45

Анонимен

преди 9 години

До 47 . Ми те документите го показа, а дори Флоров бе скрил няколко страници от разработката. Това го има запечатано дори в телевизията на ББ. Тук няма какво да се доказва и малките деца го знаят даже си играят на мутрата ББ.

44

помнете

преди 9 години

Бонуси , бирени скандали , акции за два стека цигари , тефтерчета , евро комисар от ГЕРБ който не знаеше на кой континент е Судан , летене с правителствен самолет за мачле , постни пици , лентореза , лошия материал , студентите - овчари , пържоли на полицейски кучета , министри събрани от улицата , върхова безработица , огромни сметки за ток , и още и още...

43

Анонимен

преди 9 години

.

42

Анонимен

преди 9 години

До МСБдори за ДПС ще гласувам само да видя края на *** от ПОЗИТАНО

41

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен52 вие партийните координатори винаги гласувате пот строй така че се тази дали ревеш или не

40

МСБ

преди 9 години

Доста , доста простотикви има ......новото управление ще е ДПС и ГЕРБ .......от много години има цел една ....ДПС да стане върхова сила ! Бавно , като кушута ....ако се сещате за тези думи на Доган !

39

Анонимен

преди 9 години

Днес Платения Позитански Плювалник няма удържане ! Още 2 3 дена , и каквото изкара изкара .Ден ...година храни !

38

Анонимен

преди 9 години

Човекът подал оставка се готви да управлява пак... абсурдите у нас нямат край. Аз обаче специално ще отида да гласувам, за да мога да се оплаквам после с право. Съветвам ви да гласувате, защото иначе ще гласуват вместо вас!

37

народа

преди 9 години

БСП ТРЕТИ после ще се разпаднат на фракций и ще последват съдбата на костов ДОРИ ДА ТРЯБВА ДА ИЗБИРАМЕ ТИКВИ И МУТРИ до тогава си струва

36

Unufri

преди 9 години

49: Дай да ги видим тези документи и доказателства, бе :) Само приказвате и копирате от разни сайтчета измислено инфо. Хайде, дайги тез документи, стига ги стиска...

35

Анонимен

преди 9 години

Тези 17.5 ги знаем кои са - криминогенен материал, старата недъгава администрация от калинки в това число и крадливи кметове по райони и общини, политически гешефтари и стари комунистически авери. Нормалните хора не могат да гласуват пак за човека, срещу когото се самозапалваха и който рекетираше и унищожи бизнеса им.

34

Анонимен

преди 9 години

Не само от София и Банкя , а това , че сме глупав народ. Единствения политик , доказан с документи- разработван като мутра и ние искаме да ни управлява. Хора посегнали към бюлетината на ГЕРБ, на могат да бъдат други , освен с престъпно мислене. Друго обяснение няма. И затова сме на това дередже.

33

До Трол

преди 9 години

Големи психоанализатори сте на Борисов Бе ! Сам ли си или цял екип се подготвяте...

32

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАТо ГЕРБ бе на първо място и на миналите и на по миналите избори... какво от това ДПС Рулз!ГЕРБ правителство няма да успее да направи.

31

Анонимен

преди 9 години

17,5 % от 40 % е само 5-6 %, главно от София и Банкя.

30

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Видяхте ли анкетата на първа страница... - тотално превъзходство на ГЕРБ... - червен Кольо и началниците му от Позитано пик***ят шистов газ...

29

АЦЕТО

преди 9 години

ТАКА ВИ СЕ ПОЛАГА *** ПРЕДИ ГОДИНА ТОИ ИЗБЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ СЕГА ГО ИЗБИРАТЕ ПАК

28

Анонимен

преди 9 години

Борисов стига се е правил на велик.Сам разбира,че е минал своя апогей и рейтингът му спада.Не иска да повярва,че е така,въпреки че много добре го чувства.Говори за стабилност но такава каквато на него се иска,а не както другите желаят.Време било вече.Как разбра,като година и два мес. активно дестабилизираше.Като е време,защо поставя условие на избирателя колко мандата да получи,иначе без него.Деструктивно,недемократично и най-вече глупаво.Нали "както ни подреди народа" ама не съвсем ако няма 121,после 105-110 няма да поема отговорности.Уж победител,ама...Що ли не си ходи.

27

Анонимен

преди 9 години

Атака!!

26

Rumen

преди 9 години

Реално обстановката е такава че ДПС+БСП+Атака+ББЦ ще управляват. Пък вие си говорете кой е на първо място и кой искате за премиер.