64

Анонимен

преди 9 години

Съветския ботуш ни направи най-бедния народ на Европа. Пишете ми колкото си искате минуси, но това е резултата от окупацията на Царство България от червената армия и последвалото управление на марионетката БСП.

63

Анонимен

преди 9 години

Виенския паметника на съветската армия е редовно боядисван подобно на нашия

62

Анонимен

преди 9 години

До Без комунизъмТо от тебе трябва да почнем.

61

ivan

преди 9 години

България нищо хубаво не получи от тоя ЕС, това ще получи и тая Украйна, същите неща който се случиха при нас преди 24 години сега се случват там... кога ли ще разберат че тоя съюз е пълна глупост

60

Без комунизъм

преди 9 години

На червените платени *** тук кръв им капе от сърчицата.Свърши ви филмчето червени ***.Сега и в нашата България ще ви изтрепем.Плачат за паметник на един сифилистик с болен мозък.Червени мръсни локлуци, дойде и вашият ред най-накрая.Никога вече комунизъм,никъде по света.

59

KLO

преди 9 години

DOLU RAZETE OT PAMRTNIKA NA SAVETSKATA ARMIA-OSVOBODITELKA NA BALGARIA OT TEGKO ROBSTVO FASHISTKO.BALGARINO POMNI HILIADITE ZNAINI I NEZNAINI GEROI.

58

Анонимен

преди 9 години

На кой му пука за долните украински ***.

57

Анонимен

преди 9 години

Тия *** държавата си разбиха, та един паметник ще пожалят. Ще си останат отрепките в ЕС, жалко за избитите невинни хора

56

Анонимен

преди 9 години

Знаете ли, че в центъра на москва има един полуразложен труп?

55

Анонимен

преди 9 години

Otkachenjatsi! Sledvashatata im stupka e da izdignat pametnik na ***. OTKATCHENJATSI! EDINITSA MJARKA ZA FASHISRANA OTKACHENOST + BEZKRAJNA GLUPOST = 1 (EDIN)JAJTSENJUH - GUSENITSA S OCHILA.

54

Анонимен

преди 9 години

Те държавата си бутнаха, а свалянето на паметника е нищо. Нито ще им се оправи държавата, нито ще им се подобри живота, след демонтирането му, просто демонстрират безпомощност.

53

ЦК на либерастите

преди 9 години

Ние - *** еничари ще ви накараме да вярвате само в Антихриста!А Сорос като гушне бръшляна и хвърли топа ще му направим паметници във всеки квартал на София!

52

Сър Джон

преди 9 години

а във Виена има паметник на съветската армия?!?! но така е в "западналите" европейски държави!

51

Анонимен

преди 9 години

60 Хепсовата пирамида е гроб на Египетски владетел Паметника на съветската армия няма нищо общо с България

50

#$&

преди 9 години

Глупци.. Навсякъде са! Каква е ползата да се рушат паметници? Тази статуя е нищо повече от един атракцион в наши дни.. Имаше един примитив преди време, който взриви мавзолея в София, а можеше да се преустрои в какво ли не.. Сега там има напукани плочки..

49

neni4a

преди 9 години

Голям праз пък Важното че са се показали НО зиме ще студуват Ще продължават да обедняват прогресивно Не искат да си поддържат добрите отношения с Русия ,ся да видим кой ще им купува стоките Освен ку*вите,всичко друго им е непродаваемо в ЕС,защото конкуренцията там е жестока и укр. стоките нема да минат

48

Анонимен

преди 9 години

Явно толкова много са искали да демонстрират, че са против влиянието на Москва, че държали паметника 25 години на мястото му хаххаха Представят ни се пълни глупости, явно пак външен фактор се е намесил.

47

Анонимен

преди 9 години

Въпреки събитията от 1994 и Оранжевата Революция те на практика не бяха се откъснали до сега от Съветското влияние и Русия и дори по лошо , защото на практика Русия им източваше икономиката , за това докато руснаците си вдигаха БВП то на украинците падаше за да стигнат днес да са три пъти по бедни от поляците и два пъти по бедни от нас . За тях тази година на практика пада тяхната Берлинска стена и се отскубват от мечешките лапи на Москва . Много символика има в паметника на Ленин Одисей 1

46

Анонимен

преди 9 години

Украйна ни изпревари, вече имат закон за лустрацията и бутнаха паметниците на СССР

45

БИЛ КЛИНТЪН

преди 9 години

Харков е точно на границата с маика Раша. Значи там също не са РУСНАЦИ... И НЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ ОКУПИРАНИ ОТ АЗИАТСКИЯ ЗВЯР - СИБИРИСТАН.