Корман Исмаилов и Симеонов(СКАТ Инвест Пропъртис) и да закриват държавата!!!Поне да знаем, че всичко е загубено !!

269

уплашен

преди 9 години

Този ако дойде с бандата крадци - пукнат лев няма да Ви остави!

268

Анонимен

преди 9 години

boikoo nikoi ne te iska!! Nali nqmashe da pravish pravitelstvo ako nqmash 120 deputata, tova zabraviha li go povecheto hora? As ot dnes shte sum pred parlamenta da vidi tozi maimun,che ne go iskam,kakto i cqlata mu mrusna, idiotska partia!!! Nqkoi shte se prisuedini li?

267

DreamTheater

преди 9 години

Преднината на ГЕРБ спрямо останалите е смазваща.И ще се увеличава.Но има и нещо ,което също е много важно:хората гласували за ГЕРБ са основно работещи в диапазона 20-60 години и интелигентни.За ДПС електората има ли смисъл да говорим?!Неграмотни,дори и българският език им е чужд.БСП снищо не може да се похвали-само пенсионери заблудени от лъжите им са подръжници.

266

Анонимен

преди 9 години

Цирка ще е пълен - самовлюбената тиква на колене пред ДПС и БСП .

265

il_cho

преди 9 години

Тиквоний не ще да пусне властта и това си е! Нали сте голяма партия... поканете си експерти, които да управляват от ваше име, това решение биха го подкрепили всички партии! Едва ли някой иска пак да види цвъки, тиквонии и дянкофф на кормилото на държавата!

264

Скърбящ по БГ

преди 9 години

на снимката: БиБитка и неговите калинки ! Господи пази България!

263

Анонимен

преди 9 години

Тази мутра се е наканил за напазарува 35 депутати най-малко

262

Анонимен

преди 9 години

До KafeeДоста неграмотно пишеш! Личи си колко сте интелигентни избирателите на ГЕРБ!