182

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера защо не смениха по- рано Безяк? В 8те минути които беше на терена Анисе например навърза и подмина 2ма от защитата на Реал.Безяк бил класа миналата година?! Може.. вкарваше голове наистина, но вчера като го гледах или беше налял гипса или наистина е в лоша форма.А Александров какво беше това комично подхлъзване ли, не знам и аз какво да го нарека при 2рия гол? Ако не беше трагично щеше да е доста комично. Така и не го видяхме като хората, тъй като операторите бяха ДОСТА зле.

181

Мустафа

преди 9 години

Хади, джанъм, сичкото платени фенови на нашето льобимо Делли Орман кулюбюлю, кремвиршити гореее!

180

Анонимен

преди 9 години

вчера наблюдавахме не мач, а една балетна постановка по мотиви на съдията, в която прима балерината се изяви за пореден път

179

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 221Да, радваме се! Защото ги настигаме не за да ги "пре*ем", а за да докажем, че сме наравно с големите. Прочети си коментара, виж си изразните средства и пак си помисли кой е селяка тук ;)

178

Анелия

преди 9 години

Напоследък имаме рядко поводи да се гордеем, че сме българи.Този мач, едва ли ще остане като значим в историята на футбола, но един български отбор игра достойно до края и заслужава достойно признание и похвала за усилията. Благодарим Ви момчета, че макар за 90 мин. показахте колко много можем да постигнем с труд и разумно изразходени пари!

177

софиянка

преди 9 години

Феновете на ЦСКА нямат равни! То не може да си нормален и да си фен на този отбор, поне аз не познавам такива. Правят впечатление на пълни простаци- цинични, арогантни и агресивни, завиждащи за успехите на другите, но всички са патриоти и най- вече софиянци. Това го няма никъде по света. Ето за това няма да стигнете по-далече. Човек изпълнен с омраза не е победител!

176

Анонимен

преди 9 години

Силни, мноооого силни Реал, но чест и слава на Лудогорец, браво. Без значение как ще се развие в бъдеще, този отбор е едно прекрасно явление за българския футбол. Игра, мениджмънт, организация, дисциплина - дано се заразят и останалите отбори.

175

Pin

преди 9 години

И майка му на Роналдо да бяха пуснали като главен съдия, нямаше да свири толкова всеотдайно за синчето си, поне от срам !

174

Анонимен

преди 9 години

Ех, люде прости, радвате се, че "малките били раклатили трона на големите"... Типично за бг селяка да гледа да пре*е по-успелите от него, а не да се опитва да ги догони. Затова ще ставате само охрани и сервитьорки на големите.

173

Анонимен

преди 9 години

А така спорете за футбол, то от вчера токът е с нова цена...

172

Българин

преди 9 години

Гледам тука псевдо феновете на ман- галското отборче продължават да се величаят. ФАКТЪТ е, че срещу тях не се свирят дузпи! И двете дузпи с Ливърпул и Реал бяха 100 %! Боли, но е по- лесно да се оправдаем със съдията, топката, тревата, вятъра и извънземните!КЗЛ и Смукачеф ДГД!

171

ИСТ

преди 9 години

Съдия пак победи Лудогорец. Футболната мафия няма да допусне да се повтори 1994 г. В малко градче играят ГОЛЯМ футбол.

170

Грешка

преди 9 години

направихме грешка, че не пуснахме Моци да варди при втората дузпа, шяхме да се докопаме до равенство.

169

Разградлия

преди 9 години

Абе каквото и да си говорим, Реал бяха по-добри, ама ако преди 10 години ми бяха казали че Лудогорец ще играе с шампиона на Европа и ще падне само 2:1 щях да се изсмея. Радвам се че наше село се представя по-добре от Левски преди 8 години. Софиянци имат малко нужда да им се посмачка фасона, току виж това помогнало и извън футбола.

168

Супер!!!!

преди 9 години

Прекрасен резултат !Накара алкохолизираната *** която крещеше подобно на стадо *** пред един древен телевизор пред блока да млъкне след края на проклетия мач и да се разотиде по копторите си.Ако не дай си боже бяха спечелили селянията щеше да е до зори.Дано на следващи срещи губят със все по голяма разлика.*** пред блока стават все по тъжни и съвсем не им се крещи.Добър резултат!

167

Анонимен

преди 9 години

Шампионът записал нова красива загуба........ - еми това сори ама е идиотско изказване - няма красиви загуби - има загуба, равен и победа........

166

Анонимен

преди 9 години

Футбол не гледам, но е приятно, когато малките разтърсят трона на големите! Радвам се на всеки успех, независимо в какво, зад който стои името България!!!

165

кой сега е номер 1 ?

преди 9 години

То и в България все едни сеят, а други жънат ...Щеше да е новина , ако съдията пак не им е виновен .Да не би някой английски клуб вече да дава 280 млн паунда за Моци ?Важен е крайният резултат , а това го решава съдията !Лудогорец са "моралният победител" . Защо ли се сетих за един вече бивш песовец ?Базел бие Ливърпул с 1 : 0 , а това ще рече, че ще се борят здраво за 2 - рото място .Поздравления за европейските отбори !

164

бай Иван

преди 9 години

Какво очаквате ?Само Роналдо струва колкото всички отбори в родната ни "А" група, заплатата му за един месец е колкото цената на всички футболисти от "Б" група.ПП: Ако първенството ни беше по-добро можеше и да изкарваме поравностойни отбори.

163

Анонимен

преди 9 години

До ай, канаритъп пловдивски селянин,заради такива като теб София се напълни със *** от прованса и занижи нивото на интелигентност и повиши полюцията в града ни,за това затихни и изчезни със скоростта на бит