22

1_българин

преди 9 години

Не участва в пазарлъци защото този път те ще са без- него и ДПС.....Нормално....

21

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 25, Волен Сидеров е крякащо плямпало и нищо повече. Неговата експертиза е фотографията, при това на гимназиално ниво. Още чакам да получа отговори как един уж български националист не отваря и дума за Македония и македонския въпрос, както и как така един български националист внезапно се превръща в руски или по-скоро съветски националист. Същият този Сидеров говори за национализации, но кой как ще управлява тези национализирани предприятия, кой как ще добива и обработва златото?

20

Анонимен

преди 9 години

Те вече са се спазарили с Бойко.

19

Анонимен

преди 9 години

Отново само АТАКА ,само АТАКА се бори за народа.Страхотна реч на Волен Сидеров.Вън монополите от България,национализация на енерго,веи,банки.Връщане на златото в български ръце.Народе вдигни глава,събуди се,стига вече геноцид,стига разруха на родината ни,стига продажба на това което построиха нашите баби и дядовци,стига сме съсипвали земята на Левски и Ботев.Стига престъпници в политиката.Стига *** и ислямизация на България,съд и затвор за всички политически мутри които съсипаха родината!АТАКА с 11 за един достоен живот на децата ни.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

18

777

преди 9 години

Явор Дачков каза при М.Цветков:Двама души управляват България -Бойко Борисов и АхмедДоган.

17

Анонимен

преди 9 години

"По думите му тезата на ДПС е, че България има нужда от стабилно управление с евроатлантически профил."България има нужда от стабилно уравление с БЪЛГАРСКИ профил и българска съвест и самосъзнание и мислещи за България. Не от някакви евроатлантически или турски ценности. Местане, гледай си незаконната турска партия и не се ОПИТВАЙ да мислиш какво е добро за България, защото ти не търсиш това - ти не търсиш доброто на България. Нито твоята партия е за доброто на България.

16

Анонимен

преди 9 години

Този заедно с Доган са най-мазните типиажи в политиката. И най-големите мафиоти. Но простите етнически турци си ги избират и преизбират, а после реват, че пари нямало за тютюн. Скапана държава. *** народ.

15

Анонимен

преди 9 години

За какво са им пазарлъци, Ердоган е реалният президент на България.

14

АНОНИМЕН

преди 9 години

ДПС не се пазари защото си купува гласове ,там където има веселба в маалите означава ,че са взели помощите и 50-60 лв за изборите .

13

Маркс

преди 9 години

Кампанията е тиха, защото баницата вече е разпределена и политолигархията задоволена, пфу! Кротат народа та да не ходи да гласува и твърдите ядра на БКП да изберат гробари, гъби отровни червенушки и фесове червени! Гласувай народе, гласувай масово, за когото си щеш, но гласувай та да им объркаме сметките на тези лъжци и крадци!

12

Анонимен

преди 9 години

Защо да няма партии с произточна насока? Защо трябва всички да се стремим към ЕС и НАТО, г-д Местан? Да не би нещо да Ви "страхува"?

11

7

преди 9 години

"ИЗЛЪЖИ МЕ,ИСКАМ ДА ТИ ВЯРВАМ" Това е моя девиз към всички управляващи до сега. Повече не им се връзвам.

10

Стършел

преди 9 години

Господин Местан,как не Ви е срам изобщо да се показвате и говорите пред хората.За човек, който се смята над закона и не се съобразява с него, мястото Ви не е тук.След като закона Ви забранява да агитирате на "майчиния" Ви турски език,защо продължавате да го нарушавате? Вие трябва да давате пример за спазване на законите в Република България, за която твърдите, че сте много загрижен.Заради такива като Вас,които смятат,че са над законите в държавата ни,всеки си прави каквото си иска.Засрамете се!

9

Анонимен

преди 9 години

Местан - Премиер!

8

Микро

преди 9 години

Определям Местан с една дума - лъжец

7

Коста

преди 9 години

Да кажем НЕ на ДПС като гласуваме с 13-ти номер на пети октомври!

6

Анонимен

преди 9 години

ДПС се е договорила с ГЕРБ вече за управлението, така че няма какви нови пазарлъци да води.

5

Петър

преди 9 години

Не ти вярваме бе Местане. Аман от теб и твоята партия. Само въртите сделки. Вие сте анти българи!

4

Траян

преди 9 години

ДПС не бива да е на политическата сцена!!!!

3

БРАННИК

преди 9 години

Аз искам в линч да ви видя, как участвате, разединители на народа!