47

Анонимен

преди 9 години

Abe tozi oshte li ne e v zatvora?? Gram sram nqma! Nito toi,nito boiko! *** i mutri tova si izbrahte, da vi e chestito! Sram me e kak tolkos narod moje da glasuva za gerb,qvno prekaleno mnogo prestupnici jiveqt v stranata ni, koito imat interes v tova,prestupnici da gi upravlqvat...a kakvo ostava za normalnite hora?? Da napuskat stranata?

46

Анонимен

преди 9 години

търси, търси, май пак ще береме шишарки по коледа

45

anonimen

преди 9 години

6to revete be,vie si gi izbrahte,da sa vi 4estiti,s mestan otgore..........Umnici.....

44

Истина

преди 9 години

Интересно ,, Цветан Цветанов пак Министар на МВР Всички КРАДЦИ треперят и пишат срещу него ...

43

Грешно !

преди 9 години

Хората не гласуваха за Борисов, а за ГЕРБ или по - точно казано за дясно управление с европейска ориентация. Държавата и управлението не са бащиния никому. Ако се отиде на нови избори, освен, че страната отива съвсем по дяволите, то ГЕРБ ще се срине до 10-15 процента, а може и по - малко.

42

Хаха

преди 9 години

ГЕРБ защо си мисли и се държи сякаш ще управлява ?!?!??!?Хахаха Бойко още спи с цифрите и кошмара за тях не спира хахахаСега как ще управляваш Борисов ???Как ще съсипваш държавата? Как ще ни правиш по бедни ? Да живее България :)

41

Анонимен

преди 9 години

Наремето ДПС влезе в коалиция с НДСВ, сега НДСВ я няма. Тогава БСП почнаха да се люспят, а в предишното упрвление ДПС-БСП, ДПС ликвидираха почти БСП. Сега на Боко /големия мъж/ ще му наложат отвън коалиция с ДПС, което означава че и ГЕРБ скоро няма да ги има. ДПС ще ликвидират и тях. Между другото ДПС замалко да ликвидират и Атака.

40

Анонимен

преди 9 години

Шабане, ако ти си българин, аз съм великобританец, нищо, че живея в ЮК. Ше станеш българин, когато започнеш да правиш нещо за страната.За сега българо алабаламяните правят нищо друго освен насаждане на етническа омраза и легално ограбване и протурско промиване на мозъците. Същото което праят и нашите предатели, ама вий сте по-убави от тях, щото поне знаем, че не сте българи, а те а са *ани предатели.

39

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ПАК ПЕЧЕЛИ ! ЗАЩО ЛИ ?

38

Анон

преди 9 години

Цецо крадецо къде се намесва-няма думата. Да го прибират на топло веднага!

37

Анонимен

преди 9 години

Очакванията на избирателите ли? Избирателите, които отидоха да гласуват са по-малко от половината, такч е очакванията на избирателите са, че не очакват нищо добро от партиите като ГЕРБ и останалите, които участваха в изборите. Трябва да си мног "умен", за да не го схванеш и да плямпотиш врели-некипели.

36

Анонимен

преди 9 години

Еееее пак ще се чете ''Винету'':(((Писна ми вече!

35

Анонимен

преди 9 години

............. ............... ................. ................ ................айката на всичките!!!!През 2 години се опитвам да се завърна в България и да се установя-ядец. Еми, то няма какво да агонизирам повече-тъй и тъй дойде време за брит.паспорт да се кандидатства! БАЛСАМГИ!

34

ШАБАН АЛИ АХМЕД

преди 9 години

До Анонимен36-И..ПЪРВО МИ ДЕФИНИРАИ КАКВО Е ''БЪЛГАРИН''.ДПС СЪЩО СА БЪЛГАРИ. А З СЪЩО СЪМ БЪЛГАРИН

33

Анонимен

преди 9 години

Бойко няма никаква вина. Той е невменяем. Но как е възможно психически болен човек да бъде назначен за премиер? Просто защото и другите от върхушката са на същия ум. Човекът обрича на глад и мизерия 90 % от народа български. Какво да коментираме? Върхушката в България е напълно деградирала. Това предвещава граждански размирици, защото кокалът не се пуска лесно. Особено от бясно куче.

32

Анонимен

преди 9 години

По качество на пътищата разбирай асфалта - България заема 129-о място в света. Според доклад на Световния икономически форум за периода (2012-2013 г.).Оценени са пътищата в общо 144 държави, като България има оценка 2.5. Със същата са още Мадагаскар, Коста Рика, Парагвай, Киргизстан и Босна и Херцеговина. Непосредствено преди нас с оценка 2.6 са Буркина Фасо, Колумбия, Венецуела и Непал. Скоро България ще задмине по финансова стабилност Марс - 0.0000 приходи и 0.0000 разходи.

31

Голямата разлика

преди 9 години

За мен разликата между БСП и ГЕРБ е следната - в първата са разни висши кадри от БКП, а във втората шофьорите и телохранителите им:

30

Сашо

преди 9 години

По думите му сегашната ситуация изисква от РБ да участват в управлението и по този начин да оправдаят очакванията на избирателите си. Цвъко те и през 2009 гласоподавателите чакаха да поканите синята коалиция, но тогава АЛЧНОСТА и ПРОСТОТИЯТА ви бяха в повече и се мислехте за велики, накрая премиера каратист се уплаши от една шепа хора и се скри като мишка, затова сега не подкрепяме мутрата страхлива.

29

Гласувалите

преди 9 години

за осъдения престъпник на снимката са за бой, а този е за затвора.

28

Анонимен

преди 9 години

Боя се от човека, прочел само една книга, възкликнал навремето Тома Аквински. Е, настоящето показа колко е бил прав.Timeo hominem unius libri