125

ak47

преди 9 години

Деформаторите умряха вече, Кунева и Костов скоро ще си прегризат гърлата взаимно, а за Раданчо само родата ще гласува. Имитират някакъв живот, но доста неуспешно. Тиквата не ги брои за хора изобщо, в ход е плана БОСТАН.

124

Sven

преди 9 години

Окончателно се спука балона РБ. Резултата от последните циркове е че отблъскват хората и ги тикнат в ръцете на Тиквата. Язък, че толкова хора виждаха в тях някаква алтернатива на мутрата!

123

`Чепа

преди 9 години

Мишок а поставя условия, сьс какво го дьржат БСП и ДПС да си каже!!!!!!!!!!!!!!!!

122

Hayvanko

преди 9 години

Само така - никаква власт за кухата шопска кратуна от Банкя !!!!

121

жоро

преди 9 години

а аз си мислех , че народа избира кой да е министър председател , а то - каквото искал рамадан костофф

120

абе...

преди 9 години

Царя си е Цар, а вие сте си диви селяни. Той ще остане в историята , а вие със завистта си...

119

математик

преди 9 години

математика + малко ингилийски за привкус. Но което си е истна истина си е ГЕРБ-ББ=0. Всеки един българин независимо какви са му политическите пристрастия ще ти каже това. В доста отношения тази партия прилича на НДСВ. Без Борисов би изчезнала изключително бързо от политическия хоризонт.

118

анонимен

преди 9 години

Гледахте ли снощи шоуто на Слави.Ами Лилето Павлова внучка на партизанини от Чавдар,дъщеря на герой на соц труд завършил в СССР образованието си и майка рускиня ,въобще от виден комунистически род.Е каква стана тя ,на Станишев майка му била украинка и вой до небесата,не бил българин ,комунистическо синче и прочие,а тая каква е .Защо се мери с двоен аршин,нашите и най долните да са са "демократи" а другите под общ знаменател за нищо не стават.Ех кариеристчета,смотани заради вас ще се затрие Бълга

117

от Варна

преди 9 години

Как да гласувам за Реформаторският блок като знам ,че втори в листата им за Варна е ислямиста Касим Дал ,а пък другият от водачите им Корман Исмаилов иска турския език да бъде направен втори официален?Това ли е "новото" което ни предлагат "реформаторите",че те са по-опасни и от ДПС дори!

116

самодържец

преди 9 години

БОЙКО ще се съюзи с турците ,но няма да се откаже да бъде пръв....не ги слушайте герберите,че нямало такова нещо....правят го само ,за да не загубят избиратели,но властта им е по-сладка...

115

за ГЕРБ

преди 9 години

Може ли да се говори за ГЕРБ без Бойко ?То е като НДСВ без Симеон.

114

Анонимен

преди 9 години

Samo che GERB reshava koi e/ste e nachelo na Gerb an ne druga partija. Razberete se nai-posle i prekratete sas smeshnite si uslovija - kato hora s pretenzii za politizi i v imeto na Balgarija i na tezi, koito vi podkrepjat

113

Макак Ганев

преди 9 години

се-де-се! се-де-се! Кой не скача е пембен и т.н. Помним ние, помним как ни правихте на маймуни.

112

dedov

преди 9 години

а да искате седло без кон или само на марко до макарите

111

хде

преди 9 години

Това е лично мнение на Радан. Повечето реформатори не го споделят. Всички тези приказки са вода в мелницата на БСП. Може би е глупост, а може би нещо по-лошо.

110

от Русия с любов

преди 9 години

Много лесно е да се познае кой му плаща на т.нар. "лидер" на ДСБ - Радан Кънев

109

Анонимен

преди 9 години

Абе седесарчета, бързо забравяте какво направихте с некадърното си управление, окрадохте и това, което остана от бай Тодор без да сътворите нищо. От една страна, която заемаше достойно място с икономиката си, селското стопанство, законодателство, вие я превърнахте в клоаката на Европа. Нямате ли срам да се показвате и да се надявате пак да управлявате.

108

Анонимен

преди 9 години

Само Атака!! Гербавите милиционери и *** червени позитанковци никога повече до властта.

107

математик

преди 9 години

ГЕРБ+РБ-ББ=?ГЕРБ-ББ=0then ГЕРБ+РБ-ББ=РБ

106

Анонимен

преди 9 години

Радане, Радане.... изгубихте моя глас, заради намеренията ви да се коалирате с ГЕРБ