58

Анонимен

преди 9 години

ДНЕС ГЛАСУВАТ САМО МОРАЛНО ПРОПАДНАЛИ БЪЛГАРИ , ГЛАСУВАНЕТО ВОДИ ДО БАНКОВИ ФАЛИТИ,УБИЙСТВА,РАДОСТНОТО Е ,ЧЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА РАЗБИРАТ ИГРАТА НА ДС И НЕ ГЛАСУВАТ,ДС СЕ НЕ СА ПРОСТО АГЕНТИ,ТЕ СА И МАСОНИ КОИТО ВА ИЗБИВАТ ВЪВ ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ ,ГЛАСУВАЙКИ ВИЕ САМО ИМ УЗАКОНЯВАТЕ ВЛАСТТА,ДРУГО НЕ ПРАВИТЕ, УЧИТЕЛЯ КОЙТО ДАВА НА ДЕТЕТО КАРТИНКА ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ МУ Е ВСЕ ЕДНО КОИ ЦВЕТОВЕ ЩЕ ИЗБЕРЕ ДЕТЕТО,КАРТИНАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ

57

Анонимен

преди 9 години

Към 16 часа днес се разбра, че плявата в България е поне 64%.На света не му дреме дали политиците в някаква мижава, изпаднала държавичка са легитимирани или не.На политиците не им дреме дали ги легитимираш, или не - събрали са си достатъчно купени гласове да си поддържат положението.Негласувалите да си затварят плювалниците и да си траят. За друго не стават.

56

Анонимен

преди 9 години

Винаги съм казвал и се потвърждава, че при ниска избирателна активност, печели герп. Техните прославить 30-35%. Това е. Отвратиха хората.

55

Айше Ма Фани

преди 9 години

Тези дето не ходят да гласуват са долни* даващи власт на гъзолизците на Ердоган.

54

Анонимен

преди 9 години

Много ясно, че г-н Сидеров и АТАКА ще са пак в парламента. Въпреки всички опити на Хамериканците и Еврейско-масонските илюминати да унищожат единствената БЪЛГАРСКА партия.

53

123456789

преди 9 години

Ще се радвам Сидеров и Бареков да са в парламента! Те ще бъдат коректив на бъдещата власт!

52

гребераст

преди 9 години

Квоо? Сиверов пак в НС? Прости хора, слаба държава!

51

един българин

преди 9 години

До: номер 56 (негласуващияА ти като не гласуваш какво доказваш че си? Щраус може би? Зарови си главата в земята, ама пак ще бъде избран парламент, пак ще бъде избрано правителство и пак някой ще те управлява - но без тебе! А ти не гласувай. И си стой в черупката. Като ***! Ама после не обвинявай никого че ти е виновен - нямаш право!

50

един българин

преди 9 години

До: Кумчо Вълчо (номер 49)Аре бе, Кумчо Вълчо, ний кат' сме овце, защо ти не създаде партия че да гласуваме за тебе бе, Вълчо?А като гласуваш какво доказваш че си? Щраус може би? Зарови си главата в земята, ама пак ще бъде избран парламент, пак ще бъде избрано правителство и пак някой ще те управлява - но без тебе! А ти не гласувай. И си стой в черупката. Като ***!

49

Анонимен

преди 9 години

До TSТук не става въпрос за *** или турците като етнос,а за това че тези хора до голяма степен не са компетентни да определят нашето бъдеще и с техния купен вот и нашето мълчание се получава това.Не знам за господ дали си знае работата,но щом ти се вляеш от другите хора толкова лесно,явно ти няма да си я свършиш...ЖИВИ и здрави всички

48

Politic

преди 9 години

А бе тарикати, а като не гласувате какво ще промените__________________________________________________Пишлеметата като теб няма да са легитимни, никой не признава големи водачи ... дето нямат подкрепа. Всичките льжливи политици да си вьрвят. Никой не гласува за тех.

47

Мартин

преди 9 години

Такова простолюдие го няма никъде ......В България , Българите плащат тока на *** и на всичкото отгоре оставят *** и турците да определят кой да ги управлява ! Смятай каква покорна р.я . *** и турците да ти решават съдбата ............ами то направо да правим турския език национален или *** ?

46

Анонимен

преди 9 години

ДПС Е СЪЗДАДЕНО ОТ ДС ,СЕГА МАФИЯТА СЕ ОПИТВА ДА ПЛАШИ ХОРАТА С ДС ЧЕ ДА ОТИДАТ И ДА ГЛАСУВАТ,ТЕ ПО ДРУГ НАЧИН НЕ МОГАТ ДА СИ УЗАКОНЯТ ВЛАСТТА,АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БАНДИТИТЕ ОТ ДС

45

TS

преди 9 години

До БългаринАз съм българин и не гласувам заради такива като теб - изпълнени с омраза. Наляво и надясно плюят с презрение по останалите етности. Виж си злобата, която се лее от думите ти "Турците и *** гласуват вместо вас". Сигурно си и добър християнин - виждам, че определяш кой има право на нещо и кой не. Утре ще искаш да решаваш и кой да живее. Бог си знае работата. Такива злобари като нас ги стопи с 20% за 25 години.

44

Резултат

преди 9 години

60% Българи пияни или от мързел няма да отидат до урните ........60% удрят рамо на ДПС .Честито на ДПС ! Желанието им се изпълни от воле ! Ревът че ДПС трябвало да се унищожи, но само на приказки типично за Българите . Тия същите можеха да съсипят ДПС ...ноооооооо по добре така ....4 години има за какво да недоволстват ...берекет а ? Срам ме е че съм Българин !

43

Анонимен

преди 9 години

ДНЕС БЪЛГАРИТЕ СЕ РЕДЯТ ДА ГЛАСУВАТ КАТО СТАДО ОВЦЕ НА ЗАКОЛЕНИЕ,ДНЕС ИЗБИРАТ КОЙ ДА ГИ КРАДЕ И ПРОДАВА,КОЙ ДА ГИ ЗАРОБВА С ДЪЛГОВЕ,БЪЛГАРИ ВИЕ СТЕ ДЕГРАДИРАЛИ,ТОВА Е ФЕНОМЕН,ТИ ГО КРАДЕШ ТО ОВЦАТА ИЗЛИЗА И ДОБРОВОЛНО ТЕ УПЪЛНОМОЩАВА ДА ГО ПРЕДСТАВЛЯВАШ И КРАДЕШ,КОГА ЩЕ ПРОУМЕЕТЕ ОВЦЕ ЧЕ ДЪРЖАВАТА И БЛАГАТА И СА НА ВСИЧКИ НАС ? НИЕ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ВЗИМАМЕ РЕШЕНИЯ,КОГАААААА БЕ ОВЦЕ ? ЗАЩО ХОДИТЕ И СЕ УНИЖАВАТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ ? ВСИЧКИ ПАРТИИ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ДС ,БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ

42

Анонимен

преди 9 години

Не е истина просто - отново мутра и осъден начело.... купиха ви гласовете с вашите пари!

41

Анонимен

преди 9 години

Недейте гласува...Следвайте опорните точки на Бсп..Стойте си у вас всички са маскари...Те ДПС си знаят работата.

40

Анонимен

преди 9 години

защо манипулирате хората - каква е тая победа, след като при 35% избиратенлна активност, печели 34%, коеето е едва 9% от всички имащи право на глас българи. Ако нещата останата такива до края на деня Борисов ще има 78-82 депутата, което е доста далеч от заветните 121. Така че пак ще го слушаме, как ще мрънка, как никой не искал да си играе с него.

39

Анонимен

преди 9 години

До djo burziqПосочените от теб партии имат толкова проценти, защото за тях са гласували техните твърди ядра, а народът жми и масово го мързи да гласува.